• This topic is empty.
Rodomi 9 įrašai - nuo 81 iki 89 (viso: 89)
  • Autorius
    Įrašai
    Varstelis

Virve sioj pasivkej issivynioja ir susivynioja bugno apacioj, taigi jai trukus viskas krenta ant zemes AUSU galima nesaugoti
    Aiduzas Parašė:

> Na sakykit ką norit, bet nenorėčiau aš vairuoti
    > šio išvilktuvo sėdėdamas tiesiai už būgno virvės
    > trūkimo atveju. Taip galima ir be ausų ir be akių
    > likti. O kur dar tas faktas kad padaręs bent
    > penketą išvilkimų sausu vieškeliu, būsi dulkėtas
    > lyg iš malūno. Bet kokiu atveju iniciatyva
    > sveikintina, bet tikrai praktiškiau būtu buvę
    > montuoti išvilktuvą ant automobilio.

zilvis

na atvirai pasakius susimontuoti pasyvke ant keturracio kilo po to kai pamaciau kaip tai yra pasidare suomiai http://www.paragliding.lt/index.php?option=com_phorum&Itemid=30&phorum_query=read,2,38650,38872#msg-38872
    ir mano atveju tai labai pasiteisino.visa praita sezona gan aktyviai atskraidziau issikelinedamas su sia pasyvke, zinoma neisvengiau ir troso trukimo,bet kaip ir minejo varstelis trosui trukus jis krenta ant zemes todel nei ausim nei akim kaip ir niekas nenutinka.zinoma si isvilktuva galima montuoti ir ant automobilio farkopo bet ant keturracio ji naudoti man zymiai patogiau nes si transporto priemone yra zymiai mobilesne nes ziema gali vaziuoti per uzsalusius laukus,rudeni per razienas o vasara ir pavasari per bet koki keliuka per kuri su automobiliu buna ir nelabai konfortabilu vaziuot. na o kas liecia kad po keliu pakelimu busi dulketas kaip maluninkas tai man sukelia juoka.aiduzai ar esi nors karta vazeves su keturraciu per vieskeli ir pries veja nes issikelineti tenka tik pries veja jei ka.todel visos dulkes lieka tau uz nugaros o per ta laika kol tu susirenki trosa dulkes paprastai buna nusede todel kai grizineji i satartaviete vaziuji didesniu uz veja greiciu tai dulkiu sleifas irgi buna tau uz nugaros. tkrai nesakau kad tai yra idiali pasyvke ir tikrai joje yra ka tobulinti bet man ir tiem mano draugam kurie su manim skraido jos kolkas uztenka. jei bus noras kada gyvai ja isbandyt skambink. visada prasom

Aiduzas

Dėl troso sutinku, nepastebėjau. Bet dėl to kad važiuojant žvyrkeliu “
    visos dulkes lieka tau uz nugaros o per ta laika kol tu susirenki trosa dulkes paprastai buna nusede todel kai grizineji i satartaviete vaziuji didesniu uz veja greiciu tai dulkiu sleifas irgi buna tau uz nugaros” tai jau iš kosmonautikos srities :-) Tipo nusiplauni automobilį ar motociklą ir lakstai žvyrkeliais švariu transportu, svarbu tik spaust greičiau už vėją :-) Į klausimą ar esu važiavęs žvyrkeliu su keturračiu atsakau: esu ir žvyrkeliu ir bekele ir šlapiomis dirvomis, todėl žinau kad švaros ir malonumo mažai. Dulkes pučia iš po priekinių ratų, dulkės sūkuriuoja už nugaros o sugrįžus mažinant greitį visas tas debesėlis tave pasivijęs gražiai apkabina. Pasikarosiu – nepeikiu tavo kūrinio, viskas ok, tiesiog pastebėjimą pasakiau.

zilvis

aiduzai tikrai priimu kritika bet negaliu niekaip sutikt kad po keliu ar keliolikos istraukimu su keturraciu po vaziavimo vieskeliu busi apdulkejas kaip malunininkas. imetu tau nuoroda kaip issikelinejant gal koki 10 karta truksta trosas ir kaip viskas atrodo is praktines puses http://www.youtube.com/watch?v=q2ujpQ911sY vienintelis minusas issikelinejant keturraciu tai kad garsiai dirba jo variklis ir per racija ne viska aiskiai isgirsti bet uzsidejus radiofikuota salma ta problema yra puikiai issprendziama. buvau susimontaves iskeltuva ir ant automobilio farkopo bet man asmeniskai nepatiko tai kad iskeltuvininkas sunkiai mato sparna ir negali momentaliai reaguot jei kas ne taip atsitinka issikelimo metu, kitas dalykas kas man nepatiko tai kad kai pasyvke yra ant automobilio jinai gaunasi zymiai zemiau negu ant keturracio ko pasekoje uz visu pakeles kuoliuku tau kliuva trosas na ir daug visokiu kitokiu trukumu kuriuos dabar tingiu vardinti. ir dar jei pastebejei ant priekines keturracio dalies esu issivedes monometra todel iskeltuvininkas vaziuodamas gali momentaliai nuimti arba dadeti trauka kas automobilyje bent jau mano atveju yra neimanoma. na bet svarbiausia kad pasukes atgal galva jis turi pilna apzvalgos lauka ir sparna mato bet kuria akimirka. visiems saugiu skrydziu o jei busi kada salia ariogalos skambink tikrai su mielu noru tave iskelsiu ir tikrai nebusi apdulkejes kaip malunininkas 861441977 zilvis

Aiduzas

Na iš vaizdo lyg ir neblogai. Pritariu tau kad matomumas iš automobilio prastas, kiek teko tampyti tai yra šioks toks nejaukumas, bet prie to pripranti su laiku. O va dėl praskridimo Ariogalos apylinkėse pasiūlymas vilioja, mat esu gimęs, augęs ir beveik 30 metų pragyvenęs Ariogaloje, būtų smagu pažvelgti į apylinkes iš aukštai :)

daja

Belaukiant sezono prisikaupė nereikalingu ”pasifkių”,todėl parduodu ;pasifkė ,veikianti stabdžių disko principu,virvės klojimas automatinis,valdymas iš vairuotojo vietos,be virvės, kaina 1200 lt. Dar pardavime pasifkė dalimis ,truksta gražinimo mechanizmo,manometro,virvės ,kaina komplekto 200 lt.
    ddc9a4314715797.jpg

mariusnaujokas

ar tik man vienam paspaudus ant foto meta grozybes? :)

AndriusUKM

:) speju visiem meta. Tik visi kiti tuo patenkinti :D

Aiduzas

Kad nuotrauka įdėta šūdiname puslapyje tai faktas, bet nuo tokių nesamonių naršyklės papildinys AdBlock saugo nepriekaištingai.

Rodomi 9 įrašai - nuo 81 iki 89 (viso: 89)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.