• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 161 iki 180 (viso: 312)
  • Autorius
    Įrašai
    Sania

Audrius Parašė:

> Sveikas Sania, gal gali išduoti paslaptį, nuo
    > kokio kalnelio skraidai?
    > Aš dažnai būnu Ignalinoj, tai prisijungčiau prie
    > Jūsų.

Sveikas Audriau!
    Zodis ,,Jusu,, yra netinkamas.Zodis ,,Tu,, tiktu daugiau.Zodziu ar zinai kur esa Visagino m. ? Nuo Visagino yra 30km iki Zarasu m. Ir jei perbriezt tiesia linija tarp situ miestu… mano tas kalnelis butu mazdaug 4-5 km. nuo Visagino i Zarasu miesto puse.ten labai geras kelias eina nuo Visagino kur as gyvenu iki to kalnelio.mane brolis vezioja ant to kalnelio tai mes tiksliai apskaiciavome kiek km vaziuoti tiesiai per kelia ant masinos nuo Visagino.isejo 6 kilometrai.

Audrius

6 Km nuo namų ar nuo Visagino miesto ribos?

Sania

Audrius Parašė:

> 6 Km nuo namų ar nuo Visagino miesto ribos?

Nuo Visagino miesto ribos.Miestas juk labai mazas :)) Tai 0.5 km kaip ir nesiskaito.

Sania

Siandien (24-06-2007) Vaziuodamas is Vilniaus maciau kaip skraide su motorais parasparnistai :)) Virs miesto skraide.Utenos rajone.

Nerijus

Šiandien (25-06-2007) mačiau AN-2. Važiuodamas iš Kauno namo.O tu ką matei ?

Arvydasas

Aš tai vakar Klaipėdoj ~21:30 mačiau ką tais su matoru basimalanti ties Liepų g. ir plento į palangą sankryža. Kas ten malėsi ir manęs nematė? Ką mosikuoju ten apačioj ant laukų prie savo oranžinio paraspernio, ką mosikuoju, bet manęs vis tiek nemato :( Žinau, kad ne artistas (nes sparnas ne Toyota). Taigi, kas? Prisipažinkit…

Sania

Jus filmuojate video skrisdami? galetumete atsiusti?:)

Raimucka

brungi ta filmuota medziaga …kazkur tais apie 200 kainuotu :d

Sania

Jus parduodate nufilmuota medziaga? Tai bent uzdirbt norisi :))

SarunasE

Sania,

O kuris tu cia esi sioje nuotraukoje?
    11921.jpg

Saltinis:
    http://www.patricksaviation.com/user/Predator45/
    :)

Bitlas

http://www.bitlas.com/ gali rast keleta filmuku :)

Sania

SarunasE ! Jus ka irgi ten landziojate?:)) As ten suradau daug bendraminciu draugu.Cia sena nuotrauka, Zarasu aviaklube. Buvo mano gimtadienis ir mes su draugais nuvaziavome ten :)) as 1 nuo desines. O zmogus 2 nuo kaires yra tas mano draugas kuriam as dabar ieskau sparno iki 500lt. sumai. Jis neseniai gavo vairuotojo pazymejima, todel mes beveik kasdien vazinejam ant to kalnelio kuris apie 6 km nuo Visagino i Zarasu puse. Taip keista… as toje nuotraukoje budamas net negaleciau isivaizduot kad turesiu parasparni ateityje :D

karolis

speju kad atsiradus sanios fotografijai internete sita tema nesibaigs dar pora metu :)

Sania

?

Termik

:D nu va pagaliau ir pamateme mes SANIA uraaaaaaaaaaaaaa

Raimucka

kaip matom bicas aviacioj jau nenaujokas :d …pradejo skraidyti su skeciu :D buvo mere popins :D

karolis

ten buvo medziaga busimai zapaskei :)

Sania

Parasykite prasau, kas atsitinka su parasparniu laikui begant? Pvz kaip mano senelis. Aciu!

asirvinskas

seneliai nepaeina, parasparnis nebeskrenda :)
    sparno resursas – 500 val. stropu – 250.
    sparnas ima praleisti ora, storpos nutruksta.

karolis

sania kadangi tau jau daug kartu buvo isaiskinta ir tu vis tiek nesupratai iki siol, belieka vienintelis budas suzinoti, KAS VIS DELTO ATSITINKA PARASPARNIUI KAI JIS PASENSTA.

tas budas yra toks:
    skraidyk su pasenusiu parasparniu, ir viena diena suzinosi. Kilk aukstai ir skrisk toli, ir viena diena tiesiog viskas taps aisku. Linkiu tau kuo didziausios sekmes ta nuostabia diena…

Rodoma 20 įrašų - nuo 161 iki 180 (viso: 312)
  • Tema „ Nupirksiu sparna.400-500 Lt.“ uždara naujiems atsakymams.