• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 241 iki 260 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Sania
    Sania

As noriu Rugpjucio 3-5 dienomis Vilniuje sokti bungee jump nuo Vilniaus Tv :) Noriu tandeminio su draugu, jau ir pinigus atidejom tik laukiam. Norejau paklausti gal kas turi kontaktu su tais suoliu organizatoriais ? telefonas ar nors e-mail’as. Bent uz ka buciau dekingas, kadangi zinau kad ten reikia is anksto uzsakyneti vietas. Gal kas jau ir buvo pasokes karteli kita?:)

Arvydasas

Tu, Sania, žiūriu, esi dar ir tinginys. Įsijungi Google ir ieškai, jei netinka toks variantas, keli telefono ragelį, skambini 118 ir klausi…

Sania

Jus nieko nezinote o jau taip sakote :)) As jau visa interneta perkasiau ieskodamas. Teradau du telefonus ir keli mailus, bet niekas visiskai neveikia. Seni saitai tikriausiai. Ir is vis, as tik paprasiau pagalbos. O to pats dar nebandydamas nedarau. Jei neturite ko pasakyti gero nesakykyte visiskai nieko

Audrius

Pries pora menesiu vaziuodamas pro boksta atkreipiau demesi, kad nebesimato tiltelio, nuo kurio sokinedavo, taip, kad gali buti, kad jau nebera sitos atrakcijos

Termik

man atrodo ta reikala jau senai uzdare ,po paskutinio nelaimingo atsitikymo

Sania

bet zmones juk visdar sokineja, visada bus nelaimingu atsitikimu.

sauliux

Sania Parašė:

>visada bus nelaimingu atsitikimu.

Kol Sanios ant zemes vaikscios – sventa tiesa :)

Sania

Oj nu baikit jau :)) Ne taip jau viskas su manimi ir blogai kaip jus galvojate. Mes tiesiog neturejom galimybes susitikti…

Termik

Sania buk zmogus atvaziuok i kokias nors varzybeles a? Susipazinsi su hebra ir taves visi labai pasilgo manau

Sania

As per sia savaite vaziuoju i Daugavpils parasparnininku kluba. Mane pakviete tie zmones kuriu lauke as skraidziau. Sake mato kad darau ka galiu, ir buvo jau tokie genijai kurie dabar lygonineje. Jie su mano tevais kazkaip ten susitiko ir suzinojo kad cia as. Va pakviete man padeti, sake butinai padarys specialas nuolaidas ir kita. Galima butu pas jus ten atvaziuoti. O kur cia viskas pas jus vyksta? Turite kazkoki specialu skraidymu grafika? Ar siaip paskambinat: Skrendam? Skrendam! Ir einat :)

Arvydasas

Štai ir alternatyva skraidymo mokkyklai ARCUS :D Įdomu, kaip ten Latviešams sekasi mokinti :) Tikėkimės gerai ;)

Dzovani

Bet jauciu kai latvieshas sako kaire-reiskia desine ir atvirksciai :) Nors Sania kaip tik teisingai ir supras :)))

Termik

Sania Antonui linkejimus perduok tenai, o grafikas varzybu yra http://www.skrydis.lt

Sania

Gerai, perduosiu jei surasiu. Del varzybu tai zinau, o ar jus susitinkate siaip kada per iseigynes eit paskraidyt? Ar po viena kas kada nori ?

Sania

Su gimtadieniu mane! :)) Dar vieneri metai ir galesiu nusizudyti tokiu budu, koks man patinka.

asirvinskas

Na, Sania, nuosirdziausi sveikinimai :) taip ir toliau :) laikykis!

skraidunas

sauliux Parašė:

> o ash ta sparna mielai trynimui i kopas
    > pasiimciau…

kur neringoje kopose galima butu paskraidyti? visur draustiniai ir juk bausti gali . ar reikia kaipkokiam brakonieriui slapstytis nuo zaliuku?

Sania

O nejau negalima prie pat Palangos paskraidyt? :)) Man ten nedraude visiskai, privaziavo kranto gelbetojai, pklausynejo kas cia per daikciukas, ir sako skraidyk rytais ir vakarais kiek tik nori tik kad niekam netrukdyk. Ten tikrai niekas neuzdraus. Arciau gelbetoju bokstelio sake tik laikytis, kad jei kas jie greit galetu suteikti pagalbos :)) Jei jau as likau gyvas po sito…

arnas000

nu bet su tuo ventiliatorium tai geras bajeris ,padangiau tau jumoreskas reiktu kurt.Nu pazvengem ….

Rodoma 20 įrašų - nuo 241 iki 260 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.