Termik, as imu tavo ta sparna uz 100 Lt
101 Lt
110 Lt ir dar buteli panevezi per varzybas isgersim
raimi dedam 120, butelis ir 10 is manes.mokykloj sutampysim…
ok imkit, o jai rimtai tai idealus ir skrenda geriau uz 1-2 sparniukus ,uzpraitais metais mano mokyniai dar skraide ant kopu ir pirma karta suprato kas yra skriejantis kupolas
150 lt
Termik! As atvaziuosiu pas tave ten i Panevezi su buteliu ir dar 300 Lt atiduosiu uz ji ) Tinka? As siandien (treciadieni) jums paskambinsiu.Jus rusiskai kalbate?
310 ir mes kalbam lietuviskai
Mariau, jei sutiksi ta Sania, butinai nufotografuok .As tau pastatysiu buteli uz jo nuotrauka.
Maza ka, gal danguje susitiksim.
Tik del zinojimo..atsarga gedos nedaro
paskaitau kiekviena ryta kaip anekdotus
o gal cia tas sania istikruju senas vilkas ir zvengia is musu? nagi prisipazinkit kuris cia
Arturas
Termik duok atsakyma! As atvaziuosiu pas tave ten i Panevezi su buteliu ir dar 300 Lt atiduosiu uz ji ) Tinka? As siandien (treciadieni) jums paskambinsiu.Jus rusiskai kalbate?
Po velniu, paskambinsim normaliai pasikalbesim )
ok skambink gi daviau tel ,jokiu problemu kalbu rusiskai be problemu
Ir hebryte nesijuokit is zmogaus,jis tik nori skristi hmmmm zinote jis biski primena mane pries 10m kai pradejau skraidyti del to ir lb nesijuokiu nes man buvo tik viena galvoje ,atsiplesti nuo zemes, o kas bus veliau buvo px. Tik vienas skirtumas kad man nebuvo kas patare , bet seip tai linksma tikrai pasiskaityti sia tema .
aciu sania tu praskaidrini musu dangu nors ir jis toks apsiniaukes ,laukiu skambucio 869924528
Mariuk, uz “akciju” is taves butelis tas kur Sania atvesh
OK, siandien vakare paskambinsiu.Darbo diena vis delto:)
gal dar kam nors kantrybe baigsis, tai as su mielu noru paimciau sparna uz buteli, as seniai ieskau bet niekas neparduoda nes tipo skraidysiu. man gaila savo synergy2 tampyt per zeme, o noreciau ismokt gerai groundhandling ar kaip ten nu zodziu esme manau aiski, zinau kad turit jus tu senu sparnu tik neduodat niekam…
Viskas! Ka tik uzejo draugas, daviau jam Termik’o tel.Sake butinai vaziuos per iseigynes pirkt ) Dar siandien paskambins.
Valiooo!
Svarbiausia kad Termik’as anksciau niekam neatiduotu ) Na vis delto 300 lt geriau nei tik alus