• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 121 iki 140 (viso: 167)
  • Autorius
    Įrašai
    Termik

VAu kaip grazu , oh Stasiuk va uz tai tu man ir patinki :)

CinCas

na jei busiu federacijos susirinkime kada ji paskelbs bus idomu pashneketi, nes tikrai per klaviaturos barshkinima daug ko nepasakoma ir pan.

artistai: truksta tik mirtos shakeles dar :)

Rimante

Fantastiska!!!!!!

imported_andrej lt

Stasiuk- jei tureciau dabar skribele tai tikrai su pagarba ja nusiimciau . +1

Termik

Cincai neuzpik .bet kartais tu ne is Valdoso hebros skraidykliu ?

Tomas Sestokas

O susidurimai si rudeni buvo du. Ir abu jie dalyvaujant pilotams be licenciju. Na ir kaip tau “instruktoriau”, kai tavo mokinys bargstelejo… Viskas normalioks? taip ir turi buti? Tavo mokymo programa vis dar atrodo tokia puiki? Tavo dievas ant taves nepyksta?
    Nutikti gali visko, bet juk bent kokias isvadas darom, ka. juk negalima visa laika viska suversti nesusipratimui.

Termik

? niponel cia kam adresuota Tomai?

vytask

“Germiamas vytask
    Jūs maloniai kiečiamas sudalyvauti sekmadienį Kernavėje.”

NEVAZIUOSIU, LIETUS LIS :)

Sigitas

vytask – atvažiuok būtinai, tuo pačiu mandagumo pamokinsim, o čia šūkauji forume, raides pasididinęs

CinCas

nepIkstu.

na jei tau tas pavadinimas kazhkuom patinka galima ir taip pavadinti, tachiau manau tai yra penktos klases terminologija, kai mokykloje visi buvo pasidaline i “chebras” ir “varydamo pyzdinti kitos chebros”, bet jei tau taip patinka tai gali ir taip vadinti….. nepIkstu.

o tikroveje, mano instruktorius Valdas ir jam esu LABAI dekingas, ne tik uzh tai, kad ishmokino skrieti skraidykle, bet ir uzh iskiepyta pozhiuri i LAISVA skrydi. taip pat dekingas uzh tai, kad ishaugino nauja skraidyklininku karta, be kurios skraidykliu sportas ir hobis (nezhiurint tuometines skraidykliu ir parasparniu sporto federacijos “dideles” paramos shiam sportui) butu numires ishskyrus keturis zhmones kaune ir sheduvoje.

artistas

Vyruciai,visi zinom,kad ilgai sedint prie kompo pavargsta akys,o nors keliom akimirkom nukreipus zvilgsni kur nors kitur,jos
    atsigauna.Siuo atveju akys lieka nukreiptos i kompa,bet ten jau ne raides,o vaizdelis.Mintys”sast”ir susijaukia,prasideda reakcija i nuotrauka.Ir jei kam buvo subiurusi nuotaika,ar siaip susierzinimas del kolegos issakytos nuomones,nors trumpam,
    bet nuotaika pagereja.Pamenat,kada idejau Sigio nuotrauka,pasiekus forumui kritine mase,taip sakant,viskas apsiramino.
    Stai to as ir norejau dabar.Nes kartais rasiniuose jauciasi artejanti itampa,kazkas tuoj tuoj sprogs.taip ir turi buti.O kur ir kaip kitaip begauti dozes adrenalino,jei krize ne tik ekonomikoje,bet ir musu skraidymuose.Tai as suvaidinsiu dar viena role-zaibolaidzio.O dabar,kaip tos dvi blondines is”dviracio ziniu”ne i tema.Jei nesusikaupiu,nenusiraminu,neisgryninu taip sakant savo auros,jie nugrybauja velniazin kur.Karta nutupe ant choristes galvos ir apsividuriavo i peruka.Visi zvenge,o man ne juokas
    Tik veliau supratau,kad ne jie gryba supjove,o as.Veliau ismokau save taip nuteikti,kad jie tiesiu taikymu varo pas mane.
    Isvada-ramybe,emociju pusiausvyra,savikontrole,susikaupimas-sekmes raktas visais gyvenimo atvejais,o ypac mums kyban
    tiems ant plonu virveliu aukstai padangeje.Jo,as cia tikrai visai ne i tema,daugiau nebenukrypsiu,pasizadu.

Tomas Sestokas

Termik Parašė:

> ? niponel cia kam adresuota Tomai?

Dievo igaliotiniam mus Zemeje (na, jis otrodo galvoja butent taip).

Termik

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa daba supratau kodel cincas taip sneka :D :D :D hahahahahaha penktos klases :D jau neiseis manes isvesti is kantrybes :P nes su tavo rasybom as ir pirmai klasei nepriskyrciau :D :D

ne Cincai viskas daba susideliojo i lentynas ir suprantu tave kodel taip sneki , ir tai zino tik gal is senesniu skraidytoju o kas link skraidykliu visus gerbiu nes ir mane moke ant libiotkes skraidyti skraidiklininkai Rolandas ir valdosa gerbiu nes esam kartu praleide ne viena graze diena, ir aplamai aisku visus gerbiu kas skraido :D

P.S nebeturiu komentaru :D :D :D

artistas

Mariau,gal zinai kaip nusiusti Rolandui keleta nuotrauku.Uzsiliko dar is Kartenos?

Termik

Nu manau geriau butu romui nusiusti nes jis greiciau pamatis ji jai neturi tel. galiu duoti

laimis

Stasiuk,siusk man,as perduosiu Rolandui.Be to.turiu pora nuotrauku su tavim is Kartenos laiku.

artistas

Laimi,parasyk savo el.pasto adresa

laimis

parasiau i pm

karolis

Tomai – visi sitie tavo rasinejimai biski nesiderina prie skraidymo apsikabinus alaus pusle… Kazkaip nenuosekliai kuriesi ivaizdi :P Ar tik nesirauni i instruktorius? :D

Tomas Sestokas

karolis Parašė:

> Tomai – visi sitie tavo rasinejimai biski
    > nesiderina prie skraidymo apsikabinus alaus
    > pusle…

Ogo. Rimti kaltinimai. . Jei tai faktas ir as keliu gresme sau ir aplinkiniams (kazi, kodel norisi daugiskaita vartoti?), turetumet kreiptis i federacija su prasymu sustabdyti licencijos galiojima. Man kotai zodziu taip ir pritruko. Fui, slykstukai jus motoparasparniu mokykla be instruktoriaus (jei nesupratot, ziureti http://www.paragliding.lt/index.php?option=com_phorum&Itemid=30&phorum_query=read,2,28032).

Kazkaip nenuosekliai kuriesi ivaizdi :P
    > Ar tik nesirauni i instruktorius? :D

I lietuviskus tikrai nebe, nes valdymo organas atsiduoda puvesiu. Zinai, tokie piktybiniai augliai, kurie visam organizmui gyvent neduoda.
    O siaip mitys ir planai tapti instruktorium tikrai yra. Pagal galiojancias taisykles visai nebutina daryti tai Lietuvoje. Is patirties, manau dabar turetumet skambinti Georgui ir reikalauti neeilinio posedzio, taisyklems pakeisti. Bet gal palaukit rytojaus, duokit zmogui pamiegoti.

Rodoma 20 įrašų - nuo 121 iki 140 (viso: 167)
  • Tema „ Netonys 2008-11-9“ uždara naujiems atsakymams.