- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2009 8 balandžio @ 18:50 #151968Hook
Sveiki esami ir busimi sparno broliai. Noriu jums pristatyti legendini sparneli. Tiesa, nėra tai tokia garsenybė kaip Sanios EDEL-iukas apie kuri net eilėraščiai yra sukurti. Taigi turiu garbe pristatyti pirmą Lietuvoje Niviuk-o sparną, kuris išvydo Lietuvos padangė prieš 1,5 metų, 2007 metų rugpjūti, ir turbūt iki šiol išlieka vieninteliu savo klasėje (DHV1-2) NIVIUKU Marijos žemėje. Ir jau tikrai vieninteliu, kuris čiainiku gretose laimėjo taure.
Sparno duomenis:
Gamintojas: Niviuk (www.niviuk.com)
Modelis: Hook
Dydis: M (90-110kg.)
Sertifikacija: DHV 1-2 (tinka ką tik baigusiems mokymus)
Spalva: Oranžinė su juodom juostom ir baltom ausim (nuotraukos žemiau)
Amžius: 1,5 metų
Priskraidyta: apie 20-30 val.
Kaina: 900EUR.Trukumai:
1. Skraidant kalnuose į akmenis buvo subraižytą vieną ausys. Smulkus nubrozdinimai užlopyti taip kad jų nesimato.
2. Pasiilgęs skraidymu, šia žiema nuvažiavau į Netonius paskraidyti ant šlaito, kur sparno ausies balta spalva įgavo pilka atspalvi. Trukumas greitai pašalinamas švariu vandeniu.Privalumai:
1. Nerealiai saugus sparnas labai tinkantis pradedantiesiems. Kai aš jam laužiau ausis, dariau asimetrinius lūžius ir srauto nutraukimus SIV-o metu, jis man laužė rankas. Po pratimu iš skausmo negalėjau kelti ranku aukščiau pečiu.
2. Patikimai daromos akro figūros (iš trijų bandimu tris padaryti SAT-ai).
3. Tikras draugas. Nekarta gelbėjo mano subinė pavojingose situacijose.
4. Sparnas matė įvairias pasaulio šalis. Ilgais lietingais vakarais galės papasakoti apie savas keliones.
5. Na ir priėjom prie pagrindinio privalumo – daugiau trukumu nėra!Sparno pardavimo priežastis: netelpu pakaboje todėl nusipirkau agresyvesnį ir mėlynesnį sparną to paties gamintojo.
Norintis pamatyti ar daugiau sužinoti apie sparną skambinkite man žemiau nurodytu telefono numeriu.Markas
+8 611 167 10
2009 29 balandžio @ 18:34 #182613HookKaina krenta iki 800EUR.
2009 13 gegužės @ 18:49 #182839HookInformacija visiems susidomejusiems – taip, deretis galima!
2009 25 birželio @ 05:45 #183611ArmisDar nepardavei?
2009 25 birželio @ 14:55 #183615HookPerskaiciau savo skelbima ir paciam uzsinorejo tokio sparno, bet i geras rankas sutikciau atiduoti. Taigi tas kas vertina gerus dalykus prasau kreiptis.
Primenu: tel. 8 611 167 10
Markas -
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.