- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2007 18 lapkričio @ 17:02 #174680zvirblis
tai jei tau prireike pagalbos ir informacijos is visu situ pilotu,kodel nedarai tai ka jie tau sako?pats esu extremalas,megstu kada kraujas verda,
bet tokio extremalo kaip sania dar nesu mates.sania esi bebaimis vaikis ir galetum buti geras extremalas jei nebutum besmegenis.cia vientik drasos neuztenka(syla est uma ninada)
reikia ir smegeneles paklibinti.kai pajutau kad adrenalinas yra mano narkotikas,buvau toks pat skystas kaip ir tu,dariau bet ka ir bet kaip.padarytos klaidos ir traumos priverte y tai ziureti
daug rimciau.todel sania zinau kad geriau yra mokintis is svetimu klaidu negu viska isbandyti ant savo subinespats dar neskraidau,bet pavasari zadu pradeti ir tikrai tik su profesionalu
pagalba.2007 19 lapkričio @ 19:46 #174691SaniaZvirbliau, praejo tiek laiko. Neturiu igudziu per du susitikimus parodyti zmonems koks esu is tikruju o ne koki mane isivaizduoja jie. Manau mes susidraugausime, jei pavasari susitiksime vienoj mokykloj. Paziuresim kaip vyskas bus.
2007 19 lapkričio @ 22:23 #174692SpaskisSania mokytis galima istisus metus, skrydziams galima palaukti ilgesnes dienos saules ir saltesnio oro. Labai geros salygos skrydziams virs Traku pilies kai ezeras susala. O kai pavasari baigsi rinksiesi savo sparna. Sania nesiparink viskas bus gerai
2007 19 lapkričio @ 22:44 #174693karolis> galetum buti geras extremalas jei nebutum besmegenis…
cia matyt kalba eina apie isskirtini logikos desni: jeigu geras extremalas, tai ne(besmegenis), o jeigu besmegenis, tai ne(geras extremalas)
2007 19 lapkričio @ 23:46 #174694zvirblislabai noreciau susitikt su tavim sania bet as gyvenu chicagoje o kursus teks lankyti kazkur amerikoje
2007 20 lapkričio @ 00:00 #174695zvirbliskarolis Parašė:
> > galetum buti geras extremalas jei nebutum
> besmegenis…
>
> cia matyt kalba eina apie isskirtini logikos
> desni: jeigu geras extremalas, tai ne(besmegenis),
> o jeigu besmegenis, tai ne(geras extremalas)mano logika, extremalas tai zmogus uzsiimantis viena ar keliomis extremaliomis sporto sakomis.geras extremalas visalaika galvoja su galva
ne su subine.zino ka daro ir kaip reikia daryti kad isvengti traunu.
blogas extremalas(besmegenis),puola daryti beleka nezinodamas kaip ta daryti,nesusimastydamas apie pasekmes.
cia MANO nuomone2007 20 lapkričio @ 01:07 #174696liotcikO! zvirbli, atvaryk iki Kanzaso, esu sertifikuotas instruktorius.
2007 20 lapkričio @ 14:13 #174703SaniaSpaski, aciu uz pozotivuma
Jei tik tureciau laiko cia su jumis nebendrauciau. Jau buciau gaves pazimejima
O Zvirblis… Mes tikrai susidraugautume
Pats, kai oras geras kas sestadieni stengiusi nuvaziuot i Zarasu avia-parasiutininku kluba ,,Aeronautas,, ir ten pasokineti. Visi mane ten pazista. Jei oras leidzia vaziuojam pasokineti. Visai neseniai pagrindinis instruktorius ten aerodrome po vestuviu su mumis svente vstuves. Buvo linksma. O dar buvo kai su D-6 kupolu teko ismetinet atsargini parasiuta. Kitaip cia nebuciau. Neatsimenu kas, bet man atrodo Leonardas Da Vincis buvo graziai pasakes apie dangu. Kaip zmogus karta ten papuoles kitaip i ji ziures.
2007 20 lapkričio @ 14:18 #174704SaniaPaziurim dar viena originalu filmuka: http://www.youtube.com/watch?v=QcfWD3mb4TE
Kada Trakuose vyks tos rungtines parasparnistu? Ant nusileidimo tikrlumo zinau kad buna. Noreciau atvykt. tandemu praskrist, nes dar rysi su dangumi isvis prarasiu jau tiek laiko neskraidydamas.2007 20 lapkričio @ 21:06 #174708zvirblissveikas Liocik.pries pora metu jau buvau gaves tavo kontaktus,tik nejo tau prisiskambint ir tada dar nebuvai instruktorius.cituoju
(Liocik)
Labas,
nera pas mus parasparniu mokyklos, yra tik skraidykliu (labai nebloga)
Skraidom mes parasparniai dviese su pasyviniu isvilktuvu: as ir kolega slovakas. Jis gerokai daugiau patyres nei as. Jis dar turi tandema ir priskraidyma apie 100val su juo. Praeita savaitrgali sekmingai buksyravom tandema po ko seke apie 30min skriejimas.
