- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2007 1 birželio @ 08:44 #172591Spaskis
Sania geriau rasyk nauja tema bendrame forume “Mokinys iesko instruktoriaus” manau surasi arciau namu zmogu kuris tave apmokytu ir sparna saugu DHV-1 mokymosi metu duotu, o kai baigsi tada DHV 1-2, naujo ar kiek naudoto sparno ziuresi
, Dar vienas variantas pats geriausias ARCUS VASAROS STOVYKLA
2007 2 birželio @ 14:20 #172593StitipanSania ne sozdovaj illiuzij. v nide letajut liudi v osnovnom ochen’ dazhe opitnije.
2007 2 birželio @ 18:19 #172595SaniaStitipan Parašė:
> Sania ne sozdovaj illiuzij. v nide letajut liudi v
> osnovnom ochen’ dazhe opitnije.Da, ja za vse eti dni shto mne neotveciali uze eto v internete uznal
2007 2 birželio @ 18:21 #172596SaniaSpaskis Parašė:
> Sania geriau rasyk nauja tema bendrame forume
> “Mokinys iesko instruktoriaus” manau surasi arciau
> namu zmogu kuris tave apmokytu ir sparna saugu
> DHV-1 mokymosi metu duotu, o kai baigsi tada DHV
> 1-2, naujo ar kiek naudoto sparno ziuresi, Dar
> vienas variantas pats geriausias ARCUS VASAROS
> STOVYKLAAs kaip tik ieskau sau stovyklos vasarai kad su parasparniais butu.Gal galite ka nors pasiulyti?
2007 5 birželio @ 18:15 #172611SaniaИсходя из требований безопасности, при необходимости поворота на малой скорости, сначала набирается максимальная скорость, а потом производится поворот.
As ta knyga ,,svajone skraidyti (rus),, keleta kartu perziurejau ir taip ir neradau kaip gauti to greicio reikalingo saugiai vikdyti posukius mazame aukstyje.As kazka atsimenu is kitos knygos kad reikia po keleta stropu pirmosios eiles 15-20 cm. patraukti kad gauti to greicio.Bet kazkaip nesinori to isbandyti paciam.Geriau duokite man patarima kaip igauti greicio posukiams vikdyti.Is anksto aciu!2007 5 birželio @ 18:23 #172613NerijusИсходя из
O kas Sania čia per kodai?
Šiaip tai aš žinau kas čia yra, bet nesinori sanioko išduoti.Tai sanios sukurta kalba.
išduosiu: šitas užrašas:;зnesvarbu koks bebūtų skaičius reiškia eikit jūs visi na…ui.
O skaičius tai reiškia intonaciją-kuo jis didesnis tuo garsiau reikia rėkti, nepyk sania, kad išdaviau2007 6 birželio @ 08:40 #172626SaniaJus mano paslapti isdavete
Na gerai, sitie shifrai buvo rusu kalba.Ten parasyta kad pries pradedami posukius reikia igauti greicio, stai as ir kalusiu kaip man ji igauti.Jei ko neaisku skaitykite mano pranesima kuri padejau pries si.As mazdaug zinau kad galima tokiu budu, kad patraukti truputi pirmosios eiles stropas, tada pasikeis kampas ir parasparnis lig greites link zemes ir taip igaunamas greitis.Bet nenoriu paciam to bandyti, as noriu tikrai isgirsti kad truputi patraukus stropas man neteks pajusti 0% gravitacijos ir matyti virsuje skudura.Taigi man reikia konkretaus atsakymo.2007 6 birželio @ 10:57 #172629SpaskisSania paskaityk 8 skyriu pavojingi rezimai tos pacios Mecta letat, tada tau pasidarys aisku ka su A eilemis pilotai daro
Matyt pas tave parasiutine pakaba ir nera greicio pedalo, kurie prie laisvu galu sonu per rolikus jungiasi kad keistu sparno atakos kampa (padidinti skrydzio greiciui zemejimo saskaita) 3 skyrius su piesinuku akselerator
Bet tu nesiparink tau to tikrai dabar nereikes, mokiniams ta pedala su sniuriukais net nerisa pradziojenes ismynus akseleratoriu dideja luzimo pavojus
2007 6 birželio @ 12:39 #172632SaniaTaip, ten buvo apie ta akseleratoriu kalbeta.Taciau niekada jo gyvai nemaciau, bet gerai isivaizduoji kaip jis galetu atrodyti ir veikti.Aciu!
2007 6 birželio @ 13:38 #172637SaniaAs paniskai bijau skristi palei veja, todel pas mane kyla minciu jog tai yra nesaugu ir neteisinga.kai vejas 3-4 m/s ar galima pasisukti ne pries veja? Nes bivjau sparno vidurio uzkritimo.Be to mane gasdina staigus pagreitis.Patarkite ka nors.
2007 6 birželio @ 15:56 #172641SpaskisSania viskas su protu galima
tik bekti stipriai reikes apie 8 m/s (29 km/h) ir sparnas negraziai nusileis, pagreicio nebus, o va stabdymo kelias pilvu ar kitomis kuno dalimis bus stebimas
Kokia prasme sania skristi pavejui nuo kalno kai esant nugariniam vejui uz kalno tuomet rotorius gaunasi, o ir bekti ir be rotoriaus reikia tiek greiciau kiek pucia vejas ( o cia dar dinaminis srautas kuris tave vietoj to kad keltu dar spaus prie zemes, su panasiu pasisekimu bektum lygioje vietoje).
