• This topic is empty.
Rodoma 16 įrašų - nuo 21 iki 36 (viso: 36)
  • Autorius
    Įrašai
    kosmosas

apie persikūnijimą,jei patyrsi givenimo situacija ore žinok netaip pavirsi pats nežinai kuo.

Termik

:D e zilve tu ka ”kukadziamba rukei” :D

Muda

Termik, kad jau tiek cia musu prisirinko , gal galim pradet nelaukdami velyku ? O tai galiu dar kokia nesamone padaryt is nekantrumo :D

Sania

Zinau viena gera instruktoriu. Sasha Monahov is Visagino. +370 657 86 517
    Pats tik neseniai suradau kazka netoliese. zinojau kad yra, bet zinote kaip buna..

Gedulko

O jis turi instruktoriaus pazymejima?

express

Sania, man per visa Lietuva reiketu vaziuoti iki Visagino,gal tu kartais arciau ka pasiulytum .

Sania

Deja ne :) Telieka tik Blocha. Ir is tikruju visi keliai glu gale tave prives prie jo.

arbatinis

Tai express vis dar nepradejai mokytis? Visa ziema praleidai…Dabar pramokes jau galetum pavakariais burbulus pirmuosius trinti… Bene pats palankiausias metas mokytis ziema. Na aisk, jei tik ji sausa… Skaityk sita sezona jau praleidai… :(

rbt

Sania,turiu spausdintą žodį tau – Введение в параглайдинг ar kažkas panašaus.Vadovėlis rus.k.
    Jei kas skype vardas rbt972.Pasitarsime….

Termik

Nu jo zmogus galvoja o is siauliu jau keturi mokosi pas mane :)

rbt

Ten,kur kringėliai gavosi tai parašiau rusiškai,jei ką

Tom

Tai gal lietuviskai pradek rasyt, bent jau eitu suprast ka nori pasakyt :)

Spaskis

Galite juoktis bet Sania dar tik pradeda savo mokslus. Kas bus po kito sezono?

rbt

Tom,ko nesupratai mano pranešime ? Liuviškus žodžius ir sakinius pažysti ? Jei ne – perskaityk dar kartą arba,galų gale,pabaik 3-čią klasę vid.mokykloje.
    Beje,pasiūlimas buvo ne tau…

karolis

man tai atrodo cia kazkam kitam reiketu pasimokyti kaip ikelti texta i foruma :)

rbt

Už savo gramatines klaidas – visų atsiprašau.
    Ta proga sūlau išlaikyti bendravimą temos ribose

Rodoma 16 įrašų - nuo 21 iki 36 (viso: 36)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.