• This topic is empty.
Rodomi 6 įrašai - nuo 21 iki 26 (viso: 26)
  • Autorius
    Įrašai
    GiSi

ei tik atsargiai su tais kanarais
    kaip tik siandien sutikau zmogu, kuris jau gryzinejo is kanaru
    tai sprogo ir uzsidege vienas lektuvo varikliu
    leidos avariniu budu artimiausiame oro uoste
    VISI GYVI SVEIKI, tik patyre stresa
    G

Tomas Sestokas

………i kalnus nulekti nebutinai reikia 1000Lt.. O del skraidymu, asmeniskai man krastine kelione buvo prasciausia skraidymu prasme, taciau 60% dienu skraidem (o ten jei jau skraidai, tai gali skristi kiek nori) ir mano iskaitoj 18 skrydzio valandu, aplankytos 5 skraidavietes, centravom viena termika su geriausiais pasaulio pilotais, gerdami vyneli (beje, praeitu metu vynuogiu derlius Italijoj gavosi kaip niekad puikus), jautemes tarsi sededami parteryje kazkokiam parashow – cia tau ir acro, cia tau ir motorai, ir modeliukai, ir skraidykles, ir…. zodziu 100 aparatu danguje nekarta galejai suskaciuoti, o tai atrodo ispudingai. Ir aptaryneju as ne svetimas kisenes, o savo. Mat kazkada seniai, parasparniai mane sudomino, kaip galimybe nevaziuojant menesiui i kalnus pajausti aukscio zavesi. Ir stai dabar tas parasparnio grozis dingsta ir todel man labai gaila.
    O kas del svetimu kiseniu, saunuoliai! Buvau Valkininkuose, isvilktuvas be darbo nestovi. Vadinasi kaina atitinka paklausa. Nera eiliu. Vadinasi neber zyzimu del laukimo. Keliat gerai ir i pakankama auksti. Nors man ir apmaudu del saves, bet pastacius save i “kitos kisenes” vieta elgciausi taip pat. O kas nesielgtu?

Gedulko

Tomai, iskelimai bus pigus, jei bus igyvendinta klubine Stratus ideja.
    Bet tuo atveju reiks ir paciam pilotui trosus tampyti, prie isvilktuvo pasedeti, transportuoti ir pastatyti isvilktuva ir dar galybe ivairiu smulkmeneliu :)

Tomas Sestokas

Taigi taigi, aciu “STRATUS”.

artistas

A.i… dejau as ant tu Kanaru ir leisiu savo laisvas dieneles mylimam,paciam graziausiam kampelyje -Lietuvoje.Tik paziuresiu pas ka nusitrenkti i svecius.Kur bus oras ten ir leksiuKaip jau iprasta musu laisvalaiki ir planus koreguoja oro salygos Todel ir atsiduosiu meteorologams arba -ems…

Gedulko

Is tiesu nusimato nemazai stovyklu Lietuvoje, kiek teko nugirsti – Panevezy, Valkininkuose, Salose :)

Rodomi 6 įrašai - nuo 21 iki 26 (viso: 26)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.