- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2013 22 rugpjūčio @ 17:18 #197775evaldas.p
galeciau keisti kazka is rc tai yra kas nezino radio bangu valdomu modeliu, ju daliu ar siaip siulikt ivairius varijantus ,sms 860901457 sms, jai tiks atrasysiu ar atskambiniu tik nerasykit ar neskambinkit nakti nes yra tokiu pasakysiu tiesiai sviesiai prietranku kurie skambina 1val nakties ir pazadina ne tik mane bet ir mazamecius vaikus skambina tol kol atsibosta prietrankos.
2013 22 rugpjūčio @ 19:12 #197776zilvisEvaldai tau zmones siulo tikrai realu pasiulyma uz tavo turima sparna-realiai paskristi su parasparniu tau ir tavo zmonai. Bet kaip tau rasiau i skype tu gyveni virtualiam pasaulyje telefono nekeli ir i skambucius neatsakai nors zinutes rasineji ir forume dalyvauji. Nors tavo mintys apie aviacija yra visiski kliedesiai. Tu aiskini kad pilotavai ultraliight lektuveli neturedamas licenzijos ir 90 % lietuvos pilotu pilotuoja neturedami licenzijos ir pilotuoja jet fox,us nekreipdami demesio i ju sparnu audinio susidevejima todel ir visiskai sudroztas sparnas skris saugiai.tu aiskini kad skraidai nuo kopu ir kalnu nors gyvenime nesi turejas pakabos:-))) nepyk bet nesuprantu kaip tau tai sekasi igyvendinti.
Nesu medikas bet manau nereiketu rimtai vertinti sio psiaudozmogaus kliedesiu o skambint jam irgi neverta nes jis ragelio nepakels:-))2013 23 rugpjūčio @ 16:16 #197779evaldas.ptaip as pilotuoju lektuva jau nuo 16 metu jaigu ka, gali daug kas patvirtinti tas pats mano tevas Albertas Pikcius jai toki zinot, ir su parasparniu esu skraides. Beje ponas Zilvinai ka jus cia isdarinejat skambinejat y mano miesto savivaldybe aiskinat kazkokias nesamones, poto manes iesko perspejimus duodat kas cia per kliedesiai nesuprantu kad as su masina parasparnius tampau?
2013 23 rugpjūčio @ 21:46 #197782zilvisEvaldai jei teisingai prisimenu tu pats pasakojai kaip prisirises prie automobilio apie 30 m virve keleisi su parasparniu ir nukritai is 20 m aukscio ir laimingo atsitiktinumo deka likai gyvas. Todel kad apsaugoti nuo gresenciu nemonumu parabendruomene kurie istkiltu nukritus kazkokiam prietrankai is razaiteliu tampantis su parasparniu priristu su sniuru prie automobilio. Kaip jau tau ir minejau tai yra mirtinai pavojinga. Todel paprasiau jusu gyvenvietes seniunes Linos kuria asmeniskai pazystu kad perspetu toki Evalda Pikciu kuri zinau tik is zinuciu kad gink dieve taip nedarytu nes jis man nekelia ragelio. Nes tavo supratimas apie saguma aviacijoje ne tik lygus nuliui bet is vis yra embriono stadijoje. Man svarbiausia kad perspejimas daejo iki tavo galveles ir ateity tau galiu palinketi tik saugiu skrydziu virtualusis mistinis zmogau. Toliau i tavo sparno pardavimo diskusija as nesivelsiu. Sekmes pardavinejant sparna:-)))))
2013 24 rugpjūčio @ 18:25 #197789juroxEvaldai. kadangi tu niekada neatsiliepi i skambuti diena, todel zmones riztasi netgi nakti tau paskambint, su viltim, kad bent jau nakti atsiliepsi. bet pasirodo, kad tu isvis niekada, jokiu paros metu neatsiliepi. todel manau net neverta testi sitos diskusijos, nes susisiekt su tavimi – jokiu sansu.
P.S. jeigu tai tiesa – Aleksandrui didziule GEDA !2013 25 rugpjūčio @ 07:29 #197791TadasKiek man pasakojo pats Aleksandras, tai šitą nuobaigą jis išmainė į Evaldo turėtą žaislinį radio bangom valdomą lėktuvėlį.
2013 25 rugpjūčio @ 17:48 #197795evaldas.pnesvarbu ar mes ismainem ar pirkom mano daiktas buvo vertas netoli 600lt o jis sy skudura ivertino 500lt ir siule arba perku arba mainom y mano rc modely tai sutikau ismainyti ir pasirodo gavau su—a, o sake liuks sparnas. tegul guli gal kur panaudosiu jai nieks nieko nesiulo, mainyciau y koki fotoparata ar kameryte.
2013 25 rugpjūčio @ 18:14 #197796AiduzasO aš manau, kad laikas jau raukt šitą temą. Pardavėjas neadekvatus, sparnas šlamštas, tad ir diskusijai vietos nėra. Gal Juozas mostelės stebuklingu pirštu ir šita tema užsirakins?
2013 26 rugpjūčio @ 05:37 #197797HookNeridenkite backu ant Juozo. Mano tema su parduodamu kokpitu uzsirakino savaime kai niekas nereagavo i mano pasiulyma.
Beja gal kam reikia SOL kokpito su balasto konteineriu? Jis man labai brangus todel vertinu 500Lt, bet geram zmogui atiduosiu uz 80Lt. Susidomejusius prasau rasyti i PM.2013 26 rugpjūčio @ 06:05 #197798BlochaSparnas sudomino. Fotoaparata turiu. Į tavo klausimus forume neatsakysiu – neturiu laiko – mane visada galima surasti Vilniuje, savaitgaliais Valkininkuose. Laukiu skambučio į tel. 8 699 53878 Jevgenij
2013 15 rugsėjo @ 07:09 #197920grazvydassioje istorijoje , didziausias siknius, pasirodo besas Aleksandras , nupirkes uz simta ir pardaves uz penkis simtus nieko neismananciam naujokui , dar ir pribures apie neitiketinas sparno gerasias savybes ….Stai ji ir pasmerkim ir naktiniais puodukais apmetikim …
2013 15 rugsėjo @ 10:49 #197921xriuxagrazvydai aš čia nenoriu diskutuoti apie tai ką Evaldas žinojo kaip kaip buvo susitarta esme aš jam pasakiau kad ant kopų dar gali skraidyt bet termike jau nebe nes sparnas yra senas . tesijok nereikalingo dėmesio man nereikę. Jei kam labai domina istorija skambinkit 867973601 papasakosiu idesiu susirašynejima iš skaypo ir neliks nereikalingu kalbu.
plepat nieko nežinodami – ir dar kažką pasiroše smerkt …. pasuk paaiškinsiu situacija.2013 16 rugsėjo @ 06:31 #197924AiduzasBet kaina vis tik užaugo nuo 100 iki 500, ar ne?
-
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.