• This topic is empty.
Rodoma 12 įrašų - nuo 21 iki 32 (viso: 32)
  • Autorius
    Įrašai
    jurox
    CinCas

kaip matyt ish nuotrauku, tai apart gerimo ir valgymo, nelabai ka matyt ir veiket tam panevezhy per varzhybas…. :)
    tiesa dar atrodo bugneliais grojot :D

Rimante

Taip jau isejo, kad visi parasparnistai buvo persikunije i muzikantus, sokejus, degustatorius ir kitus , ne maziau zavesnius, personazus. :D

Rimante

Beje, du Alkaidos nariai sestadienio vakara kesinosi isgerti visa naujokiu viski. Auku isvengta. Itariamieji sulaikyti.

Termik

:D jo 3l sprogo ore :D

Rimante

Bet tai dar ne viskas! Fotoreportaze jus turesite galimybe isvysti: varna Albertina, kuri is pavydo, kad jai nepriklauso viskio laselis, svaidesi obuoliais; Guru Egi bei parabugininku ansambli, kurie buvo atsakingi uz orus, visa nakti girdejosi ju skambios “dainos” ir bandymai pagauti veja; Kastravimo ceremonija; Du vienuolius, kurie savo dievobaimingais zvilgnsiais dairesi Esmeraldu; Angliakasius, nusvietusius kelia tiem, kurie nemate tunelio gale sviesos.

Vakare

O man klausimas iskilo- Mes buvome Panevezyje ar pas braliukus?:)aaaa

Arvydasas

Buvo smagus savaitgalis :) Ačiū organizatoriams :D

Dima

Jo,savaitgalis nerealus.

Blocha

Sveiki
    Panevezio savaitgalis kazkam tapo ant tiek nerealus, kad nusprende, kaip Robbi Vittal ismesti savo variometra! Tik mano busas ne siuksliadeze!!
    Prisispazinkite, kam nebereikalingas AIRCOTEC FAVORIT! Savininkas tures man pasakyti prietaiso spalva.
    Mariuk, daugiau organizuok varzybu! Su viskiu, katilu ir butinai bugnais!! Gal kada ir sprana koki nereikalinga masinoj surasiu.. man ju daug reikia…

Blocha
    +37069953878

Dima

Zenia,tegul tavo busas dar biški pastovi,gal kas nors BRAUNIGERI išmes,nes mano kaip tik Panevezi sugedo :)

Dima

Rimante aciu.Tik dabar ant to kompakto suradau “KNIGU TERMIKOV” Dabar teks visa nakti skaititi.
    Nes negaliu eiti miegoti nepaskaites tos knigos.Labai idomu :) Rytoi Valkininkose damiegosiu(jeigu oro nebus) :)

Rodoma 12 įrašų - nuo 21 iki 32 (viso: 32)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.