- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2004 15 kovo @ 17:59 #166957Termik
Nu geros fotkes )) seile varva
2004 15 kovo @ 20:06 #166958AnonimasTermikai,o kur jas reikia pamatyti ir kas tai per nuotraukos.Ar is Juodkran
tes pasiskraidymu?2004 15 kovo @ 20:07 #166959Cancergrizes is Nidos buvau pavarges ir maniau kad nebenoresiu skraidydt koki menesi, bet tai nuotraukos taip uzveze …………., kad nors daba sokciau i ora. Dar karta dekui pamario krastui uz sia dovana.
P.S.: idomu ar bus dar taip…
2004 16 kovo @ 12:44 #166963kleash tai apshales.. Atrodo kaip uzhsieny kokiam
2004 16 kovo @ 19:11 #166964AnonimasNESUSALK>
2004 17 kovo @ 09:27 #166965AnonimasNuotraukų Autoriai!
Bukit geri! Atsiuskit nesuspaustas nuotraukas arba is kur atsikociot.
Situ neina spausdinti
Kestas
2004 17 kovo @ 10:34 #166966Anonimaskestai parasyk kuriu nuotrauku is galerijoj esanciu tau reikia atsiusiu.
2004 18 kovo @ 14:31 #166968TermikVile o tu ten irgi taip ausktai buvai uzsiropstus ?
2004 19 kovo @ 10:25 #166970Anonimas)) “O as taip aukstai as virsune pasieksiu, o jus pasilikit zemai” – skruzdelytes dainele is amimacinio filmuko ” skruzdelyte tauskalyte” )))
As ten auksciausiai visu buvau !!!! …..aisku toliausiai mane ir nupusdavo (( )))))
Vejukas buvo ne ” lenviems” pilotams, o ypac ne tiems kuire skraido be ” spydo”. Praktidskai skaraidziau kaip skraidyklininke issivertus i prieki ir pakibus ant priakiniu dirzu. … pojutis labai geras, jei skraidykle teik daug nesvertu ir t.t… kalbant tik apie pojucius manau, kad skraidyklininkai gauna didesne doze kaifo vien del skridimo pozicijos. ( nuomone)Maryt, vakar atidariau maudimosi sezona. kadangi plauciu uzdegimo negavau tai galiu pasakyt, kad buvo jega!!! Vakar pirma kart variau su baidarem, Duksteles upele, kuri pavasari prilygsta kalnu upiu 3-4 kategorijai, srauni ir akmenuota… Jega!!! ir kol nepradejau mintyse girtis pazystamiems, kaip as pirma kart plaukdama sraunia upe ne karto neissiverciau, tol visklas buvo super! Nors tiesa sakant paplaukiot buvo visai nieko.
Linkejimai.
Vai via!2004 19 kovo @ 14:47 #166972liotcikDekui Vialeta kad prisimene skraidykles. Skraidau su abiem aparatais tai tikrai patvirtinu kad skrydzio jausmas su skraidykle yra tikrai geresnis. O skrendant su paraspariu norint pasiekt didesni greiti is pasilenkimo i prieki naudos nebus nes priekines-galines centruotes taip nepakeisi , reik kiek galima atsilosti tam kad sumazint pasipriesinima
Jei mes isigysime dviviete laisva skraidykle tikiuosi ,kad Violeta bus viena is pirmuju keleiviuvioll parašė:
>
> )) “O as taip aukstai as virsune pasieksiu, o jus pasilikit
> zemai” – skruzdelytes dainele is amimacinio filmuko “
> skruzdelyte tauskalyte” )))
> As ten auksciausiai visu buvau !!!! …..aisku toliausiai
> mane ir nupusdavo (( )))))
> Vejukas buvo ne ” lenviems” pilotams, o ypac ne tiems kuire
> skraido be ” spydo”. Praktidskai skaraidziau kaip
> skraidyklininke issivertus i prieki ir pakibus ant priakiniu
> dirzu. … pojutis labai geras, jei skraidykle teik daug
> nesvertu ir t.t… kalbant tik apie pojucius manau, kad
> skraidyklininkai gauna didesne doze kaifo vien del skridimo
> pozicijos. ( nuomone)
>
> Maryt, vakar atidariau maudimosi sezona. kadangi plauciu
> uzdegimo negavau tai galiu pasakyt, kad buvo jega!!! Vakar
> pirma kart variau su baidarem, Duksteles upele, kuri pavasari
> prilygsta kalnu upiu 3-4 kategorijai, srauni ir akmenuota…
> Jega!!! ir kol nepradejau mintyse girtis pazystamiems, kaip
> as pirma kart plaukdama sraunia upe ne karto neissiverciau,
> tol visklas buvo super! Nors tiesa sakant paplaukiot buvo
> visai nieko.
> Linkejimai.
> Vai via!2004 19 kovo @ 15:42 #166973Anonimas…. Paskraidinsi????? ( vilingai)
Vio -
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.