- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2007 5 liepos @ 12:09 #172993Sania
Ei, nusiramink!
Apie ta pralaiduma ir nutrukima jau girdejau. As norejau suzinoti, kodel tai ivyksta, tai juk ne organine medziaga. ir paaiskinkite kaip gali ibuti taip kad sparnas pradeda praleisti ora? Gal turite jo strukturos, detalios konstrukcijos pavyzdziu? Norisi daugiau apie si reiskyni suzinoti kuo daugiau kuo saugiau. O ne tokiu budu kaip ponas ,,karolis,, parase. Gal kas kokios info turi, arba tiesiog turi kuo pasidalinti. prasau rasyti i foruma arba cia: korkut@dkd.lt
Aciu!2007 5 liepos @ 14:12 #172996NerijussANIA galiu parduoti puikią technologiją kaip atnaujinti sparną ir iš ko geriausiai daryti stropas, namų salygomis.
2007 5 liepos @ 14:32 #172997ArvydasasSania, tu vertas fanclub’o
2007 7 liepos @ 07:54 #173010Saniapadangius Parašė:
> sANIA galiu parduoti puikią technologiją kaip
> atnaujinti sparną ir iš ko geriausiai daryti
> stropas, namų salygomis.Susidomejau, parasykite daugiau apie tai kas ten.
2007 7 liepos @ 14:30 #173012ToMacspeju atnaujinimo technologija yra virtuvunis peilis ir pats pigiausias sviestas, toks kur riebalu misiniu vadinasi. tada ta turima mase vienodai paskirstome po sena sparna, pageidautina kad nebutu vizualiai matomu skyliu, nes sviestas tam netinka,skylems naudojamas silikonas nes jis kai isdziuna buna elastingas ir praktiskai netrukdo spranui igyti savo aerodinamine forma, priekines briaunos oro paemimo angu skylemis nelaikyti. zodziu sviestas uztepamas tolygiai paskirstant po visa sparno plota ir paliekamas isdziuti. geriausiai dziovinti nakti, nes diena saules ultravioletas gali sunaikinti net ir tai jeigu kas nors dar buvo like. isdziuvus naujai restauruotam sparnui gaunama tokia riebi plevele, kuri savo charakteristikom labai primena kazkada buvusi gelvenora. gal skamba ir juokingai, bet taip restauruotas sparnas gali tureti netgi geresnes savybes nei turejo gamykloje, ypac pagereja greitis, nes sparnas tiesiog slysta oru, tiesa del to atsiranda neigiama savybe: sparnas vis stengiasi aplenkti pilota, taciau labiau patyre pilotai puikiai gali suvaldyti sparna ir isnaudoti jo greiti, o ne taip patyre turetu sutepti sviestu pakaba, tada sparnas ne taip lenda i prieki nes ir pakaba neatsilieka. stropas galima atnaujinti paprasius mamos kad numegztu naujus apvalkalus, nes seni dazniausiai buna susideveje ir nebetinkami naudojimui. taip restauruota iranga dar gali puikiausiai tarnauti, sparnas kokiu 400 val o stropos 200, paskui vel atliekamos tos pacios operacijos. gal as turite daugiau kokiu budu pasiulyt? nes pasaulis vietoj nestovi ir kasdien israndamos naujos technologijos, gal but sis budas jau pasenes ir yra efektyvesnis, nors as dar puikiai juo naudojuosi.
2007 7 liepos @ 17:27 #173013LY SimoniniToMac truputi nusisnekejo. As ne vienus metus praleidau pieno biznyje, todel galiu patikslinti del sviesto. Pagal Lietuvos mitybos reglamentacijas sviestas yra produktas gaminamas is grietineles ir turintis ne maziau, kaip 82% riebalu (gyvulines kilmes, t.y. pieno). Tepusis rebalu misinys (jis gi TRM) – gaminamas is augaliniu riebalu (rapsu, saulegrazu, alyvuogiu ar pan.) ir maisomas su grietinele. Tad siuo poziuriu aviacijoje jokio skirtumo, koki produkta naudosi. Taciau labai svarbus kita sudedamoji dalis – dregmes % produkte. Nuosirdziai rekomenduoju “Zemaitijos pieno” “SAULUTE”. Jame yra mazai vandens, todel zemoje temperaturoje (o mes skraidom ir ziema) jis nekieteja, todel neluzines ant sparno. Bet kuriuo atveju, ZP Saulute tepsis daug lengviau. Sekmes..