Sania geriau paskaityk kaip atliekami pirmieji skrydziai ant mokomojo kalnelio apie 10m, ir koks leistinas vejo greitis mokymosi metu 2 pratimas mecta letat.
Man atrodo tau nepasiseke pasiekti minimalaus sklendimo greicio, arba kalnelio nuolydis startavieteje mazesnis nei normalus zemejimas esant minimaliam greiciui (arba maksimaliam tavo begimo greiciui). Tuomet vaizdas toks sparnas pakyla virs galvos ir velkasi paskui tave arba aplenkia tave ir subliuksta tam tikru momentu lyg ir kilsteledamas. Cia geriau paklausti kitu pilotu, teorija grazi knygelese, o praktika igijama tik su instruktoriaus preiziura ir aktyvia pagalba
Galva tai zino o kojos ir rankos tai ne2007 6 birželio @ 19:02 #172644SaniaAs atsimenu kas buvo parasyta 2 dalyje.Viskas daugmaz atitinka.Pakelia mane be jokiu problemu.Niekados per visa menesi kiek skraidau nebuvo kad kazkas nesekmingai.Nebuvo kaip jus parasete : ,,,pakyla virs galvos ir velkasi paskui tave arba aplenkia tave ir subliuksta… ,,man dar nepazistamas sis efektas.Net neisivaizduoju kaip jis galetu mane aplenkti? As net filmukuose youtube.com nemaciau kaip tai ivyksta.
2007 13 birželio @ 17:49 #172722SaniaPas mane lygtai kazkas klausinejo apie mano sparna info.Tai va pagaliau nepatingejau paziureti: Serial number: 21893; Gleitsegen; Super Space M; Musterzulassung; Number gs-01-375-94; Min 70kg – Max 95kg; Sitzzahl 1; Klasse 2; Herst EDEL gmbh. Ka apie tai manote?
2007 13 birželio @ 18:36 #172726GedasKhm khm khm… Gamintas pries 12 ar 13 metu… Pries naudodamas skrydziui, as ji parodyciau ismananciam zmogui, kad ivertintu ar dar isvis galima ji naudoti – per tiek metu galejo prarasti visas savo savybes.
2007 13 birželio @ 20:30 #172729SaniaAisku, kas ka dar pasakys?
2007 14 birželio @ 09:06 #172734SpaskisNa Sania gal geriau su juo tik ant zemes begiok nes pagal http://www.para2000.org/wings tas sparnas DHV-2, greitis 42-21 km/h, sklendimas 6-6,3 zodziu sparnas pilnai atitinka savo kaina
sutinku su Gedo mintimis del naudojimo pagal paskirtį.
2007 14 birželio @ 11:09 #172735SaniaPapasakokite daugiau apie tai kas galetu atsitikti su senu sparnu per tiek metu.kas isvis atsitinka.
2007 14 birželio @ 12:08 #172736GedasMazu maziausiai gali buti:
Stropos susensta (sushunta, nusidevi, isdega sauleje, jei buvo pakliuves i vandeni ir lietu bei neisdziovintas, supelyja ir t.t.) bei praranda savo nominalu stipruma. T.y. jei gamykloje stropa truko prie 200 kg apkrovos, dabar gali trukti ir prie 50 kg. T.y. potencialiai bet koks pavojingas rezimas ore ir lieki be sparno ar tik su skuduru ant keliu stropu virs galvos. Patikrinti galima isardzius stropu sistema ir sutraukant kelias skirtingu ‘jarusu’ stropas (t.y. iskart reik tureti identisko ilgo pakaitalus).
Parasparnio medziaga tampa pralaidi orui (isdega sauleje, nuo senatves tiesiog sutrukineja ir pan.). Sparnas praranda aerodinamines savybes, lengvai ieina i pavojingus rezimus (srauto nutrukimas ir t.t., angliskai ‘full stall’, ‘deep stall’). Jei aukstai skrendi, dar yra sansu pereiti prie normalaus skrydzio, prie zemes trauma garantuota. Medziagos pralaidumas orui patikrinamas su spec. prietaisais (Lietuvoje ju, kiek zinau, dar nera, nors lyg ir buvo snekos, kad federacija ar LSK isigys). Patyre instruktoriai su burna ‘buciuodami’ sparna gali apytiksliai ivertinti sio medziagos busena.
Zodziu, kol sparnas nepatikrintas, as ji panaudociau tik zaidimams ant zemes. Blogiausiu atveju dar pasisklendimams nuo ne aukstesnio kaip keli metrai slaito.
2007 14 birželio @ 16:25 #172739SaniaAisku.
2007 21 birželio @ 05:27 #172791AudriusSveikas Sania, gal gali išduoti paslaptį, nuo kokio kalnelio skraidai?
Aš dažnai būnu Ignalinoj, tai prisijungčiau prie Jūsų. -
AutoriusĮrašai
- Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.