- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2008 14 lapkričio @ 16:55 #179612Termik
VAu kaip grazu , oh Stasiuk va uz tai tu man ir patinki
2008 14 lapkričio @ 17:07 #179613CinCasna jei busiu federacijos susirinkime kada ji paskelbs bus idomu pashneketi, nes tikrai per klaviaturos barshkinima daug ko nepasakoma ir pan.
artistai: truksta tik mirtos shakeles dar
2008 14 lapkričio @ 17:08 #179614RimanteFantastiska!!!!!!
2008 14 lapkričio @ 17:10 #179615imported_andrej ltStasiuk- jei tureciau dabar skribele tai tikrai su pagarba ja nusiimciau . +1
2008 14 lapkričio @ 17:23 #179617TermikCincai neuzpik .bet kartais tu ne is Valdoso hebros skraidykliu ?
2008 14 lapkričio @ 18:25 #179620Tomas SestokasO susidurimai si rudeni buvo du. Ir abu jie dalyvaujant pilotams be licenciju. Na ir kaip tau “instruktoriau”, kai tavo mokinys bargstelejo… Viskas normalioks? taip ir turi buti? Tavo mokymo programa vis dar atrodo tokia puiki? Tavo dievas ant taves nepyksta?
Nutikti gali visko, bet juk bent kokias isvadas darom, ka. juk negalima visa laika viska suversti nesusipratimui.2008 14 lapkričio @ 18:55 #179622Termik? niponel cia kam adresuota Tomai?
2008 14 lapkričio @ 19:42 #179623vytask“Germiamas vytask
Jūs maloniai kiečiamas sudalyvauti sekmadienį Kernavėje.”NEVAZIUOSIU, LIETUS LIS
2008 14 lapkričio @ 19:58 #179624Sigitasvytask – atvažiuok būtinai, tuo pačiu mandagumo pamokinsim, o čia šūkauji forume, raides pasididinęs
2008 14 lapkričio @ 21:10 #179625CinCasnepIkstu.
na jei tau tas pavadinimas kazhkuom patinka galima ir taip pavadinti, tachiau manau tai yra penktos klases terminologija, kai mokykloje visi buvo pasidaline i “chebras” ir “varydamo pyzdinti kitos chebros”, bet jei tau taip patinka tai gali ir taip vadinti….. nepIkstu.
o tikroveje, mano instruktorius Valdas ir jam esu LABAI dekingas, ne tik uzh tai, kad ishmokino skrieti skraidykle, bet ir uzh iskiepyta pozhiuri i LAISVA skrydi. taip pat dekingas uzh tai, kad ishaugino nauja skraidyklininku karta, be kurios skraidykliu sportas ir hobis (nezhiurint tuometines skraidykliu ir parasparniu sporto federacijos “dideles” paramos shiam sportui) butu numires ishskyrus keturis zhmones kaune ir sheduvoje.
2008 14 lapkričio @ 23:11 #179626artistasVyruciai,visi zinom,kad ilgai sedint prie kompo pavargsta akys,o nors keliom akimirkom nukreipus zvilgsni kur nors kitur,jos
atsigauna.Siuo atveju akys lieka nukreiptos i kompa,bet ten jau ne raides,o vaizdelis.Mintys”sast”ir susijaukia,prasideda reakcija i nuotrauka.Ir jei kam buvo subiurusi nuotaika,ar siaip susierzinimas del kolegos issakytos nuomones,nors trumpam,
bet nuotaika pagereja.Pamenat,kada idejau Sigio nuotrauka,pasiekus forumui kritine mase,taip sakant,viskas apsiramino.
Stai to as ir norejau dabar.Nes kartais rasiniuose jauciasi artejanti itampa,kazkas tuoj tuoj sprogs.taip ir turi buti.O kur ir kaip kitaip begauti dozes adrenalino,jei krize ne tik ekonomikoje,bet ir musu skraidymuose.Tai as suvaidinsiu dar viena role-zaibolaidzio.O dabar,kaip tos dvi blondines is”dviracio ziniu”ne i tema.Jei nesusikaupiu,nenusiraminu,neisgryninu taip sakant savo auros,jie nugrybauja velniazin kur.Karta nutupe ant choristes galvos ir apsividuriavo i peruka.Visi zvenge,o man ne juokas
Tik veliau supratau,kad ne jie gryba supjove,o as.Veliau ismokau save taip nuteikti,kad jie tiesiu taikymu varo pas mane.
