• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 41 iki 60 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Anonimas

Termik, o nepagalvojai, kad nepilnamečiai tau GERŲ gėrimų (išskyrus kolą) nupirkti negali ? :D

Sania

O ha ha ha ha :D Tai bent pajuokavo :D Visu pirma draugui kuris susiruose vaziuoti pirkti jau yra 18.O antra kad nors man ir truksta 0.5 metu iki 18 bet jus juk zinote kad dabar net 14 metis gaus alkoholiniu gerimu :))

Sania

Zodziu naujienos blogos :( Nuejau pas drauga, sake paskambino ir pakalbejo.Bet problema tame kad jis dabar baigia vairavimo mokykla ir turi pakankamai pinigu tam kad dabar nupirkti sparna, bet bijo kad is pirmo karto nepraeis.O pakartojimui reikes 100lt :) Is kur gi jis mokes jeigu nebetures pinigu.Todel tema vel prades gyvuoti po kokio menesio.Numatau kad jau atiduosite sparna kam nors iki to laiko, taip ir bus?:) Sekmes!

Sania

Jus bandysite atsikratyti to sparno? Nes jei ne po menesio mes griztume ;)

siero

duodu dabar 200 lt, ir saugau saniai sparna uz 300 :)

sauliux

o ash ta sparna mielai trynimui i kopas pasiimciau…

karolis

Kartais skaitai foruma ir netiki savo akim. Reikia dar karta perskaityti kad isitikintum. O galiausiai supranti kad neisgeres vis tiek nesuprasi.

Sania, tau termikas pasiule atiduoti sparna uz gera bonka. Zmogus, kurio galva nera naudojama vien tik kaip busimu atlieku kramtymo irenginys is karto suprastu kad turi unikalia galimybe nugriebti sparna beveik xaliavai. Taigi veiksmai butu tokie:

– Issiplauti galva, issisveisti dantis ir purvinus tepaluotus rubus pasikeisti i ka nors svaresnio.

– Pirmu reisu dumti i parduotuve geros bonkos pirkti. Gera bonka buvo tureta omeny NE ALAUS ir ne Fairy skalbimo priemones. Geru bonku dazniausia ieskoma alkoholio skyriuje (kai kuriuose kaimuose tai vienintelis skyrius parduotuvej neskaitant duonos, pasiteirauk pardavejos). Normali gera bonka kainuoja apie 100 litu, bet jeigu neturi pinigu gali pirkti ir uz 50. Tada bent jau pasirupink kad ji atrodytu grazi ir blizganti ir neaptrinta – vienok uz ja gausi sparna. Jeigu parduotuvej brangiausias butelis kainuoja 12.95 LT, ieskok kitos parduotuves. Pabandyk arciau didesnio miestelio. Butelio prekine isvaizda atspindes tavo dekinguma uz suteikta galimybe.

– sekanciu reisu vaziuoji pas termika visas issiprauses, svarus ir su sypsena veide ir buteliu rankoje.

– Atvykes i vieta buciuoji rankas ir kojas ir pazadi visada padeti jam susipakuoti sparna kada tik besusitiktumete skraidymuose ir patampyti su pasyvke jei tik pasitaikytu proga. (po to kai teises issilaikysi). Patikini kad jo legendinis sparnas nuo siol bus gerose rankose ir priziurimas kaip kudikis.

– Nepasakoji kazkokiu sapalioniu apie savo neegzistuojancios saskaitos neegzistuojanti turini, neklausineji itariu tonu ar tikrai sparnas geras, ir neklausineji kokios bonkos jis noretu. Apie tai ar bonka patiko ar ne galesi suprasti is jo minos 3 sekundes po iteikimo.

– susirenki sparna, vaziuoji namo, ir laimingas skraidai.

Kaip tau planas?

liotcik

As irgi norejau ta pati sakyt, kad praziopsojo. Dabar jau saukstai po pietu. O durna ir baznycioj musa.

Termik

Sania isiskaityk i Karolio zodzius ;
    Sparna atiduosiu tau tiesei i rankas ir atsivezk pasa kad zinociau kad tai tu ok :D

cia mano legendinis sparniukas

mar3.jpg

marius2.jpg

Sania

Aisku, as su draugu daugiau pakalbejau, tai uz 200 lt jis paimtu ta sparna is Termik’o. Jei atiduos tai per sitas iseigynes atvaziuotu pas jus. Kaip jums?

rokazas

O jai as 250LT duodu?!

karolis

kazkokias nesamones skaitau, ar gali taip buti? Matyt akyse liejasi. Gal lasiuku visine reikia ar ka?

Sania

Draugas uz 200 lt paims sparna! Jei atiduosite tai per sitas iseigynes atvaziuos pas jus. Termik, kaip jums toks variantas?

Termik

Ok tinka :D bet tu patc turi atvaziuoti ok ir paso nepamirs :)

Sania

Del sito net nezinau, as labai uzimtas.Kadangi mokslo metu pabaiga… Cia juk draugui sparna ieskau, tai jei jis vienas atvaziuos su pinigais pas jus tiks? Jis juk jums jau skambino tai kazkiek vienas kita zinote :)

Termik

Ne sania nelabai tiks as noriu tave pamatyti o ir beje galesime kartu pakilti i dangu jai ka, su tandemu a? kaip toks pasiulymas. Seip sparna turiu tau iteikti tiesei i rankas . O ir dar savaidgalis gi bus ,pailsek nuo tu mokslu a

Sania

Tame juk ir problema kad kaip as jau buvau pasakes esu uzimtas.Pas mane visos iseigynes buvo dar pries kelias savaites uzplanuoto :) As paskutinius 2 metus pradejau mokytis vasara :)) Nu jus mane supratote… Tai as noriu siais metais pailseti, nes ritai jau pavargau nuo visko sito.O kodel gi ,, Seip sparna turiu tau iteikti tiesei i rankas… ,, ? Pas mane po pakabos pirkimo atsirado tiek problemu kaip niekada nebuvo.Jauciuos atstumtas del nesupratimo, pradedama mano zodzius suprasti kaip ,,atmazke,, Sparno reikia mano draugui todel as nenoriu nieko bendro tureti su situo, as tiktai kompiuteris :))
    Sekmes!

Giedrius Urbonas

Na ir pakliuvai Mariau. Zarasai is tikruju turi kluba.
    http://www.caa.lt/lt.php/nuorodos/lietuvos_civilines_aviacijos_organizacijos/lietuvos_aeroklubas/aeroklubai/910

Bet labai savotiskas minciu isdestymas pas zmogu ir didelis noras islikti INKOGNITO.

Sania

Draugas uzdave klausyma: Ar jus turite foto to sparno? Jei taip atsiuskite el. pasta : korkut@dkd.lt

Sania

Stai cia dar keli saitai apie Zarasu aviokluba: http://skydive.dkd.lt/ ; http://skydive.tts.lt/ ; http://www.inppregion.lt/parachuting_en

Rodoma 20 įrašų - nuo 41 iki 60 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.