• This topic is empty.
Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
  • Autorius
    Įrašai
    Hook

Sveiki esami ir busimi sparno broliai. Noriu jums pristatyti legendini sparneli. Tiesa, nėra tai tokia garsenybė kaip Sanios EDEL-iukas apie kuri net eilėraščiai yra sukurti. Taigi turiu garbe pristatyti pirmą Lietuvoje Niviuk-o sparną, kuris išvydo Lietuvos padangė prieš 1,5 metų, 2007 metų rugpjūti, ir turbūt iki šiol išlieka vieninteliu savo klasėje (DHV1-2) NIVIUKU Marijos žemėje. Ir jau tikrai vieninteliu, kuris čiainiku gretose laimėjo taure.

Sparno duomenis:
    Gamintojas: Niviuk (www.niviuk.com)
    Modelis: Hook
    Dydis: M (90-110kg.)
    Sertifikacija: DHV 1-2 (tinka ką tik baigusiems mokymus)
    Spalva: Oranžinė su juodom juostom ir baltom ausim (nuotraukos žemiau)
    Amžius: 1,5 metų
    Priskraidyta: apie 20-30 val.
    Kaina: 900EUR.

Trukumai:
    1. Skraidant kalnuose į akmenis buvo subraižytą vieną ausys. Smulkus nubrozdinimai užlopyti taip kad jų nesimato.
    2. Pasiilgęs skraidymu, šia žiema nuvažiavau į Netonius paskraidyti ant šlaito, kur sparno ausies balta spalva įgavo pilka atspalvi. Trukumas greitai pašalinamas švariu vandeniu.

Privalumai:
    1. Nerealiai saugus sparnas labai tinkantis pradedantiesiems. Kai aš jam laužiau ausis, dariau asimetrinius lūžius ir srauto nutraukimus SIV-o metu, jis man laužė rankas. Po pratimu iš skausmo negalėjau kelti ranku aukščiau pečiu.
    2. Patikimai daromos akro figūros (iš trijų bandimu tris padaryti SAT-ai).
    3. Tikras draugas. Nekarta gelbėjo mano subinė pavojingose situacijose.
    4. Sparnas matė įvairias pasaulio šalis. Ilgais lietingais vakarais galės papasakoti apie savas keliones.
    5. Na ir priėjom prie pagrindinio privalumo – daugiau trukumu nėra!

Sparno pardavimo priežastis: netelpu pakaboje todėl nusipirkau agresyvesnį ir mėlynesnį sparną to paties gamintojo. :)
    Norintis pamatyti ar daugiau sužinoti apie sparną skambinkite man žemiau nurodytu telefono numeriu.

Markas
    +8 611 167 10

hook.jpg
    hook2.jpg

Hook

Kaina krenta iki 800EUR.

Hook

Informacija visiems susidomejusiems – taip, deretis galima! :)

Armis

Dar nepardavei?

Hook

Perskaiciau savo skelbima ir paciam uzsinorejo tokio sparno, bet i geras rankas sutikciau atiduoti. Taigi tas kas vertina gerus dalykus prasau kreiptis.

Primenu: tel. 8 611 167 10
    Markas

Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.