- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2014 23 gruodžio @ 11:51 #199853Blocha
Dariaus pasiūlymas skatina kuo anksčiau persėsti ant aukštesnės klasės sparno ir tokiu būdu parodyti savo sportines ambicijas.
Kadangi gerai išmanau šiuolaikiškų C, D sparnų sudėtingumą, vertinu tai, kaip PAVOJINGĄ klaidą.Pats Dariukas kažkada kuo puikiausiai išmoko skraidyti su DHV 2-3 sparnu, kadangi buvęs skraidyklininkas ir talentingas pilotas. Bet laikai pasikeitė negrįžtamai. Net neverta lyginti seno Proton GT saugumą ir kokio Enzo. O formaliai jie – klasiokai…
Daug kas pagalvotu, kad Standard kategorijoje varžysis tik naujokai. Nieko panašaus! Dabartinis Hi-End EN B atitinka EN C kelių metų senumo ir apskritai neskirtas naujokui!
Man labiau patinka Pauliaus Jonaičio pozicija, kuris būdamas tarp geriausių LT-pilotų (ir 2013 LT-čempionas, jei kas nežino), neskuba tapti “pilotu su ambiciją”, nes blaiviai vertina gerokai didesnę riziką, ypač kalnuose.Aš, kaip varžybų organizatorius, iš savo pusės skatinsiu atskirą įskaitą tiek EN B (Standard), tiek EN C (Sport) klasėse.
O jei mano varžybose padaugės CCC-sparnų, aš stipriai pagalvosiu apie naują įskaitą EN D (Serial) su proilgiu iki 7,00.
Pilotas neturi skubėti pirkti per sudėtingą jam aparatą ir pernelyg rizikuoti.
O varžybų azartas, ir pirmos Taurės galės ateiti gerokai anksčiau, nei pirmas Enzo-2 už 3 gabalus euru.P.S. Apie “Serial” įskaitą aš prisiminiau truputi kitą. Prieš 12-14 metų, kada Open sparnai eilinį kartą tapo per žiaurus, buvo idėja įvesti atskirą sparnų kategoriją SERIAL, kur turėjo pereitu ko ne pusė pilotų elito, ir kuri turėjo būti arčiausiai visgi DHV 2-3 (Performance) klasės. Planavo net atskirą reitingą, čempionų apdovanojimus ir t.t. Deją nieko nepavyko, kiek žinau, nei vieno Serial-čempiono nebuvo.
2014 23 gruodžio @ 16:33 #199854liotcikDėl viska sutinku, tik manau žmonės nebetiki pasakom – nusipirksi ENZO2 ir tada apdėsi visus
Geriausias rezultatas pasiekiamas kai parasparnis atitinka pilotą. Ir dabartinė bendruomenė jau sugeba išsirinkti techniką. -
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.