• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 146)
  • Autorius
    Įrašai
    sssvajoklis

vyrai manau tik protingas gincas atves iki tiesos ,, o jei paleisit (vadovausites) emocijas nieko gero is to nesigaus . daugelis zmoniu bus dezorentuoti ir nezinos ka daryti…sita tema isivaizduoju supaprastinta shema.taip kad islaikei egzaminus gauni “teises” o SIV as tai kaip igudziu patvirtinimas ir papildomas mokymas kaip elgtis istikus kritinei situacijai . kad nepasimestum o zinotum kaip elgtis. kaip su masina nuvaziavus nuo asfalto ant plikledzio…nebijoti slydimo o ismokti ji suvaldyti… kita medalio puse tai kad SIV as atliekamas turkijoje kur grazus vaizdai ir tam tinkamiausia vieta . bet cia tiems kas turi daugiau pinigu arba tiems kas varzybu fanatikai . tiems kas daug skraido ir jiems butina kaip duona visa tai…ir aisku jei butu salygos cia daryti SIV a lietuvoje ir automatiskai butu visai kitos kainos ir didesniam zmoniu buriui prieinamas dalykas…manau kad netolimoje ateityja kazkas imsis tos iniciatyvoos sukurti baze cia vietoje daryti tokius dalykus.gal virs ezero kokio ?virs kokiu mariu? ar panasiai…aisku jei tokia galimybe yra…

Sigitas

adminui, teisingai,
    -pritariu siūlymui – atidarome skyrelį pavadinimu ‘Su*yzdinkim Liotcika’ :)

tai pradžiai tiek; tęsinys bus, nes ‘liotcikų’ dar bus visokių :), būtų gi kur ir kaip varyti…

kle

kazkas aiskiai isvadu nepadaro

Sigi, paziurek kaip kiti zmones reaguoja i nuomoniu nesutapimus, ir gal tiesiog pabandyk dalyvaut diskusijoj, vietoj to kad grasintum susidorojimu. Jei nesigauna, tada belieka tik patylet

KJ

Aš Jums chebra pasakysiu, kas man buvo SIV’as…. Vyriškumo mokykla… O visos šitos jūsų šnekos yra toks pyzdžiožas, kad reta boba taip nušneka :D

karolis

Sigitas Parašė:

> -pritariu siūlymui – atidarome skyrelį pavadinimu
    > ‘Su*yzdinkim Liotcika’ :)

Kazkodel nujauciau, kad tamstai sita mintis bus prie sirdies :)

simas

Ar “liotcik” tai tas pats Darius kuris skaido ar skaidė su skraidykle?

O tai aš per tas kličkas nebesusigaudau kas yra kas.

Kęstutis Juzėnas

KJ

Turėtų būti tas pats, tik jis jau kuris laikas apie skraidykles nešneka…

Dima

liotcik Parašė:

> Dima Parašė:
    >

>
    > Dima a kieno ten mokinys su DHV-1 ramiu oru
    > nukrito?
    > Man atrodo jus is pradziu sugalvojat zmogui liga
    > po to vaistus siulot.

Kur ten ir koks mokinis? Apie kokios ligos tu kalbi?Aš ten apie SIVa rašiau,

KJ

Taip, liotcik, as SIV’a katik baiges mokykla praėjau su DHV1-2 sparnu ir gyvas likau. Kiti su Ženia dar ir mokyklos nebaigę važiuoja.

Dima

liotcik Parašė:

Vairu atleidimas
    > po luzio pas jus vos ne nusikaltimas (tas pats
    > goldsmitas sake per instability2 kad pagrindine
    > problema yra perkompensavimas o ne
    > nedakompensavimas). Siuolaikiniai sparnai patys
    > gan greit iseina is luziu, lygumose bet kokiu
    > atveju uztenka paleist vairus ar patraukt ~10cm.

PIPEC,DAUGIAU NERUKYK.tu nors skaitai,ka aš rašau.Kur tu matei,kad aš apie lužius rašyčiau.Aš aiškiai parašiau apie srautu nutraukimo režimus.
    Kad žmones nurauna srauta ir pasimeta nežinodami ka daryt.O iškart viska mest,tai kelias i saldaini

Anonimas

Dima Parašė:

>.Ne viena
    > karta mačiau lietuvoj,kai pilotai nurauna srauta i
    > negatyva ir nesuprasdami šito režimo iškarto
    > pasimeta,viska atleidžia ir rezultatas
    > ligonine.Arba nurauna srauta ir krenta iki
    > žemes,rezultatas tas pats,ligonine.

Dima, kur tu čia Lietuvoj matei tiek negatyvų ir srauto nurovimų, papasakok visiems ?

