- This topic is empty.
Rodoma 10 įrašų - nuo 1 iki 10 (viso: 10)
Rodoma 10 įrašų - nuo 1 iki 10 (viso: 10)
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.
Iki sekmadienio vakaro (03/20/2008) paradavinesiu savo Axis Vega2
Svorio ribos 85-110kg
Realiai turi ~35val, bet kelis kart pilotai klause ar naujas. Visad lankstytas “akordioniskai”.
Prasau 1000eur (naujas dabar ~1400eur ir neaisku kada gausi)
Parasparnis labai stabilus ore (luzineja daug maziau nei pries tai mano tureti: freex spark, Ozone proton GT, Gradient Aspen-2), atitinka “low end” dhv-2 (sertifikuotas EN-C), duoda labai gera informacija apie supanti ora (kilimus zemejimus).
Parduodu nes jis man darosi per paprastas, nuobodus. Nors jei neparduosiu skraidysiu toliau
Rasykit privacias zinutes, email: liotcik eta gmail taskas com arba skambinkit 8-676-82026. Darius
dekui uz demesi.
p.s. tikrai nesupykciau jei adminas istrintu sia tema pirmadieni.
Dariau truputi suklydai del naujo kainos – naujas dabar 1540 eu; o del gavimo tai panasiai.
karpis Parašė:
Dekui uz pataisyma.
karpis Parašė:
Ogo, sparciai vejames Gradienta. O Misha man zadejo, kad nebus
To sky
o prie ko cia Micha ir ka jis tau zadejo?
Liotcik, ar Amerikej rimtai taip silta, kad be kelniu skraidot..
sendien ant Amerikes 22 + pavasaris pagaliau atejo
geras sparnas, spyga taukuota, pac su tokiu skraidau ir neatsidziaugiu. Ir laisvu skrydziu ir su motoru Gal antra sujamti – bus vienas savaitgaliais skraidyti,ktas darbo dienom
laisvu tu neskraidai. nemeluok – raimi… siandien turejau aishkintis panevezieciams…sakiau kad raimusikas – motoristas. laisvu neskraido…nebent ant slaito ir afrikoj
Jonai, vakare pas mane jau gali nebevaziuoti- tandemo negausi – cia tau uz neteisingos informacijos skleidima, prisisnekejai…