• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 261 iki 280 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Nerijus

Nu jo reiktų, reiktų…

Sania

Visai pamirsau paklausti. Kas nors nebande stipraus vejo salygomis skrist ne parasparniu o parasiutu?:) Kaip jau zinote as viena turiu, nuemiau meduza ir saindien pabandziau :)) Buvau vienas, todel tik del sito nukritau viena karta. Bet nieko baisaus, kiti akrtai buvo geriausi uz bet ka seniau patirta! mano PO-16 turi mazesni plota, bet ir vejas buvo nesilpnas, todel viskas buvo super!:) Ipac manevringumas, paleidus klevantas jis pradeda nestipriai leistis, o truputi uztraukus tokiu apt greiciu kilt. Nusprendziau pabandyt nes mano senuko EDEL juk aerodrinamika visa jau bloga… Ji nunesa tokiu veju. 4m/s idealiai uztenka parasiutui. O svarbiausiai nera baisu akd kazkas gali suplyst ar panasiai toks jausmas kaip man skrendant parasparniu senuku. Gal aks nors kazko panasaus jau bande? Butu labai idomu pabendrauti. jei cia nesinori rasyti del diskriminacijos ateityje, parasykite i maila: korkut@dkd.lt arba base-dreamer@mail.ru

Tasas

Na man tavo paskutiniai bajeriai su prasiutu ir su masina nebepatinka. NEDARYK TAIP IR NERASYK CIA TOKIU NESAMONIU, nes kitus klaidini savo durnais poelgiais.

Sania

Jei smegenu nera – tai ir salmas nepades. Tai irodo kad jus klydote visa si laika :)

jurox

ko jus cia visi besmegeniai aiskinat tam sanei kaip daryt, ka daryt ir ko nedaryt ??? ne vienas is jusu neturi tiek smegenu kiek turi sania ir neaiskinkit cia jam nesamoniu – jis geriau uz jus visus zino ka ir kaip reikia daryt ! :D

Sania

Na kadangi neuzsimusiau tai reiskia taip ir yra. Man atrodo gal, kad as gyvenu visais 110% ir kartais rizikuoju taip kaip niekas kitas :) paaiskinimas kad tai tiesiog sekasi bus visiska kvailyste. As labai labai noriu susitikti su patirusiu parasparnininku ir paziureti is arti gyvai i jo iranga. Gal kas netoliese Visagino gyvena? Butu noras per iseigynes?

Sania

Noriu pridurti, po keliu dienu bus pabaigtas mano isvilktuvas. Nenoriu jums dabar cia pasakoti kaip ten kas, nes mano lietuviu kalbos lygis yra neaukstas. Zodziu jis stoves ant zemes ir neskubedamas kels mane. Visus apskaiciavimus jau atlikau ir net su draugu is tikruju pabandem tai imituoti lauke su parasparniu ir visa kita. Domina tik vienas klausymas, kaip man iseitu pritvirtinti foto-aparata arba video-kamera prie saves? Kad galeciau tai nufilmuoti.
    Su pagarba (ne kaip jus).

Aleksandras.

Anonimas

Sania, Blocha išvilktuvą konstruoja jau du metus, ir galo nematyti, o tu per dvi dienas :D
    Gal Ženiai nori Vilniuje padėti ? ;)

Nerijus

Sania baik skiesti, iš pat pradžių prieš pirkdamas sparną, sakei, kad tėvas tave apmokys, poto tėvas kažkur išgaravo.
    Vėliau statei lėktuvą iš statybinių medžiagų, na tą su sparnais ranila trauktais.Sakei jau tuoj baigsi…
    Dar vėliau statei/pirkai skraidyklę, tos ir nėr.
    Dabar pareina išvilktuvas, kagi laukiam nesulaukiam.
    O dėl to filmavimo tai tu nepergyvenk labai, tegul kas nuo žemės pafilmuoja ir tai bus labai labai gerai.

Sania

Pradekim nuo tevo, jis niekur ir nebuvo dinges. Padejo, pamate kad toliau galiu eit pats ir paleido. Lektuva staciau, darbas sustabdytas kadangi truksta medziagu ir nemanau kad jau atejo laiaks tokiam atsakingam darbui, per sunku zodziu. Statei/pirkai skaidykle, as jums tik parodziau kelias nuotraukas apie ta uz 2000Lt ir jus issakete man patarymus ir as paleidau sita reikala, as jums dar is pat pradziu pasakiau kad su ta skraidykle baigta. Isvilktuvas… Pasiteiravau su kitais panasiais konstruktoriais, paziurejau, pagalvojau, turiu gi viskas. Ir viskas nera labai sudetinga bei islaidu nelabai jau daug. Jusu problema ta kad jus neieskote nieko savo, visi kaip viena kopija. O as vis kazka kuriu, atrandu.. Taip idomiau gyventi. Tureciau geresni sparna kaip pas viena is jusu, tai jau seniai tureciau ne viena isvilktuva ir gal net skraidymo kluba atydaryciau. Tokiem pionieriams kaip as. As irgi turiu galva ant peciu, ir visada ypac pastaruoju metu galvoju apie sauguma. Jums tiesiog taip atrodo gal… Man irgi nelengva sprest ziureint i zinutes apie tai kaip jums tenai susiklosto nuomone.

Nerijus

Atsiųsk Sania bent kokią nuotrauką savo statomo lėktuvėlio.

Sania

Man nereikia visu rasomu komentaru del mano atlikto darbo. Va kai liks (jei liks) truputi, tada ir paziuresim. As netikiu savo jegomis, todel ir kyla abejoniu. O tai velgi reiskia – darbu uzsaldyma.

Arvydasas

Sania, nekankink tautos, parodyk savojo išvilktuvo kelias nuotraukas.

Sania

aaaaaaa… butent tame ir visas malonumas man ziureti i jus is virsaus ir juoktis :)

Arvydasas

Aga, vis del to matau, kad pas tau sian kazkas negerai. Gal vel Alaus isgeres prie kompo sedi? Buvo jau tiap viena karta… O isvilktuvo nuotrauku prasiau tik tam, kad gautm geru patarimu ji parodes, ir uzbegtum nelaimingiem ivykiam uz akiu. Na, dabr tavo isviklutvas gerokai reizikingesnis gausis. DHV sertifikacijos tikrai nepraeis :)

Sania

O as ir nesitikiu :)

Tasas

Jam visvien tas pats :P galvoja kaip 80 metu senis :D

LY Simonini

Bliam, musiau Darenas neskaito jau siais laikais forumo. Baigtusi, Sania, cia tavo blevyzgos.

Toredo

“Turiu 2a. namą ant upės kranto su 20arų sklypu, 1999 m Mersą, gerą darbą, gražią žmoną ir du vaikus. Nieko neperku, neparduodu, tik šiaip noriu pasigirt.”
    Čia su Sania koja kojon turėtų tikt.

$@$^& nebegaliu, padariau klaidą, kad užėjau į “Įrangos” skyrių. Nesitikėjau, kad čia Sania lyderiauja.
    ūųęėįų dirbt reikia, susikaupt, o man viena ranka užpilvo susiėmus, kitą ašaras šluostyt teišeina. Gyvas numirsiu tokių anekdotų prisiskaitęs.

Sania

As jusu visiskai nepazistu, ir niekas nesake kad as cia lyderiauju. As tiesiog eilinis dangaus myletojas norintis skrist. Tam jam prireike pagalbos ir stai as cia snekuos su kitais pilotais, vazineju, bandau… Aisku buvo cia labai daug anekdotu, neisigyncisiu :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 261 iki 280 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.