• This topic is empty.
Rodoma 10 įrašų - nuo 1 iki 10 (viso: 10)
  • Autorius
    Įrašai
    paujon

Spalva: baltas/oranzinis. Labai svarbus faktorius!
    Valandos: ~38 pagal xcontest trackus, dar primetus kokias 5 val uz trumpus skrydzius ir ground handlinima manau daugiau 45 tikrai nera. Skyliu ir panasiu pazeidumu nera.
    Pirkimo data: 2009 metu spalis, as vienintelis savininkas.
    I kompekta ieina viskas: kuprine, speedas, manualas, medziagos lipdukai taisymui, maisas sparnui ir klevantom.
    Ypatybes: priekis su plastikiniais strypeliais, nera tradiciniu pakietinimu. Paskutiniais metais daugelis gamintoju pereina prie sios technologijos, kurios privalumai yra lengvumas ir savybiu nepraradimas del pakietinimu susilankstymo. Sparna galima pakuoti praktiskai bet kaip (paziurekite Nova Mentor 2 pakavimo video!). Nesiparinti kad sparno pakietinimai kencia – man tai yra didelis privalumas ir sekanti sparna pirksiu tik be pakietinimu. Taip pat virsutines stropos yra nesarvuotos – mazesnis pasipriesinimas skrendant, bet reikia siek tiek saugoti nuo astriu akmenu kalnuose! UP Kantega XC yra siuo metu parduodamas UP DHV1-2 sparnas, ir pagal praktika tiketina kad naujas DHV1-2 pas juos bus 2012 arba 2013 metais. Darykite isvadas del moralinio nusidevejimo.
    Kaina: 1300eur (ne derybu objektas, jei negaunu sios kainos, skraidau su siuo sparnu 2011m sezona).

PS. Kodel parduodu? Noreciau pirkti DHV2 sparna kitam sezonui.
    Tel +37061533631
    Foto: http://picasaweb.google.com/paul.jonaitis/Kantega

Zilvak

Super sparnas, sioje klaseje, is super seimininko ranku ;) – as turiu senute Kantega 2 (2006 m.) ir ji visiskai neuzmusama, patikima, saugi ir istverminga – tikra drauge.

Imkit kol duoda – tikrai nesigailesit, o jei ne Paulius t.p. nepergyvens (kaip supratau).

P.S. Tai i kokia 2 nusitaikiai?

Tomas Sestokas

Superinis sparnas! Tuo metu, kaip Paulius ji pirko, Kantega XC buvo apsoliutus lyderis. Neikraudamas jo dariau perkrauta Novos dvoike su balastu. Pajurio dinamike, kur viskas labai objektyvu! Skirtas XC pilotams, taciau labai klausosi klevantu ir svorio. Didziulis greiciu deapazonas. Dabar jau yra ir kitu lygiaverciu sparnu (ta pati Nova). Keista tai, kad visi analogai – tai brandziu ir brangiu gamintoju gaminiai. Matomai ne vien panaikine mailara, gavo toki gera rezultata.

Kas del seimininko, jei buciau priverstas pirkti nenauja sparna, Paulius butu vienas is labai nedaugelio mano pardaveju.

P.S. UP sparnams priklauso viena nemokama gamintojo tech-apziura. Todel siulyciau parduoti sparna po tavo keliones i Basano. Vaziuodamas i LR, galetum uzsokti i Garmisha ir patikrinti sparna. Nusautum keleta zuikiu – pavasarini “kalbasa” praleistum su iprastu sparnu ir suteiktum patikimumo pirkejams, nes tas kuris pirks UP (NOVA, ADVANCE ir t.t.) moka ne tik uz modeli, bet ir uz, kartais uzknysanti vokiska pedantiskuma ;)

Moon

NOVA – ne vokieciai
    ADVANCE – ne vokieciai
    UP – perejunai is Amerikos

sorry uz ot, nesusilaikiau :)

Tomas Sestokas

Issireiskimas “vokiskas pedantiskumas”, kaip ir “sveicariskas tikslumas” seniai jau nebepriristas geografiskai. Smagu matyt kad ir Buividiskese jo yra…. :) Taciau, kad Nova ir UP ne vokieciai, tai man naujiena.

Bet cia apie Pauliaus sparna, o ne apie mano ir Chatabyciu meile. Eik dirbt davai, starucha :D

KJ

Jei kam labai trūksta vokiškos kokybės, siūlau užsukti Vilniuje, Pilaitėje:

vokiska-kokybe-480x360.jpg

Tomas Sestokas

:D

Dima

Juozai bravo!!!

paujon

Atvaziuoja mano DHV2, nauja Kantegos kaina: 3800 litu.

minim

ir kokia gi dvojke pas tave vaziuoja?

Rodoma 10 įrašų - nuo 1 iki 10 (viso: 10)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.