Isvada-ramybe,emociju pusiausvyra,savikontrole,susikaupimas-sekmes raktas visais gyvenimo atvejais,o ypac mums kyban
tiems ant plonu virveliu aukstai padangeje.Jo,as cia tikrai visai ne i tema,daugiau nebenukrypsiu,pasizadu.2008 15 lapkričio @ 08:10 #179627Tomas SestokasTermik Parašė:
> ? niponel cia kam adresuota Tomai?Dievo igaliotiniam mus Zemeje (na, jis otrodo galvoja butent taip).
2008 15 lapkričio @ 09:34 #179628Termikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daba supratau kodel cincas taip sneka
hahahahahaha penktos klases
jau neiseis manes isvesti is kantrybes
nes su tavo rasybom as ir pirmai klasei nepriskyrciau
ne Cincai viskas daba susideliojo i lentynas ir suprantu tave kodel taip sneki , ir tai zino tik gal is senesniu skraidytoju o kas link skraidykliu visus gerbiu nes ir mane moke ant libiotkes skraidyti skraidiklininkai Rolandas ir valdosa gerbiu nes esam kartu praleide ne viena graze diena, ir aplamai aisku visus gerbiu kas skraido
P.S nebeturiu komentaru
2008 15 lapkričio @ 09:58 #179629artistasMariau,gal zinai kaip nusiusti Rolandui keleta nuotrauku.Uzsiliko dar is Kartenos?
2008 15 lapkričio @ 10:31 #179630TermikNu manau geriau butu romui nusiusti nes jis greiciau pamatis ji jai neturi tel. galiu duoti
2008 15 lapkričio @ 11:25 #179631laimisStasiuk,siusk man,as perduosiu Rolandui.Be to.turiu pora nuotrauku su tavim is Kartenos laiku.
2008 15 lapkričio @ 11:44 #179632artistasLaimi,parasyk savo el.pasto adresa
2008 15 lapkričio @ 14:46 #179633laimisparasiau i pm
2008 15 lapkričio @ 19:39 #179637karolisTomai – visi sitie tavo rasinejimai biski nesiderina prie skraidymo apsikabinus alaus pusle… Kazkaip nenuosekliai kuriesi ivaizdi
Ar tik nesirauni i instruktorius?
2008 15 lapkričio @ 22:00 #179640Tomas Sestokaskarolis Parašė:
> Tomai – visi sitie tavo rasinejimai biski
> nesiderina prie skraidymo apsikabinus alaus
> pusle…Ogo. Rimti kaltinimai. . Jei tai faktas ir as keliu gresme sau ir aplinkiniams (kazi, kodel norisi daugiskaita vartoti?), turetumet kreiptis i federacija su prasymu sustabdyti licencijos galiojima. Man kotai zodziu taip ir pritruko. Fui, slykstukai jus motoparasparniu mokykla be instruktoriaus (jei nesupratot, ziureti http://www.paragliding.lt/index.php?option=com_phorum&Itemid=30&phorum_query=read,2,28032).
Kazkaip nenuosekliai kuriesi ivaizdi
> Ar tik nesirauni i instruktorius?I lietuviskus tikrai nebe, nes valdymo organas atsiduoda puvesiu. Zinai, tokie piktybiniai augliai, kurie visam organizmui gyvent neduoda.
O siaip mitys ir planai tapti instruktorium tikrai yra. Pagal galiojancias taisykles visai nebutina daryti tai Lietuvoje. Is patirties, manau dabar turetumet skambinti Georgui ir reikalauti neeilinio posedzio, taisyklems pakeisti. Bet gal palaukit rytojaus, duokit zmogui pamiegoti. -
AutoriusĮrašai
- Tema „ Netonys 2008-11-9“ uždara naujiems atsakymams.