Startas- Birštone, atsikabinimo vieta, finišas- Rajgrod apylinkes, Lenkija, prie pagrindinio kelio, koordinates: Š 53*43’56.0 R 022*42’25.3 , apie 130km., dalyvaus Antanas Jakucevicius, Voldemaras Gotlejevskis, Arminas Petrauskas, Robertas Pesliakas. Orai ne rekordiniai, bet kas nerizikuoja, negeria ŠOMPANO!
šią savaitę orai – liuks – tik varyti
Dalyvausim.
Tadas Grinevičius
Prisijungiam: Mindaugas Vilkas, Gintaras Sidaravicius. Startuojam is Tiskunu, apskrendam Kauno TMA is vakaru, leidziames “Rojaus” miestelyje. Atstumas 204km.
Jobschichmat. O as sedziu darbe ir skaitau sita visa reikala…..
Pasiziuri pro langa ir pareiskima parsyt noris
Kas nors pasiekė tikslą?
Tikslas nepasiektas, nes su Tadu pradėjom lenktynes ir pamirsom, kad ir issirinkti aukscio kartais reikia, kritom lygioje kovoje, bent penki pilotai siandien paėmė Lenkiją, ta pati uzduotis rekordui birštonas- rajgrod, koordinates tikslo tos pačios, nukeliama rytdienai, dalyviai tie patys., nebent dar kas noretu prisijungti, prasom.
nepavyko
GiSi Parašė:
Rytojui pateiktos paraiškos skrydžiui iš Birštono į Lenkiją, todėl kviečiu pabandyti ten ir nuskristi, o gal ir pagerinti rekordą- Į Rojaus miestelį, tom pačiom koordinatėm, bandysiu ir aš.
Robertai, skaitai mano mintis, jamam shita miesteli
prisijungiu ir aš su tėvu;)
Bandysime paskristi
Ir as ieskosiu ji pagal GPS-a.
Nesusidurkim beskrisdami
Jei dar galima manes pridekit.
Deja šiandien nepavyko pasiekt:(
Vakar oras buvo geresnis, bent jau musu zonoj . Bet kai kas siemet jau sezona atidare, virs 100 pavare, viena tiesa visi girdejo kaip skrenda o kitas kuklesnis nusprende kad per Nemuna nesoks nes gali buti sunku po to grysti tai Neotonyse nusileido, gaila kad jis savo treku nededa OLC grazu butu visiems pasiziureti
Lioska malacius
Priminimas Tadui G.: vakar bandei skristi kartu į tikslą, formaliai sėkmės atveju galima būtų neužskaityti, nes nedeklaravai siekti tikslo iki starto, kas yra būtina pagal taisykles.
bet kaip atrodo pasauline skrydziu lentele 2011-04-14….
http://www.xcontest.org/world/en/flights/daily-score-pg/?filter%5Bdate%5D=2011-04-14&filter%5Bcatg%5D=
Fantastika
Norėčiau pasitikslinti, kokiu būdu vyksta deklaravimas. Ar taip pat kaip ir pernai – registruojamės forume tam skirtoje temoje? Ar atėjus naujai valdžiai ši procedūra nepasikeitė?