Nebent atskrisim
Juk panevezio stetiskiu aerodrome nuo siandien prasideda LT atvirasis Skraidykliu ir Parasparniu CEMPIONATAS, kuris tesis iki birrzelio 3 d..
Jei nori kad atskristume duok gps koordinates ir pradek ruost cepelinus(kitaip nenusileisim)
Tai taikyk i Visagina, nes musu Sania arba Aleksandras yra butent is ten
Tadai, ten draudziama zona virs atomines teks pestute daeiti iki vietos
o siaip 250km gautusi, vardan cepelinu labai verta
As klausiau, man sake virs Visagino galima ne zemiau kaip 300 metru skraidyti.Pas mus per savaite 3-6 civiliniai sraigtasparniai arba lektuvai varineja virs miesto.
As cia su mama pasikalbejau. ( Jinai dirba Lietuvos Raudonajame Kryziuje ) Mums jau isskire pinigus stovyklai Rugpjucio menesi su Norvegais kurie pas mus kasmet atvaziuoja.Butu neblogas programos papildymas jeigu jus per ta savaite galetumete pas mus ten atskristi.Stovykla viks Ignalinos rajone stovykloje Atsipusk.Na siaip kokiai dienai atskriostumete, pabendrautumete su Norvegais, paroditumete jiems savo ,,skraidymo masinas,, ) Bet mums reikia tiksliai zinoti kiek zmoniu gales atskristi ir kelinta diena.Cia kolkas planas, bet LRK sutinka kad ideja nebloga
Kaip jums toks variantas?
Cia tinklapis tai stovyklai kur mes busime, vietos nusileisti bus : http://www.atsipuski.lt/gallery.php?strid=1217&
Sania zinok pas tave ir peskom ateiciau
Ka galesite? Labai noreciau susitikti. Man dabar viskas labai idomu. Net nezinau uz ko griebtis, tai mane ir gasdina
uz lazdos nes ji irgi gali issauti
Hebra davai visi pas Sania a ? kaip butu saunu visiems a !
Saunus planas ) As uz. Tik sparnus savo tempkit cia
Tik sparnus savo tempkit cia
Ir palikit…
jei ir nepaliksit man uzteks bendravimo su jumis
) gal kas i Palanga vaziuoja kito menesio vidury? Nes as savaitei vaziuoju
o sparna temp bijau nes man parekomendavo dar nebandyti
jau zinau pora vietu ir maciau filmukus kaip prie Nidos tokie kaip as skraide
Gaila palikt tokia galimybe prie juros… Bet ir ka sulauzit irgi nenorisi
tokie kaip tu?… optimistishka
As ta prasme kad tokie pat nedaug patyrusieji kaip as
Kas gali pasakyti kiek kainuoja visiskai naujas sparnas? Kiek kainuoja skydiving’o parasiutai randu o kiek sparnai ne
Priklausomai nuo klases ir pardavejo kazkur nuo 1000eur iki 3500eur. (Lietuvoj vidutiniskai 1100-2200eur)
Paziurek cia: http://www.paragliding.lt/files/Arcus-PARA-Lt.XLS
Hm… Padaugejo ziniu Aciu!