• This topic is empty.
Rodoma 16 įrašų - nuo 1 iki 16 (viso: 16)
  • Autorius
    Įrašai
    Nerijus

Sveiki, pavyko gerom sąlygom įsigyti daug galingesnę techniką, todėl pigiai parduodu Raketą.
    Trumpa istorija: kažkada šis Raketas buvo Raimuckos, vėliau Pauliaus, prieš porą metų jis atkeliavo pas mane. Ir… kol aš basčiausi po užsienius – vargšas pratūnojo garaže. Pabirbindavau tik profilaktiškai, kad neužrūdytų. Kiek jis praskraidė pas ankstesnius šeimininkus tiksliai pasakyti negaliu. Gal patys prisipažins.
    Įsigijau šį Raketą kaip minitraikelį, vėliau buvo padaryti ragai, iš G.Gaudiešiaus nupirkta nauja sėdynė (550 lt). Raketas neturi išcentrinės sankabos, todėl užvedamas ranka, nereikia starterio, nereikia akumo, o šis trūkumas ar nepatogumas kompensuojamas išloštu svoriu. Naudoti jį galima ir kaip traiką ir kaip tradicinį variantą “ant kupros”. Traikas gerai esant problemoms su nugara ir t.t.
    Komplekte papildomas atsarginis propeleris, visiškai naujas, plastikinis, iš Jurgio (550 lt vertė).
    Konstrukcija Beno, lankai deja ne titanas, o aliuminiai…
    Kaina 2800 lt ir dar galima derėtis.
    Man jį parduoti nedega, tiesiog gaila laikyti nenaudojamą, todėl pardavinėsiu tik 5 dienas.
    Į Kauną galiu atvežti.

Mano nr. 8 604 23718 geriausia skambinti, nes prie kompo geru oru nesėdžiu :)

61774234.jpg42672193.jpg52711107.jpg

siero

O kiek Raimucka raketu turejo?

sssvajoklis

ziurint i pardavimus tai tikrai daug ir visi nauji… :D :D :D

Nerijus

Nežinau kiek Raimis Raketų turėjo. Lyg ir vieną… Mano žiniomis šis priblerbęs apie 50 h. Yra šio puslapio skelbimuose daug jaunesnių… Beje svajokli įdomu kiek tavo Jing lingas priblerbė? 1h ? 2h? :)
    Rezervas iki sekmadienio.

sssvajoklis

koks tavo reikalas????ir kam tu cia ta savu suda nori iskisti???

sssvajoklis

Nerijus

Ko toks nervuotas Kestai? Gi nieko blogo nepasakiau… Nu užkalė dviejų metų darbas po poros valandų… argi čia tragedija? Kaip sakant per kančias į žvaigždes… arba ieškojimo keliu tobulumo link. Nėra ko pykti.
    O dėl šūdo tai galėčiau ir pasiginčyti. Ar matei šį raketą, ar turėjai raketą, jei turėjai kiek valandų juo praskraidei, kad gali tvirtinti, kad tai šūdas… Aišku, turinčiam pinigo naujam para su JPX tai šūdas, tačiau nemaža dalis nuo Raketo pradėjo ir dar ilgai jaunoji karta nuo Raketo pradės…
    Beje, jei įrodysi, kad tai šūdas vadink jį “ir kam tu cia ta savu suda nori iskisti???” o “ir kam tu cia ta savO suda nori iskisti???”

sssvajoklis

svajokli įdomu kiek tavo Jing lingas priblerbė? 1h ? 2h?
    o ka tas pasakymas reiskia?

Nerijus

Perdaug sarkazmo įžvelgei mano pasisakyme…
    Tai buvo atsakas į tavo: “ziurint i pardavimus tai tikrai daug ir visi nauji… “
    Nesakiau, kad mano Raketas naujas (nepatikrintais duomenimis apie 50 val. vargo matęs). Gal kiek mažiau… Bet kokiu atveju pralenkęs tavo Jing Lingą. Prisimink, kad Raketas irgi nebuvo kurtas aviacijai…
    Tikrai labai gerbiu konstruktorius ir tikiu, kad ateis ta diena kai atsiras paramotoras ne “iš dangaus” lengvai pasiduodantis konstruktoriaus rankoms ir eksploatuojamas eilę metų, kaip koks motoroleris, motociklas ar automobilis… ir už plačiosioms masėms prieinamą kainą…
    (“plačiosios masės” iš Justo Paleckio memuarų… :) )

skybiker

ar su visu traiku parduodi raketuka ?

Nerijus

Na taip. Rašiau: “Naudoti jį galima ir kaip traiką ir kaip tradicinį variantą “ant kupros”. ” Šiuo metu jis yra “nugariniam variante, bet 15 min. reikalas jį vėl užsodinti ant traikelio.

siero

Hmm, keista. Nes As asmeniskai pirkau Raimuckos raketa ir su juo kelis metus bandziau skraidyt…. O paskui ta raketa turejo dar vienas veikejas vardu AiVarom….

Nerijus

Gali būti, kad ir meluoju. Bet Paulius atrodo sakė, kad tai buvęs Raimuckos raketas (o gal Beno … ). Gal ir klystu, na grįš “kaltininkai” ir patys papasakos kieno ten kas buvo :)

Nerijus

Geras ir pigus daiktas (kas retai pasitaiko) ilgai neužsilaiko. Parduota.

paulius

ir motoras ir traikas buvo mano ,raimucka su juo tik ismoko motorini skrydi

Raimucka

Su situo raketu (traiku) as pirma karta savarankiskai su motoru pakilau i dangu. Po to Paulius su manim draugiskai su juo dalindavosi. Maciau kad niekaip neisisuksiu be motoro tai pradejau kurti savo Mano raketas buvo “Bences paramotors” gaminys :D. Jis nukelevo pas Sierika, Sierkas pardave Aivarui, Aivaras padare generaline rekonstrukcija ir pardave kazkam i Klaipeda. Tai va tokie tu rakeetu vojažai :D

Rodoma 16 įrašų - nuo 1 iki 16 (viso: 16)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.