- This topic is empty.
Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.
Parduodu savo mylimą Gradient Avax XC2 EN-C
2010-04 gamybos.
Priskridęs apie 130 val.
Su šiuo sparnu 2012 LLL užėmiau 2-ą vietą sport klasėje.
2013 laimėjau Stratus taurę, užėmiau antrą vietą bendroj ir sport LLL iskaitose, bei 3-ą Sport Lietuvos čempionate Slovėnijoj.
Taigi sparnas tikrai pajėgus dar pasirungti su visais HI-END’ais
Kaina 1600lt
Komplekte – Kuprinė, dokumentai.
+37067244452
Sparnas geras, bet tik ne naujokam!!!
taip Gintarai tik ne naujokams
Aleksandrai,
Tu turi daugiausia patirties pas mus is pilotu, kurie pradejo su butent siuo sparnu. Gal galetum aprasyti sio sparno – ir +, kad butu aisku imti toki naujokams ar ne.
xriuxa Parašė:
Labas Pauliau kaip Gintaras ir minėjo, naujokams jį nesiūlyčiau todėl, kad jo sertifikacija yra enC . Ką galiu pasakyt apie šį sparną , perėjas nuo enB jis pasirodė man greitesnis nežiūrint į prietaisus , skrist su juo man daug maloniau , perėjimuose jaučiasi skirtumas sparnas daug jautresnis .
Valdymas smagus jis yra pakankamai saugus . Pirmas pakilimas su tokiom stropom (plonom) pasirodė nelabai saugus, tačiau iš pirmo karto susukęs 10km likau nustebęs, esu juo patenkintas gaila kad negaliu įkrauti kaip priklauso, net skrisdamas kalnuose aštriomis sąlygomis su juo jaučiausi saugiai .
Per sezoną jau praskridau su juo + – 45h ir ačiū Dievui laimingai. Kaip mes ir kalbėjom su Dainiumi čia yra vienas saugiausių sparnų.