Cia yra keltas foto
Parasyk man liotcik@gmail.com arba skambink 816-255-2757 (namu) 816-824-2334 (mob) Dariusmantolinis parašė:
>
> kas gali zinoti,gal ir atvarysiu,nes nieko kitko nerandu.o
> beto nera taip toli)
> ar pasjus yra mokykla?
> parasyk savo telefonasveikinu patapus instruktorium.kolkas galvoju mokintis micigane.kiek kainuoja pas tave kursai(mes esame dviese norintis),ar turi yranga mokinimui,kiek laiko uztrunka kursai +-,kokie reikalavimai,ar pats ir sertifikatus isduodi ir seip ka tureciau dar zinoti?
gali atsakyti i mano emaila mantoliniss@yahoo.com ar tie tavo telefonai nepasikeite?2007 21 lapkričio @ 15:15 #174718SaniaKlausymelis: Ar visa laika paskraidzius ziema (nuo sniego) reikia dziovinti sparna? Nebuna niekaip kitaip? Ir kaip jus tai darote?
2007 21 lapkričio @ 15:58 #174719karolissu fenu
2007 21 lapkričio @ 16:15 #174721liotcikLabas zirbli, nuo to laiko daug cia priskraidem. Dabar jau instruktorius. Yra ir maza mokyklele. Sekingai ismokiau moteriske kurios PPG instruktorius is Colorado nesugebejo pakelt.Issaikinsiu viska lietuviskai ar angliskai
metrais ar pedom, kad tik aiskiau butu. Jei domins ir skirtumus apie paramotorus. Mobilus telefonas vis dar tas pats, veikia puikiai visada prisiskambina ir is lietuvos ir is rusijos. Namu tel nebeturiu. skambink i mobilu ar rasyk e-mail. Arba duok savo nr. paskambinsiu. Gali paziuret foto apie vietinius skraidymus: http://www.kcpara.com Pardavinejam ir iranga: Lietuviam lietuviskom kainom, Amerikonam amerikoniskom.
zvirblis Parašė:
> sveikas Liocik.pries pora metu jau buvau gaves
> tavo kontaktus,tik nejo tau prisiskambint ir tada
> dar nebuvai instruktorius.cituoju
>
> (Liocik)
> Labas,
> nera pas mus parasparniu mokyklos, yra tik
> skraidykliu (labai nebloga)
> Skraidom mes parasparniai dviese su pasyviniu
> isvilktuvu: as ir kolega slovakas. Jis gerokai
> daugiau patyres nei as. Jis dar turi tandema ir
> priskraidyma apie 100val su juo. Praeita
> savaitrgali sekmingai buksyravom tandema po ko
> seke apie 30min skriejimas.
> Cia yra keltas foto
> Parasyk man liotcik@gmail.com arba skambink
> 816-255-2757 (namu) 816-824-2334 (mob) Darius
>
> mantolinis parašė:
> >
> > kas gali zinoti,gal ir atvarysiu,nes nieko kitko
> nerandu.o
> > beto nera taip toli)
> > ar pasjus yra mokykla?
> > parasyk savo telefona
>
> sveikinu patapus instruktorium.kolkas galvoju
> mokintis micigane.kiek kainuoja pas tave
> kursai(mes esame dviese norintis),ar turi yranga
> mokinimui,kiek laiko uztrunka kursai +-,kokie
> reikalavimai,ar pats ir sertifikatus isduodi ir
> seip ka tureciau dar zinoti?
> gali atsakyti i mano emaila mantoliniss@yahoo.com
> ar tie tavo telefonai nepasikeite?2007 21 lapkričio @ 17:03 #174722SpaskisSania cia kaip su batais kai slapi ar dregni tai ir dziauni nesvarbu ar ziema. Stebuklo nera dziauti galima kaip uzuolaida tik nepamirsk kad dziauni masinos vertes daikta kuris visko bijo tepalo, chemijos, dregmes, saules naminiu
gyvuliuku broliuku ar sesuciu su flamasteriais ir zirklutemis
Kabinti galima ant palubyje itemptos skalbinių virvutes (parsiduoda Norfoje) su troseliu viduje ir plasmasiniu apvalkalu isoreje tik ne ant tiesiogines saules ir radiatoriu silumos . Na o kad pakabiniti
Sparna-uzuolaida reikes ne paciu smulkiausiu (apie 2-3 cm aukscio) S formos kabliuku is ner. plieno (parsiduoda Senukuose), reikia ziureti kad graziai persinertu per kilputes sparne (per tas uz kuriu stropos laiko)
Kabinimo procesa man parode J Blocha kuri pabandysiu tau perteikti:
1. Imi sparna is greito maiso uz visu stropu ir neistiesiant pasidedi ant svariu grindu po virvute orentuojant isilgai savo virvutes imtuvais nuo virvutes
2. Pradedant nuo sunertu (kad nesipainiotu) laisvu galu graziai pasikloji stropas desiniau, pacius laisvus galus gali laikinai pakabini su pirmu kabliku desineja puseja arba padedi toleliau
3. Toliau kaip su uzuolaida kabinant iš kaires i desine pagal tave ziurint nuo sparno i virvute. Imi uz ausies imtuvais i grindis nepainiojant ir nepersukant susirandi arciause taves C eiles kilpute ant sparno
perneri kabliuka kabini ant virvutes imi sekanti C (arba kas antra priklauso kiek turi kabliuku) eiles kilpute perneri ir kabini salia (klevantos ir kitas uzsilenkusios virsuja dalies stropas per leidi per tarpa dedant ant
sparno tarp kabliuku). Procesas kartojamas perstumiant pakabinta sparna kairiau iki kitos ausies. Svarbiausia sparno kabinime ant virvutes yra sparno kabinimasNa o paprasciau ziurek kad pakabintas sparnas
nesiektu grindu ar kitu baldu ir nemaisytu
4. Baigus kabinima sparnas graziai vienodai paskirstomas per turima virvutes ilgi, stropos surenkamos ir keliomis kilpomis irgi salia pakabinamos ant virvutes ir surenkamos iskritusios is oro imtuvu siuksles (ismetamos)Procesas reikalauja atidumo ir tvarkos nuimamas sparnas atvirkstine tvarka graziai surenkant visus kabliukus kad jie nepasiliktu sparne !!!
