- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2008 2 gegužės @ 11:13 #151430artistas
Geguzes 1-osios paradas Juodkrantej
Išsiuntė: artistas
Data: 2008-05-01 22:46
Ka padarysi,taip jau yra,kad gyvenimas ir po nelaimiu nesustoja.Vel visi kazkur lekia skuba,sukasi toj paselusioj karuselej kol turi sveikatos,energijos,kol plaka sirdis.Duos Dievas atsigaus musu vyrukai,issilaizys zaizdas,apmastys klaidas,sudelios svieziai galveleje mintis ir vel pasiners i gyvenimo verpeta.O dabar apie linksmesnius dalykus.
Kaip reta siu metu geguzes 1-moji ispuole sauleta,silta ir su rytu vejeliu.Jurciko,Virgio,Donato ir Marijono ekipazas jau 8val paeme mane prie kelto.Panevezys,Prienai,Kaunas jau buvo seniai pravaziave.Prieniskiai pasiliko prie avikalnio,Panevezieciai isikure 29-tame km,o as su vilnieciais 31-mame.Tik nuejus nuo plento papuoleme i masalu debesis,net dangus aptemo nuo ju gausybes.Taciau ir mes gi sparnuociai,tad kuo greiciau susiruoseme ir i ora.O ten -ramu,nei vienos maskaros.Vejelis ciongavo neissilpnuju.O diena is vis isibegejo.Skraide tik Merkuriai,Niviukai,Bumeriai,na ir kiti kompetisenai.daugume pilotu ilsejosi pakrite po puselemis,lauke susilpnejimo.Ir sulauke tada sparnai pasklido po visa pakrante,Nuo avino kalno atskrido iki musu Rytis su Andriumi,as pasidaviau i ju puse.Vienu zodziu eismas ore buvo aktyvus,taciau be incidentu.Ir taip visa diena.Apie 16 30 nusileidau,pavargau ir nusibodo.Berinkdamas sparna,pamaciau kaip Virgis pasisukes nusvilpe pavejui .Radau ji nebetoli misko begrudanti savo Merkuri i maisa.Donatas ir Jurcikas Liko ore ir susuko man,kad dar pora val nesileis.Zinoma kur skubeti atlekus toki kelia.O mane paeme jau kitas klaipedieciu ekipazas.grizau nusikales kaip ciucis.
darbo zmoniu solidarumo svente perkrykstijome i sparnuociu susiburimo svente.2008 6 gegužės @ 19:54 #177178BitlasNu va pagaliau padariau video is geguzes 1 d.
Geresne kokybe cia: http://www.azuolas.org/users/paragliding/Nida.wmv
Per tubele ziurim cia : http://www.bitlas.com/?language=lt
-
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.