- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2013 22 lapkričio @ 22:57 #154283vectorr
Parduodu mažai skraidytą, saugų komplektą idealų pradedančiam pilotui
Sparnas Gin Zulu EN-B L dydžio 100-125 kg oranžinis/raudonas/baltas. Užklijuotas užrašas “www.x-diver.lt”. Skraidęs nedaug (mano apie 15 val. + 20-30 val buvusio savininko x-daiverio). Smėlio nematęs, SIV’e nekankintas. 2013.03.06 tikrintas porosimetru, įvertintas 9 iš 10 http://skraidom.lt/lt/skrydis-parasparniu/Parasparniu-pilotams/paslaugos-parasparniu-pilotams/statistika/ Ten pat yra ir nuoroda į gamintojo deklaruojamus tech. duomenis.
Pakaba Nirvana Vampire L gerame stovyje. Karabinai AustriAlpin. Skraidė tiek pat kiek sparnas.
Atsarginis parašiutas. Jei kam labai svarbu – ištrauksiu pažiūrėt gamintoją ir svorius. Pagal paskirtį nenaudotas nė kart. Pats savo rankom kasmet perpakuodavau
Šalmas Lazer XL iki 62 cm. Visai kaip naujas, priklijuotas GoPro tvirtinimas.
Dviejų dalių atsikabinimo spynaKaip gražiai skrenda galit pasižiūrėt čia:
http://www.youtube.com/watch?v=bW_xCgIozaI&feature=c4-overview&list=UUseLbVXb9MQpqEYhmZ_LJ6QUž visą komplektą noriu gaut niekingus 1400 EUR.
Parduodu nes sparnas man buvo šiek-tiek per didelis, o dabar dar svorio numečiau, tai nebent akmenų prisikrovęs galėčiau skrist. Pakabos kitam sezonui ieškosiu lengvesnės, kad nereiktų dvėst į kalną lipant ir lėktuve už viršsvorį permokėt. Pardavėjai, jau galit siųst pasiūlymus
Vilniuje būsiu iki gruodžio 13, galiu pabandymui iki Valkininkų atvežt. Po gruodžio 13 grįšiu nebent balandžio mėnesį, jei nepersigalvosiu per žiemą lašinių prisiauginęs.
Skambinkit 868626918, rašykit vaidas@kalnusportocentras.lt arba šiaip į svečius užeikit.
Vaidas2013 28 lapkričio @ 16:52 #198204vectorrPaskutinis mano bandymas atiduot gerą komplektą geram žmogui. Kalėdinė kaina 1200 EUR. Iki gruodžio 13 liko dvi savaitės…
2014 5 gegužės @ 17:10 #199160vectorrSu sąlyga, kad lašinių per žiemą nepriaugau, vis dar bandau skirtis su mielu Gin Zulu L. Kaina 1200 EUR už visą komplektą arba keisčiau į mažesnį.
-
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.