Dima

Viena negativa mačiau Juodkrantei,viena Salose.Pilna srauto nutrukima mačiau Kernavei,Netonise.Ir plius dar man nematant
    mano geras pažistamas Valkininkose nurove srauta(pasekmes ligonine)

Anonimas

Dima Parašė:

> Viena negativa mačiau Juodkrantei,viena

Tokiems pilotams joks SIV’as nepadės. Reikia iš naujo praeidinėti paprastus skraidymo kursus, kad sužinotu, kaip nors pačiomis paprasčiausiomis skraidymų sąlygomis nedaryti nesamonių.

Ką reikia daryti netonyse, kad nurauti srautą, arba tiksliau suformuluosiu: KAM TĄ DARYTI ??? Parasparnis iki galo užtraukus klevantas tikrai geriau neskrenda, pasižiūrėkite į poliares, mažuose greičiuose žemėjimas vėl pradeda didėti stipriai. Vėlgi, tiesiog reikia mokintis skraidyti normaliai.

Netonyse, Kernavėj pagrindinės grėsmės frontalai ir asimetriniai lūžiai. Neringoje išvis nėra natūralių grėsmių, išskyrus žaliuosius :D ir tas grėsmes, kurias pilotas sau pats susikuria.

liotcik

Jo Kestai tas pats. kas tas simas?

Dima, bogai zmones mokinat skraidyt. Srauto nutraukimas yra labai grubi pilotavimo klaida.
    Jums patiems reik i kursus kaip mokint, kad zmones srauto nenutraukinetu.

O vaziavimas i siv’a vos baigus mokykla yra visiska nesamone. Iki siv’o reik priskraidyt bent 20val.

Vienzo kol esi pradedantysis pripucia arabu i akis kad reik varyt i SIV’a, tai zmones ir varo. Po to zmones kalba apie kazkokias didvyriskumo mokyklas.

SKAITYKIT KA PARASE GEORGAS – musu federacijos prezidentas!

Arvydasas

O kas čia agituoja, kad “kol esi pradedantysis pripucia arabu i akis kad reik varyt i SIV’a” ??? Nebuvo nėvieno posto su tokiu pareiškimu.

Tomas Sestokas

Buvo

Arvydasas

Atsakymą pagrįskite pareiškimo citata, o geriau nuoroda į tą postą ;)

Tomas Sestokas

Tokio POSTO nemaciau, todel LINKO nebus. Taciau yra kruva pilotu nuvaziavusiu peranksti. Tokiu yra nemazai ir ant musu Lietuveles, ir ant kitu valstybiu. O jei tu tokiu nepazisti, tai arba aklas esate, arba tiesiog kalbate bele ka. Manau, kad su rega pas jus viskas ok., o vat pirstai po klaviatura tabalojasi kaip papuola :(

liotcik

Arvydasas Parašė:

> O kas čia agituoja, kad “kol esi pradedantysis
    > pripucia arabu i akis kad reik varyt i SIV’a” ???
    > Nebuvo nėvieno posto su tokiu pareiškimu.

juk KJ prisipazino kad vos baiges para kursus isvare i SIV’a.

SIV’as tai lyg ralio kursai automobilizme.

Taciau jei zmogus ivaziavo i stulpa giedra diena ar ivaziavo i sankryza esant raudonam signalui (nutrauke srauta juodkranteje) ar jam pades ralio mokykla?

Lygiai taip pat: zmogus ka tik baige vairavimo kursa(safe pro3) ar jam bus naudinga vaziuot i ralio kursus?

Vidutiniam patyrusiam vairuotojui(pilotui) ralio kursai tikrai nepamaisys, taciau daugelis vazineja be kursu ir gan saugiai.

Ar ralio kursai padidina sauguma? Galima taip teigti, taciau nereik pamirsti kad visada gali papult ant ledo ir nuciuozti i stulpa, ir jokie pagerinti automobilio valdymo sugebejimai nepades.

Gerai paruoskime zmones mokykloje, o ne siulykime ralio kursus kaip vaista nuo visu ligu!

Tomas Sestokas

Na jei papuoliai ant ledo, budamas patyrusiu vairuotoju, rankinio ir gazo pagalba arba dar kaip nors gali issikapstyti. Man taip buvo ant serpantino. As gyvas, masinos remontuot nereikejo. Ralio kursu as nepraejau, bet uz nugaros apie 700 000km (be avariju!!!, beveik :)). Tikiuosi, kad patekus i SEKANTI sudziuka ore, as irgi be SIV’u islipsiu is jo svarus, sveikas ir gyvas, nes uz nugaros xxxx valandu (visuomenei nepatinka, kaip deklaruoju savo valandas:)).

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 146)
  • Tema „ Oludeniz-ruduo-2008“ uždara naujiems atsakymams.