2007 21 lapkričio @ 17:10 #174723SpaskisFeno geriau nenaudok tegu sese su juo plaukus dzovinasi arba tete dazus nuo palanges lupa
Sparnas gleznas daiktas jis bijo aukstu temperaturu, dregmes pelesio ar kitokio maumo. Ant gyvatuko vonioje irgi geriau nekabink2007 21 lapkričio @ 19:08 #174727SaniaVyskas aisku. Spaski, ta jusu paskutine eilutes pabaiga, tai kaip priminimas jog as vysiskas idiotas?
Na zinoma galima pamesti kazka ir neastebeti, tik ant kalno jau pamatysi kazko ne to sparne
As iki siol, praejus jau tiek laiko kaskart vyska darau atsargiai ir lyg matyciau tai pirma karta. Neapsakyti cia zodziais ta atsarguma ir jausma apskritai. Po 8 menesiu kai kas antra diena vaiksciojau su tuo mano sparnu ant kalno ir kazko mokiausi, visdra teturiu ta jausma laimes, lyg buciau gaves ipatinga dovana kuria taip laukiau. As nedarau nesamoniu kaip jusm gali tai atrodyti. Nors seniai supratau kad jums tai aiskinti – be prasmes (kalbu apskritai apie cia bendraujancius). ,,Pasitusinsim,, kaip nors. pazinsim vieni kitus geriau. As irgi nekantrauju su jumis bendrauti. Nes toks jausmas lydi, kad buciau vienas vienutelis Lietuvoje kuris situo uzsiimineja, ir staiga atsiranda sie dievai kurie man nurodo sviesa. Ne karta jums dekosiu! Jauciuosi kaip pas psichologa dabar
Norejau dar paklausti… Kas nors daro kazka panasaus i video-foto dienorasti ar siaip pafilmuodavo ka nors? Gal galetu ir noretu pasidalinti? Ziureti pilotus skraidancius is kitos salies yra kita, nei kai pamatai lietuvi danguje. Gyminiskumo jausmas kyla. IKI! ….. Skanu kaip namie! =DDDD
2007 21 lapkričio @ 21:45 #174733zvirblisSania Parašė:
> toks jausmas lydi, kad
> buciau vienas vienutelis Lietuvoje kuris situo
> uzsiimineja, ir staiga atsiranda sie dievai kurie
> man nurodo sviesa. Ne karta jums dekosiu!
Ziureti
> pilotus skraidancius is kitos salies yra kita, nei
> kai pamatai lietuvi danguje. Gyminiskumo jausmas
> kyla.WOW gerai cia sania pavarei
cia gali pamatyti keleta dievu,giminaiciu http://www.bitlas.com man patiko2007 21 lapkričio @ 22:19 #174743zvirblisLiocik geros nuotraukoos.paskambinsiu
2007 22 lapkričio @ 11:15 #174759SaniaAciu!
2007 23 lapkričio @ 21:02 #174808KJzvirbli, siūlyčiau ateityje vengti viešinti privačius tau rašytus laiškus ir YPAČ kito žmogaus asmeninius duomenis be jo sutikimo. Džiaukis, kad liotcikas nesupyko. Aš tiek prisiklausęs anekdotų apie JAV teismus, kad visai nenustebčiau, jei liotcikas dabar iš tavęs prisiteistų myliką kitą
Sania, jau praėjo pusė metų, kai pradėjai šioje temoje ieškoti sparno. Sparną tokį kokio norėjai jau seniai turi, bet vistiek šioje temoje diskutuoji įvairiomis su temos antrašte nesusijusiomis temomis (čia galioja ir kitiems forumo dalyviams ir kitoms temoms
), todėl labai prašau, jei sugalvoti kažkokį naują klausimą/pasiūlymą/prašymą ir t.t. geriau sukurk naują temą arba pasirink esamą su tinkamesniu pavadinimu. Ačiū.
-
AutoriusĮrašai
- Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.