• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 49)
  • Autorius
    Įrašai
    Tomas Sestokas

Ogo!!!

Rimante

Žurnalas “Aviacijos pasaulis” domisi mūsų sportu ir organizuojamomis varžybomis. Šiandien iki vakaro reikia Jūsų minčių, pastebėjimų, pasiūlymų, emocijų, nuotraukų, kad jau sekančiame žurnalo numeryje rastumėte straipsnį apie Panevėžio taurę. :)
    Lauksiu minčių ir nuotraukų: rimante.verbylaite(eta)gmail.com

Georgas

Varžybos buvo puikios! Ačiū organizatoriams!

https://plus.google.com/photos/102225924322424240498/albums/5744867648013526977

G.

Valdemaras

Del rezultatu atkreipciau demes kad Jonas Kugelevicius nuskrido antra pratima apie 100m toliau uz mane bet tasku gavo penkis kart maziau=bus klaida kazkur isivelus

poro

Aciu Marijui ir komandai uz puiku savaitgali

Romas

KJ

Jonas GPS įsijungė jau išskridęs iš starto cilindro, todėl pratimas jam neužskaitytas…

Valdemaras Parašė:

> Del rezultatu atkreipciau demes kad Jonas
    > Kugelevicius nuskrido antra pratima apie 100m
    > toliau uz mane bet tasku gavo penkis kart
    > maziau=bus klaida kazkur isivelus

KJ

Šiaip, tokiu atveju reikėtų bandyti grįžti į cilindrą, jei nunešimas nėra per didelis. Arba leistis ir startuoti iš naujo, jei rezultatas yra svarbesnis už šiaip gerą pasiskraidymą :)

Anonimas

Labai jau griežtai vertinate Jono klaidą. Nemanau, kad kas nors turite abejomių, kad Jonas startavo ne starto cilindre.Tokiu būtų galima neduioti taškų iž laiką, jei Jonas būtų finišavęs, nes neaišku, kada Jonas kirto starto liniją.
    Kiek atsimenu, softas leidžia rankomis įvesti piloto skrydį.

Termik

Reikalavimai varžybų dalyviams
    Varžybų dalyviai privalo turėti galiojančią LSPSF licenciją (nuo 3 kategorijos ir
    aukštesnę), turėti privalomą įrangą startui išvilktuvu, dalyvauti priešskridiminiuose
    pasitarimuose, vykdyti varžybų direktoriaus, skrydžių vadovo ir teisėjų nurodymus.
    Varžybų dalyviai turi turėti tvarkingą skraidymo įrangą, atitinkančią jų
    kvalifikaciją, atsarginius parašiutus, aprangą, šalmus, priemones startuoti išvilktuvu.
    Maršrutinių skrydžių duomenys bus apdorojami tik pagal pilotų GPS įrenginius.

Seip taisykles yra vienodos visiems ir isvedziojimu negali buti niekam, nes kitu atveju bus bardakas

Termik

Ir dar norejau padekoti Juozui Kaunui uz puiku darba skaiciuojant taskus, Aciu labai Juozai.
    Zenei uz atvezta technika ir komanda kuri dirbo beveik be priekaistu , sestadieni su nepilnu tempu per 2h starte neliko nei vieno piloto :).
    Dekui visiems kas nepatingejo sudalivauti

egisat

Ačiū organizatoriams už išties šaunų renginį, skanų troškinį, bei taikliai parinktą muzikinę programą! Geras jausmas skrieti kartu su visais!

KJ

Mielai, Donatai, perleisiu tau šitą darbą. Tuo labiau, kad labai gerai žinai, kaip programa veikia :)

Donatas Parašė:

> Labai jau griežtai vertinate Jono klaidą. Nemanau,
    > kad kas nors turite abejomių, kad Jonas startavo
    > ne starto cilindre.Tokiu būtų galima neduioti
    > taškų iž laiką, jei Jonas būtų finišavęs, nes
    > neaišku, kada Jonas kirto starto liniją.
    > Kiek atsimenu, softas leidžia rankomis įvesti
    > piloto skrydį.

Lukas

Dėkoju visiems prisidėjusiems prie organizavimo, šaunios varžybos gavosi! :)

juonis

Sveiki, ačiū bandantiems užtarti mano rezultatą. Bet aš pats kaltas nepasirūpinau, kad mano įranga, šiuo atveju GPS butų tvarkinga. Aišku apmaudu, kad mano track’as prasidėjo vos už kokių 50 metrų nuo startinio cilindro išorinės ribos, o ir startavome to cilindro pakraštyje. Taigi aš pats neįvertinau situacijos ir gavosi būtent toks rezultatas. Bus dar tų varžybų ir pasiektų rezultatų :)
    Taip pat dėkui organizatoriams už gerai praleistą laiką, iki pasimatymo rudenį antrame Panevėžio taurės etape!
    Jonas

Hook

Nenusimink Jonai, nei tu pirmas nei paskutinis kuriam GPS koja pakiso. O del idomumo noriu paklausti ar nebuvo pilotu nusileidusiu po finiso lango uzdarymo, nes sekmadieni 17:45 dar vienas pilotas buvo ore. :)

juonis Parašė:

> Sveiki, ačiū bandantiems užtarti mano rezultatą.
    > Bet aš pats kaltas nepasirūpinau, kad mano įranga,
    > šiuo atveju GPS butų tvarkinga. Aišku apmaudu, kad
    > mano track’as prasidėjo vos už kokių 50 metrų nuo
    > startinio cilindro išorinės ribos, o ir startavome
    > to cilindro pakraštyje. Taigi aš pats neįvertinau
    > situacijos ir gavosi būtent toks rezultatas. Bus
    > dar tų varžybų ir pasiektų rezultatų :)
    > Taip pat dėkui organizatoriams už gerai praleistą
    > laiką, iki pasimatymo rudenį antrame Panevėžio
    > taurės etape!
    > Jonas

kipsas

na va ir video ataskaita :)

Marijonas

Markai, man atrodo lango uzdarymas ir skridimas gali ir nesutapti…. Pvz. kaip as atsimenu, tai uzdarius langa skristi galima pagal varzybu taisykles iki saules laidos, svarbu atvezti savo duomenys iki nustatyto laiko, gal iki 21 val ir t.t. Cia kaip nusistato varzybu reglamentas….

Blocha

Po varžybų peržiūrėjome savo užrašus; matome, kad neapmokėti pilotų skrydžiai:

E. Sereilius – 2 startai (žalias isv.)
    E. Stipius – 1 startas (žalias isv.)
    D. Jesiunas – 1 startas (žalias isv.)
    V. Gotlejevskis – 1 startas (Bredzio isv.)
    A. Lobikov – 1 startas (Bredzio isv.)
    R. Andreika – 1 startas (Bredzio isv.)

Atsiprašau, jei Jus esate sumokėje, galėjome tiesiog nepažymėti. Tuomet pranešimą ignoruokite. Taip pat nepykite, jei neteisingai pavardes rašau.

Jei visgi skolingi – apmokėti po 10 Lt už startą galima čia:
    Jevgenij Blocha
    S/n LT857300010000070888
    Swedbank

Labai dėkoju visiems, kas pasirupino nepalikti skolos už pakilimus.

daja

D.Jasiūnas 1 startas ant Žalio ir 2 ant Briedžio sumokėjau antra dieną ,nepažymėjote.

Valdemaras

Pirmos dienos vakara uz tos dienos starta padaviau, Andriaus–artisto sunui Matas atrodo vardu.

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 49)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.