• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 102)
  • Autorius
    Įrašai
    Moon

Jo, Gintarai, man tik pasivaideno, ir is vis as dar nirkur neziurejau:)

Tomas Sestokas

Oi, Sauliau… Tai jau antras kartas… Tai jau panasu i piktybini oru stebejima

artistas

Bijau,kad mano uostomosios angos gali susalti i viena skyle,kazkaip neiprasta tokiam buti.Vejas tai ko gero bus,bet gazdina temperatura.Ganetinai saltoka bus.Taciau jei vel atbildes chebros uz kompanija paisaldysiu ir as.Penktadieni jau bus aiskesnes prognozes,tada greituoju budu ir subendrausim,ane?

sssvajoklis

namdysim penktadieni skambintis

Termik

sssssssssssssssss hebra neera oruuuuuu sssssssssss

petrasr

Ryt su pirmu keltu Smiltyne?!
    :)

Sigitas

ir su visais tavo SOL sparnais tave pakuosim ant kelto – ruoškis, patogu bus…

petrasr

Tai bandau speti jog rytoj irgi planuoji Smiltynej pasirodyt?
    :)

artistas

Kaip sako Gintaras rytoj senu,mazu”britvu”diena.Su naujais, marsrutiniais,normalaus dydzio sparnais galima bus…..bet tik pasivaikscioti neistraukus is kuprines,pasigrozeti putojancia jura
    pakvepuoti saltu,druskinu baltijos oru,pakalenti dantimis ir apsisukus nesti savaji As i siltesne ramesne vieciuke

Dima

Liktai penktadieni Smiltines vejas.
    Ka gerb. Artistas mano,ar verta važiuoti?

Tadas

Vakar su Laisviu is Kauno aplankeme pajurio kopas. Nors dideles vilties paskristi puciant 8m/s PV vejui ir nesitikejome, bet vakare vejo kryptis siek tiek pasitiesino i kopa ir pora valandu suteike mums dziaugsmo. Tiesa, skrendant link Juodkrantes prasilauzti pries veja daresi vis sunkiau, taciau parskristi su vejeliu atgalios buvo tikras malonumas. Keista, kad Stasiuko nebuvo, matyt isties oreantacija pakeite… :)

Tadas

Antradieni su Laisviu is Kauno aplankeme pajurio kopas. Nors dideles vilties paskristi puciant 8m/s PV vejui ir nesitikejome, bet vakare vejo kryptis siek tiek pasitiesino i kopa ir pora valandu suteike mums dziaugsmo. Tiesa, skrendant link Juodkrantes prasilauzti pries veja daresi vis sunkiau, taciau parskristi su vejeliu atgalios buvo tikras malonumas. Keista, kad Stasiuko nebuvo, matyt isties oreantacija pakeite… :)

artistas

ech,sunki ta artisto duona.butinai vejas pusteles tada kai turiu buti darbe.ale,Tadai,galejai skambtelti,gal buciau issiroves,vienam kazkaip nebeidomu.Na gal rytoj istaikysim momenta,nors rodo silpnoka,bet su dviratuku atminsiu pabudeti,o gal?Taip kad klaipedieciai stebekit vejeli ir jei geras susitinkam pajury

petrasr

Geri meteorologai šeštadieniui žada gerą orą snoozer_11.gif jūs kaip norit, o aš planuoju fol.gif į 31 km.

Raimucka

Petrai kelinta valanda zadi keltis keltu? Nuo syvakarao busiu Kretingoj, isimesciau sparniuka.. ir prisijungciau.

petrasr

Planuojam keltis su 8:10 keltu naujojoj perkeloj, tad renkames pries 8 persiskaicioujam ir pasiskirstom po masinas :)
    Tel pasiteiravimui 868749402, 865288116
    P.S. jei jungsies duok zinoti si vakara
    ir tave priskaiciuosim :)

Raimucka

O gal davai anksciau pavarom? As kokia 7val vietoj busiu. Mano nr 868217800

Moon

Kas planuojate pirmadieni (arba ir sekmadieni, jei pustels). Galetume pasikoperuoti. Busiu Klaipedoje.
    Saulius 8 659 68769

artistas

Sekmadieni vakare Juodkranteje po musu teatro pasirodymo,jei bus teigiama prognoze,pasiliksiu nakvoti ir ryte varysiu i 31.ma km

Fima

100-oji zinute :)
    Kodel rytoj niekas nevaziuoja? Prie juros idomiau negu Juros sventeje mieste.

Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 102)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.