• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 24)
  • Autorius
    Įrašai
    KJ

Vakar LSPSF tarybos posėdyje buvo patvirtinti nauji LSPSF taurės nuostatai, kurie netrukus turėtų būti paskelbti skrydis.lt.

Esminis pakeitimas – skrydžiai bus registruojami http://www.xcontest.org/lithuania/.

Nustatant nugalėtoją, bus vertinami 6 geriausi skrydžiai per sezoną, o ne visi, kaip anksčiau. Visus kitus pakeitimus skaitykite nuostatuose, kai Georgas juos paskelbs.

Prašau pilotų, kurie šiemet jau nuskrido maršrutus sudėti juos aukščiau nurodytame tinklapyje ir pranešti man, jei kils kokių nors problemų, nes skrydis turi būti įkeltas į sisitemą per 14 dienų.

Anonimas

Reik suprasti, skrydziu FAI trikampiu nebereikes is anksto registruoti pas Georga ? Taip pat itariu, kad skrydziu i tiksla su 1.5 kooficientu irgi nebeliks ?

Georgas

Jau :)

http://www.skrydis.lt/naujienos_txt.php?item_id=195

Registruoti is anksto nieko nebereikia. Koeficientas bus priskirtas automatiskai pagal skrydzio trajektorija

G.

liotcik

Georgas Parašė:

> Jau :)
    >
    > http://www.skrydis.lt/naujienos_txt.php?item_id=19
    > 5
    >
    > Registruoti is anksto nieko nebereikia.
    > Koeficientas bus priskirtas automatiskai pagal
    > skrydzio trajektorija
    >
    > G.

Liuks, taisykles man patinka, regitravimo tvarka irgi :) Bet turbut negalesiu dalyvaut :) :(

bence

tai jei buvai pries tai ussiregistraves, tai dabar vel is naujo tame lietuviskame reikia?

KJ

Taip, reikia registruotis iš naujo. Čia čekų sistema, iš OLC vartotojų ji neperėmė.

Liotcik, tu gali dalyvauti World XContest varžybose toje pačioje svetainėje.

Dėl skrydžių deklaravimo, kol kas to padaryti neleidžia sistema. Daviau čekams tokią idėją, sakė gal ateityje realizuos ką nors panašaus, bet manau tai bus negreitai.

Šiam momentui skrydžio deklaravimas turi prasmę, nebent jei sieki Lietuvos rekordo deklaruotam skrydžiui.

bence

apie koki cia olc sneki, as ussiregistraves jau senai XContest , o lietuviskam variante nera nei mano nei kitu seniau uzsiregist. pilotu vardu

KJ

Ne taip supratau…

Lietuviskame puslapyje prisijungi vartotoju, kuriuo esi uzsiregistraves.
    Paspaudi “Registruotis”, parodo tavo visus duomenis, patvirtini ir viskas.

CinCas

klausimas. kode nenori priimti mano senuko 12garmino nupieshto igc failo? rasho, kad tipo skrydzhio aukshtis nedaugiau nei 1m. ir basta. tai chia isheina, kad su 12 garminu galiu eiti rukyti?

Justas SPK

jo, ir skraidykliu modeliu nera nei vieno…
    gerai, kad nors kategorija tokia itraukta.

CinCas

na, kazhkaip jau dave ikelti ta igc. tai kaip ir viskas tvarkoje koleikas.

asirvinskas

o man raso, kad failas blogas, buvo atseit koreguotas. bet tai kaip kitaip daryt? as is tracko (ozi) konvertuoju i igc.

liotcik

Track’o nupompavimui is gps naudokit http://www.softtoys.com/e/so_prod06download.htm
    Beje garmin 12 track’a irasineja tik 2D del to gali kilt bedu. Naujesni GPS’ai: etrexai 76 60 ir kt irasineja jau 3D.

asirvinskas

esme tame, kad pas mane ne garminas, o sony ericsson su smartcomgps. tracka pasiemu tiesiogiai – plt failas. – 3D. tai kiek suprantu jei as jau tracka turiu tekstiniam pavidale, tai teoriskai galiu ir pakeist.

CinCas

a kame bedos gali kilti?

Anonimas

Cincai> jeigu trackas 2D, tai neaišku sistemai, ar tu tą maršrutą su skraidykle skridai, ar su keturračiu motociklu apvažiavai. Aš aišku patikėčiau tavimi, bet tokio tracko neužkrausi nei į seną OLC, nei į naują sistemą.

Justas SPK

Ir i sena OLC ir i naujaji XCintest galima idet 2D tracka.
    Yra tik tokia nuostata:
    8.4. Altitude record
    For flights exceeding a nominal distance of 75km, an altitude record (either GPS or barometric) must be supplied.

CinCas

vat idomu ish variko tiktu ar ne ta barograma?

Justas SPK

gal ir tiktu, tik neaisku kaip ja priderint prie gps tracko…

Georgas
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 24)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.