2007 9 liepos @ 07:22 #1730262007 10 liepos @ 15:20 #173049vyckaRaimucka,jeigu nieko neismanai apie technologijas tai nezvenk…
2007 10 liepos @ 16:52 #173050NerijusJo blyn…
2007 10 liepos @ 17:36 #173053SaniaPasakykite, kaip cia nuotraukas uzmetineti? Turiu keleta geru
)_
2007 10 liepos @ 17:56 #173055NerijusTaigi rašiau kaip čia užmetinėti…
2007 10 liepos @ 18:07 #173057SaniaTai jo majo! Jei klausiu reiskia reikia
) As nerandu to. Parasykite dar karta.
2007 10 liepos @ 19:17 #173059SaniaGal jus kalbejote apie laiska i kuri man atsakete? tai as nuo jusu taip ir negavau atsakymu nuo paskutiniu laisku. Parasykite cia kaip imest foto. Dekoju!
2007 11 liepos @ 08:01 #173063sauliuxArtejam prie 200… na tai paspaudziam ir uzsikraudines puslapiukas greiciau siek tiek
2007 11 liepos @ 09:03 #173065NerijusSania says: Pasakykite, kaip cia nuotraukas uzmetineti? Turiu keleta geru )_
Na ir pasyvumas jūsų, nejau niekam neįdomios Sanios nuotraukos?
Bandžiau aiškint aš, man nepavyko, tai patarkit jūs ką nors, bet aišku protingai.
Kiek žmogus gali nervintis?2007 11 liepos @ 11:55 #173072KJSania, spausk čia…
2007 11 liepos @ 13:43 #173080Sanialaukite nuotrauku.
2007 11 liepos @ 13:47 #173081SaniaMan jau buvo sapnas kaip as uzmetes tas nuotraukas skaiciau jusu komentarus. Bet atrode taip, lyg jus man uz nugaros stovejote ir kalbejote apie jas. Paziuresim ar sutaps
Siandien ka tik atejau is lauko, radau tokai gera vieta prie pat Visagino… peshkom pagaliau galiu vaikscioti, vejas siandien buvo, tai padariau rekorda 8min. 54sek. ore
) galite buti ramus, auksciau 10 metru nekylau. Nuostabus jausmas. Gal pasakius kad atsiranda neprievalumo jausmas viska paaiskintu.
2007 11 liepos @ 14:33 #173082liotcikVisu pirma sveikinu Sania su rimtu skrydziu (9min jau tikras skrydis), bet tuo paciu, kaip mes ir itarem, tau nebezutenka nuskridimo nuo kalno ramiu oru.
Kaip supratau skridai slaito antvejyje. Lietuvoj kazkur 95% traumu ir gaunamos skriejant slaito antvejyje. 10m yra mzdaug 3-4 aukstas, manai tai neaukstai? Jei vejas yra pakankamai stiprus kad islaikytu tave ore, jis pakankamai stiprus kad nuo jo gautum parasparnio luzi. Viskas atrodys mazdaug taip: http://www.youtube.com/watch?v=UfCOw_tA6N4
Tavo parasparnis nera skirtas naujokams. Vienzo turi visas galimybes atsidurt ligoninej. tfu tfu tfu2007 11 liepos @ 15:10 #173083SaniaAs skaiciau apie viska ka jus man dabar pasakete, ir visi sitie dalykai man jau yra pazistami. As sakiau ,,auksciau 10 metru nekylau,, tai nereiskia kad as visalaika buvau 10m aukstyje. Be to as visada laikausi saugos taisykliu. Kalnelis ten nu zemes iki pacios virsunes nedaugiau kaip 3-5 m. Tai kad ir pats kalnelis neaukstas. kadangi kad pakilt as atbulom pakeliu sparna ir draugas pradeda man tempt atbulom, kai pakylu savo ugio aukstyje apsisuku veidu i prie kur skrendu ir nuo ten jau vazinejimas palei zeme. Ne taip kaip prie juros rodo, apie 60km/h is vieno sono ikita, o tiesiog beveik kabu ore, nes vejo vos vos uztenka islaikyti mane. Atsiminkite, as turiu savo galva ant peciu, ir atsakau pats uz save. Jei jus manote kad as per daug jau rizikuoju tai reiskia man reikia viena karta nukristi kad as tai suzinociau. Tiesiog as bandau skraidyt kuo saugiau. As pats katik perskaiciau tai ka parasiau anksciau, ir man irgi atsirado jausmas kad per daug rizikuoju. bet is tikruju viskas visai netaip. Tikiuosi mane supratote. ir tuos kritimo ir traumu gavimo filmukus youtub’e as jau visus visus perziurejau
Galite juos man nerodyti, perskaites knyga iskart pradejau ziureti pavyzdziu internete o butent youtub’e. Man Padangius pazadejo kad ismes mano fotkes cia, tai jei jis ismes visas tai jus pamatysite koks tas kalnelis. net kalneliu ji pavadynus per daug pasakyta
Uhhh… daug prirasiau.
-
AutoriusĮrašai
- Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.