Siandien Kernave vel dosni buvo. Jau pirmu startu iskylau taip, kad galejau matyti miskus ir tolius (tai visada buna tarsi stebuklas – tais momentais issidrebi pakaboj ir stebi klasikini Lietuvos peizaza – miskai, kalvos, upes vingis…). Skraidem ilgai ir beveik nenusileisdami. Po kokios valandos mano sparniukas luztelejo – sparnai jau buvo slapi ir luzimas bei isejimas buvo labai keistas, letas ir melancholiskas. As taip pat turbut buvau apsales ir suslapes, nes prakrytimas irgi atrode visiskai neagrsyvus. Gera dienele – aciu lyg siol nebenkrutavusiam Marijonui, kursuojanciam is Vilniaus i Kernave
Jo gerai šiandien veže,ypač kai skrendi su Marijono sigma
trumpas reportazelis is pasiskraidymo kernavej 2009-03-29
kipsas Parašė:
Dekui, grazu.
ale bl…. kaip gera buvo , atlekem nevisai nuo ryto o ziuru nei vienos dvasios ,hmmmmm galvojam nifiga sibie visiem jau kr……
, nu sokam is golfuko ( sutka ) masinuko ir lekem prie slaito vejas liuks oras dar geresnis nu ka i pasloooooo ech kaip buvo gera , nu uz kokios pusantros valandzikes ir vilnieciai pradejo po biskuti rinktis ir vejukas pastiprejo ,bet vistiek buvo ziauriai gera nes jau jautesi pavasariukas
“Buvo gera”, “Kernaveje pavarem”, “jautesi pavasaris”… Ar Dzinas pradejo listi is asocio-Mariaus?
Marijus pats yra Dzinas!!!
sky Parašė:
Solidziu pacanu sarasa turi? Paviesink prasau – panevezieciams idomu.
Jo Kernavei vakar neblogai buvo,bet šiandien prie Elektrenu dar geriau veže
Kokiam bare?
yra netoli Elektrenu barelis,skirtas vakaru vejui
Tai kad ir Kernave siandien veze nors ir su kreivu veju. Tasas, kaip asas, prisiskreide ir pabego su juroxu anksciau. O mes su ciuziniu dar likom. Galima sakiti, kad tada ir prasidejo pats skraidimas. Pasirodo kad ir su labai kreivu gali puikiai vezti…
ALEX Parašė:
Mano GRADIENTAS paseno, todel sarasiuko kriterijus reiktu keisti. Juk turiu buti saraso virsuje