- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2009 13 spalio @ 18:12 #152298teampilot
Miniplane TOP80 ABM (active weight control harness system, 130 cm carbon Helixprop gives 60kg thrust, enough for 120+ kg pilot)
Paramania Revolution 28 (Reflex-profile powered paraglider for those who love speed and stability). Total value only 4500,00 EUR!The set includes: fuel pump, prop case, gift from Miniplane, glider packsack, glider bag, manual, rip. stop.
all equipment is new and has 1 hour of flying time max. Interested pilots can arrange a test flight in Latvia.2009 13 spalio @ 18:24 #184893LY SimoniniAfigienas variantas. Plius geru treniruociu ir I vieta Lietuvoj ranka paduok..
2009 6 lapkričio @ 08:19 #185054evaldasJeigu kuris nors laisvunas svajoja apie motorizuotus skrydzius – nemanau, kad yra alternatyva.
2009 6 lapkričio @ 09:18 #185055Raimuckae”valdas Parašė:
> Jeigu kuris nors laisvunas svajoja apie
> motorizuotus skrydzius – nemanau, kad yra
> alternatyva.aik jau aik…pilna tų alternatyvu tik paieškoti reikia
2009 9 lapkričio @ 08:20 #185080evaldasNzn ar raimuckai teko bandyti sita sparna ir kokiu pats skraido. As sau ieskau naujo, tai siemet isbandziau labai daug sparnu. Sitas patiko labiausiai. Vienas reflekso minusas – sunkesnis startas. Bet skrydyje jis labai fainas. Del motoro – pats skraidau TOPu ir zinau ka sakau. Konkreciai sito topo privalumas – pakabinimo sistema labai komfortiska (artima laivuniskai) ir propas 130 cm (matavom trauka, gavom 60 kg). Na aisku tai daigtas kuri isigije tarp penkto vandenyno aksakalu draugu neturesite. Raimucka – neprovokuok manes… o tai parasysiu tai, ko rasyti nereikia. Cia administratorius ne Ricka ir niekas manes uz nuomone neisbanins…
2009 9 lapkričio @ 11:43 #185082RaimuckaE”valdai, o Vilmantas irgi PV atskalunas ?
aš gi nesakiau kad Topas blogas – mano galva liuks variantas. Tik kiekvienas renkasi pagal kišenės stori ir išgalias – aš tik sakau kad pilna tu visokiu alternatyvų (jei mes kalbam apie žemas pakabinimo sistemas)O tu sakai kad ju nėra
Paklausk svajoklio koki motoriuka iš motorolerio susimeistravo – ir skraido žmogus – o tai irgi altenatyva
pagarba jam
o del paramanios sparnu daugiau pakomentuoti Aivaras galetu – jis skrido bande kelis modelius- kiek žinau….
…konkreciai man vien tas variantas kad Full trim + full speed pas šita sparna yra lygus full frontal. Nu bet čia kiekvienam savo2009 9 lapkričio @ 13:35 #185084MoNera vieningesnes bendruomenes paramotoristu kaip Lietuvoj. Skrido visi kas kuo gali. Kas pasidaro pats, kas perka austrijoj, cekijoj,lietuvoj,latvijoj…
Isskyrus Tu vienas kazkodel ignoruoji mus.Visus renginius .Mazai kas isvis yra mates tave , ir dar skrendanti.
o uzblokuotas buvai del kasdiena atidaromos naujos temos kaip sita, o ne del nuomoniu.2009 9 lapkričio @ 15:35 #185086liotciktandemas su top-80: http://www.youtube.com/watch?v=4RDixlmRm-8
cia irgi: http://miniplane-usa.com/videos/tandem.htm
Svajokio motoroleris mano ziniom viena vos pakelia, uztat nereiktu tokiu dalyku statyt i tas pacias eiles.
2009 9 lapkričio @ 17:11 #185090TermikManau ne viska isbandei
Zoro jai bandei tai taip nesneketum
2009 9 lapkričio @ 20:16 #185093VarstelisGerai perziurejus starta vejas tikrai yra, silpnas bet yra .Stovint desines puses nerviuros pakilusios nuo zemes ir tokiok pozicijoj stovi
Sparnas pakyla per tris zingsniukus , iskyla klausymas koks sparno minimalus greitis manau maziau kaip 18km neturetu buti ,
tai siulau pabandyti prie stiliaus per 3-4 zingsniukus pilnai isvesti sparna
Aisku galima per toki atstuma isvesti sparna, bet tai daroma ji priputus sraigto sukuriamu srautu
Graziai jie reklama kuria tiesiog stebuklinga ju technika2009 11 lapkričio @ 14:38 #185105sssvajoklisliotcik Parašė:
> tandemas su top-80:
> http://www.youtube.com/watch?v=4RDixlmRm-8
>
> cia irgi:
> http://miniplane-usa.com/videos/tandem.htm
>
> Svajokio motoroleris mano ziniom viena vos
> pakelia, uztat nereiktu tokiu dalyku statyt i tas
> pacias eiles.tas tiesa. bet tai pirmas blynas kai viskas buvo daroma su minimaliom ziniom…. o kitas motoras kels du zmones tikrai. nes jis bus gpx galingumo…jis jau gamybos busenoje…
2009 11 lapkričio @ 18:33 #185108VarstelisJPX galingumo 2 zmonems mazai , na nebent jie svertu po 50 kg.
2 reikalingi 35 arkliai bet geriau 40 tureti tada startuom kaip bajoras su kokiu 120kg ponaiciu2009 12 lapkričio @ 08:25 #185110RaimuckaVarsteli, kalbi perdėdamas….. aš pac asmeniškai sveriu 82 kg. tandemu kėliau 100 kg keleivi, prie visiško štiliaus su JPX. Gyvas svoris buvo virš 180 kg.Ir tai dar toli gražu ne riba, Vilniečiai turėjo dar sunkesnių keleivių.
2009 12 lapkričio @ 12:40 #185111ArmisSu JPX skraido motoristas su tandeminiu sparnu, startuoja be problemu (vadinasi dar traukos resurso yra), sumoje svoris ten kaip dvieju ar triju tokiu kaip as gaunasi turbut
2009 18 lapkričio @ 21:14 #185153VygisVarikliu svoriai,
http://airaile.free.fr/moteur_ulm.htm
kazkodel nelengvas tas top80, tik 1 kg lengvesnis uz JPX25 -
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.