• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 32)
  • Autorius
    Įrašai
    Dima

Šiandien su Sigiu nuvažiavom i Kernave.Veže visa diena.Skraidem maždaug nuo 11iki16val.
    Prisiskraidem sočiai.Kai pasirodidavo saule,tai buvo netgi nebloga termička.
    Kelis kartus buvau prasodintas ir teko lipti i viršu.Del to esu labai patenkintas,
    kadangi visiškai nesportiju,mažai judu ir vedu ASOCIALU gyvenimo buda.
    O toks priverstinis fizinis kruvis man tik i nauda,nes kitaip negaliu save priversti judeti.
    Tai pat Kernavei buvo pastebetas Jurčikas ir dar keleta iš matimo pažistamu asmenu.
    Iš anksto susitarus ir veikdami organizuotije grupeje jie daug skraide ir atlikinedavo ivairus manevrus :)

Te visad pučia pietvakaris.

aruns

Taip ir galvojau darbe sededamas, kad siandina Kernaveje turi buti gerai…

daja

Tie išmatymo tai Panevėžiečiai.

kosmosas

Ištiesu tai buvo 2 Panevėžiečiai ir vinas Pasvalietis.Prskraidėm netgi mano nuomone daug turbut sapmuosisnes visą kelia važiuodamas dar skraidžiau AČIU ORUI.

Dima

Taip ir galvojau kad su GRADIENTais panevežečiai važineja :)

Tomas Sestokas

Tai cia jei seni. O su nuliovais solidus pacanai zmonyse pasirodo :)

Tasas

CHA CHA CHA :D :D :D

Marijonas

Taip ne kuriuos ir iki infarkto davaryti galite – nevydonai Jus!!! Mes cia Lietuvos uki keliam, o jus ten ….. Taip, taip skraidote, o mes cia pavydime…. Vos paskutiniu plauku nuo galvos nenusiroviau, kai apie pietus Jura paskambines pasigyre, jog nerealiai veza. Is ryto paziurejau internete, ziuriu 3-4 m/s, pagalvojau – per mazai. Dirbu sau ramus. Skambutis – Jura sako varom, o as sakau per silpna. Stai tau ir per silpna, o kai kam buvo pats tas….
    Na nieko as tai tikrai atsigriebsiu…..

Tomas Sestokas

Marijonai, priminsiu, jei kyla abejoniu dek Kernaves, skambink man – juk turiu stebuklinga berzeli po langais.
    Pajury pucia be prosvaisciu. Jau pradedu planuoti paemima is marsruto ir bent koki pusvalandi paciupyneti parasparniuka.

Dima

sky Parašė:

> Marijonai, priminsiu, jei kyla abejoniu dek
    > Kernaves, skambink man – juk turiu stebuklinga
    > berzeli po langais.

Tomai,parašik savo adresa,atvažiosiu nupjausiu tavo stebuklinga berželi.HA HA HA :)

kosmosas

Aš visą laiką galvojau ,kur tas marijonas gal kas atsitiko marijonui ,kad savo namus užmiršo kernavėje.O pasirodo dirba.Jau gal pasveikai nuo kernavės kerų?Ši liga neišgydoma.iki

Marijonas

Marijonui nieko neatsitiko, jeigu neskaityti to, jog jam: “bendras kuno nusilpimas, nenoras dirbti ir keistas polinkis i….” (kiekvienam “v meru svojei isporchennosti”). Galiu gi ir as viena karta “sechkanut…”, galiu gi ir as viena karta su prognoze prasaut… Bet uzpikau ne juokais, todel rytoj, t.y. vasario 29d, vistiktai 29 -a diena buna tik kas 4 ketai, nuo 12 val 30 min skraidysiu.
    Prognoze tarytum gera, jei nepasikeis bus neblogai – kviechiu visus pasitusinti!

Tomas Sestokas

Dima Parašė:

>
    > Tomai,parašik savo adresa,atvažiosiu nupjausiu
    > tavo stebuklinga berželi.HA HA HA :)

O as tada ROSIA pasodinsiu HI HI HYYYYYYYYYY :)

kosmosas

Marijonai rytojkernavkės nebė.gaila

Varstelis

Kaip ten senoliai sako , ankstyvoji varna snapa krapsto , o velyvoji akis

daja

O,Kernavė šiandien buvo .Ir visai nieko,neskaitant vėjo gusiu ir krušos.

Dima

Daja,o kelinta val. tu ten skraidei? Mus tai konkrečiai purte.Šiandien(jau vakar) atvažiavom su Tadu i Kernave apie 12:30.
    ten jau buvo Marijonas.Vejas buvo labai stiprus ir biški kreivas.Tadas staryavo pirmas.Kas 2-3 sekundes gaudavo po luži.
    Paskui startavo Marijonas,irgi panaši istorija.Gisi,kuris visa tai irgi mate,pasake,kad dar nekada nemate tiek daug lužiu.
    Marijonas po starto pradejo skristi atbulai.Pamatavau vejo greiti, rode 12,5m/s užputimai buvo iki 16m/s.
    Nusprendžiau palaukti.Tadas su Marijonu startavo nuo apačios šlaito,kaip Jurkalnei.Po neblogo “raskolbaso” jos išpute
    ir mes nuvažiavom valgit.Kai atvažiavom,oras biški aprimo,bet laužidavo konkrečiai.Nors dangus buvo ir užtrauktas,
    Marijonas sugebejo papulti i termika ir gana aukštai pakilo.Tadas kaip visada per ta bardaka dar sugebejo pasukti
    savo wingowerius.Šiandien paskridau nedaug bet linksmai.Per trumpa laika gavau 5 asimetrijos.Marijonas su Tadu
    skraide nemažai,tai jem buvo dar linksmiau,nes jie lindo”v samuju ž…” :)

kosmosas

Panevėžys buvo jau kaip visada anksti ryte .atvažiavome 7:00 ir pradėjome lakstyti ore.Atskraidėme iki pat krušos 11:30 .ir vėl pavarėme.Gavau 2 frontalus ir vos neperputė.Kažkaip dirbo termyčkė.iki sekančio tūso.Ir vėl Marijono nėr.

Dima

Na jus hebrite ir pavarot. 7:00 jau Kernavkei.Jus taip anksti atsikelete,ar jus dar neejote miegoti?
    O Marijonas buvo,tik veliau atvažiavo.

Sania

Vyko kas nors siandien Kernaveje?

Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 32)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.