• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 121 iki 140 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Tasas

Nebent atskrisim :D
    Juk panevezio stetiskiu aerodrome nuo siandien prasideda LT atvirasis Skraidykliu ir Parasparniu CEMPIONATAS, kuris tesis iki birrzelio 3 d..
    Jei nori kad atskristume duok gps koordinates ir pradek ruost cepelinus(kitaip nenusileisim) ;)

SarunasE

Tai taikyk i Visagina, nes musu Sania arba Aleksandras yra butent is ten

Spaskis

Tadai, ten draudziama zona virs atomines :( teks pestute daeiti iki vietos :) o siaip 250km gautusi, vardan cepelinu labai verta :D

Sania

As klausiau, man sake virs Visagino galima ne zemiau kaip 300 metru skraidyti.Pas mus per savaite 3-6 civiliniai sraigtasparniai arba lektuvai varineja virs miesto.

Sania

As cia su mama pasikalbejau. ( Jinai dirba Lietuvos Raudonajame Kryziuje ) Mums jau isskire pinigus stovyklai Rugpjucio menesi su Norvegais kurie pas mus kasmet atvaziuoja.Butu neblogas programos papildymas jeigu jus per ta savaite galetumete pas mus ten atskristi.Stovykla viks Ignalinos rajone stovykloje Atsipusk.Na siaip kokiai dienai atskriostumete, pabendrautumete su Norvegais, paroditumete jiems savo ,,skraidymo masinas,, =)) Bet mums reikia tiksliai zinoti kiek zmoniu gales atskristi ir kelinta diena.Cia kolkas planas, bet LRK sutinka kad ideja nebloga :) Kaip jums toks variantas?

Sania

Cia tinklapis tai stovyklai kur mes busime, vietos nusileisti bus :) : http://www.atsipuski.lt/gallery.php?strid=1217&

Termik

Sania zinok pas tave ir peskom ateiciau :D

Sania

Ka galesite?:) Labai noreciau susitikti. Man dabar viskas labai idomu. Net nezinau uz ko griebtis, tai mane ir gasdina ;)

Termik

uz lazdos nes ji irgi gali issauti :)

Sania

:)

Termik

Hebra davai visi pas Sania a ? kaip butu saunu visiems a !

Sania

Saunus planas :)) As uz. Tik sparnus savo tempkit cia ;)

Nerijus

Tik sparnus savo tempkit cia

Ir palikit…

Sania

:D jei ir nepaliksit man uzteks bendravimo su jumis :)) gal kas i Palanga vaziuoja kito menesio vidury? Nes as savaitei vaziuoju :) o sparna temp bijau nes man parekomendavo dar nebandyti :) jau zinau pora vietu ir maciau filmukus kaip prie Nidos tokie kaip as skraide :) Gaila palikt tokia galimybe prie juros… Bet ir ka sulauzit irgi nenorisi :D

sauliux

tokie kaip tu?… optimistishka ;D

Sania

As ta prasme kad tokie pat nedaug patyrusieji kaip as :)

Sania

Kas gali pasakyti kiek kainuoja visiskai naujas sparnas? Kiek kainuoja skydiving’o parasiutai randu o kiek sparnai ne :(

liotcik

Priklausomai nuo klases ir pardavejo kazkur nuo 1000eur iki 3500eur. (Lietuvoj vidutiniskai 1100-2200eur)

liotcik
    Sania

Hm… Padaugejo ziniu :) Aciu!

Rodoma 20 įrašų - nuo 121 iki 140 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.