• This topic is empty.
Rodoma 16 įrašų - nuo 1 iki 16 (viso: 16)
  • Autorius
    Įrašai
    simas

Gal kas noretu nulekti i Alpes? Slidineti skraidyti slidineti…. Del konkrecios vietos – reik issirinti geriausia, gal kas gali patarti?

Kestas

Anonimas

o tu masinoj teberukai ?:)

simas

Taip

Vakare

As noriu:)

arbatinis

ash irgi norechiau. bet jei masinoje rukoma…

Vakare

ventiliatoriu pasiimk:)

KJ

Stasiuk, pasiimk pupelių konservų ir už kiekvieną surūkytą cigaretę atkeršyk Simui savo biologiniu ginklu. Manau jam greitai praeis noras rūkyti mašinoje :D

arbatinis

Nors as ir ne Stasiukas, bet vistiek aciu, Juozai. Patarimas labai geras. Ateityje reikes butinai isbandyti :)

artistas

Tarp kitko as visai nerukantis ir su Kestu esu nemazai km pravaziaves.Galiu
    pasakyti,kad jis ruko kai vairuoja,o dumai istraukiami per jo puseje pradaryta langeli ir
    salone nieko tragisko nera.Taip kad del to galite vaziuoti drasiai.gaila kovo menesi
    istrukti negaliu,o taip dumciau negalvodamas.

mad

Mes irgi vaziuojam tom paciom dienom i Koengisleiten miestuka, Zillertal Arena regione. Komandoj du pilotai. Jeigu busit kazkur salia, galesim susitikt paskrist.

Tomas Sestokas

sianakt grizau is alpiu. buvau uzsukes i annecy. ne skraidymai, o daina! kabejau ore valanda ir nusileidau tik del apacioje laukianciu zmoniu. sakykit ka norit, bet ten termikai musa. eh, jei nebuciau iskarto puoles be galvos i ora nuo pirmos startavietes… apie 5m medinis lieptelis sraidyklininkams… pries ji eikstele vos telpa sparnas… vejas truputi kreivas… pakeliu sparna virs galvos, bet ten visiska uzuoveja ir jis vertikaliai leidziasi pora metru, po kuriu pagauna veja… vos suvaldau, kad nenusileistu ant aplink eikstele auganciu krumu… darau isvada: pakelk ir bek – sparnas 1-2, susitvarkys (DURNIUS!!!). pakeliu… kreivai… begu… soku… apsisuku 360… krumai… medziai… nei vienos melynes… valanda saku pja ustymo… veliau randu paraglider’iu aikstele – eh, kokia ten startaviete! net kazkokia gumine danga uzdeta, kad sparnas nuo rasos neslaptu. startuoju… dinamikas iskarto velka aukstyn. iskelia virs miskelio, o ten dar koks 20 sparnu suka termikeli. vat taip ir paskraidem.
    KAIP GI ISMOKTI NELEKT? JAU NE PIRMAS KARTAS! BUCIAU SKRAIDES 3 VALANDAS!

Anonimas

Sky, tavo problemos idomios :) ir tuo paciu man visiskai svetimos- mano asmeninis “priejimas” visiskai kitoks. Toj pacioj annecy as pirma susiradau vietine parasparniu mokykla http://www.paratroc.com/english.html Is jos suzinojau, kur startavietes, kada nuo ju startuoti, kur skristi, kur neskristi, kaip oro erdve atrodo. Dar ant kalno su startavietes vadu padiskutavau apie salygas ir tt. , gavau patarimu (naudingu beja). Sugaisau valanda, bet apsimoka :) Nes nezinant Annecy vietoves, nusileidus ne oficialioje vietoje galima ir apibartam buti :D

Tomas Sestokas

pavydziu. tikrai. ir as vaziavau pro sali, nesitkedamas pakelt sparna (tadien jau buvau praskrides les Menuires – beje, ten irgi labai skubejau, tai land place’a iskojau jau besileisdamas), bet vaziuodamas pamaciau sparnus olu fone. dar 2km. vaziavau, sakydamas sau: “tu negali. tu neturi laiko. skubedamas vel pridirbsi nesamoniu…” paskui mano jegos isseko. sustojau, apsisukau, kirsdamas dviguba istisine, nuvaziavau ir… taip gaila naujo sparno!

artistas

Sky.as pilotu forume ir daug kur esu rases siame sporte siukstu negalime skubeti.Tuo labiau kalnuose.Pries pakeldamas sparna tu turi zinoti,kur leisies.Kai pirma karta buvom su Mecka,tai jis pirmoje eileje pries uzvaziuojant ant kalno parode visas tupimo aiksteles ir orentyrus i jas.Tave bambyze gi mokiau nepulti strimgalviais i skrydi.Gerai kad dar pasipasakoji savo nuotykius.
    Toj zemutinej startavietej daznai matydavau pilotus krumuose,jie taip pat neivertino oro salygu.Paskutini karta as is ten startaves puikiai isejau virs kalnyno,buvo forume nuotraukos ir nebutina varyti masina iki virsutines aiksteles.Nebent jei nera visai termines veiklos arba jokio dinamiko tai nuo virsaus gali ilgiau paskristi.Mes klaipedieciai bandysim susiorganizuoti geguzio gale,vieta ten
    tikrai puiki ir skraidyti galima net vasara.Tuo labiau kad zinau kempinga prie kurio yra nedidele tupimui aikstele.Startavai kokia 17v
    paskriejai iki kokios 20 val ir nutupei salia savo namelio ar palapines,tik tvora reikia perlipti.Parasyk man kaip tau sekesi prie
    Mont Blanc virsunes.skaiciau kad samonix irgi visa laika buvo silta.Beje 26-28dd busiu su gastrolem Vilniuje galim pasimatyti

Tomas Sestokas

taip Stasy, moket jus mane moket ir ismoket. dabar, kai darau nesamones, as zinau kad darau nesamones. bet, nu negaliu sustoti ir tiek. per gast roles butinai paskambinkit. viesbuti nemegosit, neleisiu. beje, turiu vynelio bambaliuka (is prancuzijos veziausi 350l. vyno ir dar 10l. kitu imantriu gerimuku), tai paskambinsim jusu minmam ir mano gerbiamam Meciui ir patvarkysim viena kita bambaliuka. sekmes.

MariusKarlsonas

Sveiki,

Naujus atsvenciau Zillertal slenyje. Keletas patarimu. Puiki startaviete yra pakilus Finkenberger Almbahn (neislipti tarpineje stoteleje) iskarto islipus is vagonelio puikiai irengta startaviete su vejarode ir galimybe kilti keliom kryptim – taigi nereiks laukti vejo. http://www.mayrhofen.at/fileadmin/mayrhofen/Dokumente/winterpanorama/Pano0506.jpg
    Vaziuojant i Zillertal sleni visai nebutina trenktis iki Koenigslateno. Apsistojus tarp Kaltenbacho ir Mayrhofeno turesite pasirinkima is keturiu slidinejimo zonu, prienamu su tuo paciu skipassu. Tame tarpe ir Hintertux ledyna. Is koenigsleiteno zymiai toliau visur, ten pats galas.

Rodoma 16 įrašų - nuo 1 iki 16 (viso: 16)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.