• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Termik

Mano atsakyma jau gavai, sparna atiduosiu tiktai tau , busiu rytoi klube visa diena nu arba danguje tai tikrai,bet vakarop zadu nusileisti ,nes pagaliau ir panevezio naujas isvilktuvas jau veikia.
    Tai va Sania laukiu iki sekmadienio ,kelione tau apmoku as ,pasiaukuju manau ir tu tuo paciu atsiliginsi a? Del draugo gi prasau o ne del saves .Mastyk turi laiko iki sekmadienio ,pirmadieni jau lauke tris zmones

Sania

Atsakymas ne :( lauksiu kitu pasiulymu. Iki!

Nerijus

Sania, ką tu dėl sava chebras negali pasiaukint.a čia sunku, aš pavyzdžiui dėl sava chebras, kurią sudara: briedis,kastets, rols ir dar keli žinomi visuomenės organai tai pėšč nueičiau ir tą skarmalą partemčiau.Tai dėl bendra reikala, taigi jūs ir esat lietuvos aviacijas ateitis.i už kelią mokėt nereiks.aš nieka nerišu visai, einu geriau žebenkšties alaus įversiu, gal tada suprasiu.nors gal yr kits kamps, pavyzdžiui bent pas mumis šiauliuos tai lochus dubasin be gaileščia, nu panevėžis irgi banda lygiuotis į šiaulių lygį, tai lochus irgi dubasin.o sania nujausdams panėvežiečių temperamentą ir visas kitas charakterių įpatybes saugumo dėlei šio nuostabaus pasiūlyma gaun atsisakyt.bo scenarijus gal būt ir toks: nei bonkes, nei šaibelių už sparną, nei sparna.tik gumbai ir mėlynės ir priedo ilgas kelias pėščioms link visagina.
    as su sava chebra galiu suteikt sava paslaugas už 300 mes tavi palydim į čikagą, atsiprašau panevėžį ir tada galėsi būt ramus, kad jokie lochai tau nebaisūs ir sparnas saugiai iškeliaus namo.
    nu gerai locheliai varau prie bubių

Termik

Ku ka Sania nenori nereikia, pirmadieni kas pirmas atvaziuos i panevezi atiduodu savo sparna ,cia rimtai :)
    Sparno rezervavimas pries valanda, nu tipo pries vaziuodami paskambinat ir as ji laikau 1h :)

Sania

Nors nuotaika buvo is pradziu bloga, ji man pagerejo po paskraidymo su tuo draugu :)) Nuo kalniuko.Draugas siandien atliko pirmaji suoli su parasiutu.Baigs vairavimo mokykla-atsiras daugiau pinigu.Tada tai ir iseitu nusipirkti koki sparna uz 600 lt.Bet nuo pasiulymu neatsisakau, siulikite-atsakysiu.

sauliux

Mano siandien bloga nuotaika…
    Baninkit ta gamtos ishdaiga vardu Sania ir tiek…

Sania

Eik tu na* !

Sania

Dideliu kalniuku nerandu auksciau nei 5 metrai.Bet man situ uztenka ) As dziaugiuos kad nors sitaip galiu.Norisi viska pabandyti, sutinku.ideja buvo bloga.

Sania

As vaziuoju i Kernave si ketvirtadieni. Ar ten galima nuo piliakalnio su sparnu?

liotcik

Galima ten ir rimtai paskrist. Bet tai jau ne tokie skraidymai apie kokius tu kalbejai. Nudribusius ir susilauziusiu kernavej yra ne vienas ir ne du. O su tavo technika ir patirtim vos ne garantuotai.
    Bet gal tu vaziuok ten, vis del to. Man atrodo ligoninej dar pascijentams interneto neivede, bus maziau tusciu temu su 100 pasisakymu.

Sania

Cia del to kad daug ne i tema kalba.As megstu trumpus atsakymus i klausymus.Dazniausiai tai TAIP arba NE.O klausymus uzduodu as.

asirvinskas

Sania, NEVAZIUOK! Manau nei vienas cia kitaip nepasakys. Taigi, NE.

Sania

Gerai, patikesiu jumis.Vis delto daugiau patirties…

Giedrius Urbonas

Pasirodo ir pas Ukrainiecius yra “SANIA”

Giedrius Urbonas
    siero

on prosto razmestil objavu… :) :) :) :)

Sania

geras video http://www.dangusmums.lt sajte ! Pats pirmas.

Sania

Jau beveik 100 postu :)))

Termik

Sania da biski ir kupola turesi uz dyka :D

Sania

Apie ka jus?:)) Koki kupola? As kazka praleidau?:D

Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.