teks laukti kito savaitgalio….
Klaipėdoj šian visą dieną pūtė R, tik skystas… Ta proga kažkas su motoru raižė virš Klaipėdos.
Aciu Dievui,nes i mano tarpsonkauli isimete kazkoks nervu uzdegimas,vos kvepuoju.Be manes vejas nepus
na Stasy, baik sirgt; turi būti rikiuotėje greit
pūs dar vėjai, bus visko…
O vat Suvalkiečiai dėjo ant tų prognozių, atvažiavo ir suskrido ant Avino kalno
Nušluostė vietiniams nosis …
ir lietu sau nuo nosies shlostesi taippat . vis ne veltui
Kada?
Kai lietutis krapnojo ir brrr shalta buvo
Penktadieni ir šeštadieni rodo be lietaus.Vaziuos kas nors?
Ir specialiai vejui, kuris bus labai stiprus ir nenusilpnes visa diena, dar bus šaltas ir kreivas
man atrodo esant tokio stiprumo vejui skristi gana sudetinga. Buvom vakar 31 km., tai isputinejo su pilnai ismintu spydu. Nors prognoze rode kad turejo buti 6-7 m/s vejas, bet realiai buvo vid. 8-9 su ganetinai ilgais uzputimais iki 11 m/s. Taigi kaip sako Gintas pasidziaugem kad visi likom sveiki gyvi ir isvaziavom namo.
… o, kai kas, visai puikiai paskraide.
Nes zinojo kurioj dinamiko vietoj reikejo kabeti.
Sestadieni buvome labai nustebe kad esant tokiam auksiniam orui juodkrantes padanges buvo papuostos tik trimis sparnais.
gal niekas nebuvo tikraas kad sis oras bus tinkamas skriejimui. per mazai reklamos ir nera garantijos kad nuvaziaves is Vilniaus iki neringos rasi tinkama ora skraidymui. (tinkamas skrydziui ora satvirksciai proporcingas nuvaziuotam atstumui…)
Liktai penktadieni bus neblogas oras Smiltynej..Butu idomu išgirsti gerb. Artisto nuomone,ka jam sako jo uosle
Penktadieni, 14 lapkricio numatomas pietu- pietvakariu vejas, tai Smiltynei netinkamas……….
Blemba,o aš galvojau kad Smiltynei tinka pietvakaris
Tinka pietvakaris-vakaris,o ne pietu pietvakariu
Cekai sekmadieni ryty 5.5m/s rodo.
Stasiuk, ka uosle sako?
Sauliau,
dar anksti kazka prognozuot. Gali tik sugadint tai ka rodo