• This topic is empty.
Rodomi 7 įrašai - nuo 1 iki 7 (viso: 7)
  • Autorius
    Įrašai
    Marijonas

Skelbiu aukcijona: musu operatoriui Sauliui reikalinga racija. Siulykit gera ir nebrangia. Pageidautina nauja…..

teroristas

Sveikas Marijonai.Nenoriu nieko reklamuot,tik neieškokit pigios.Jau ketvirti metai dirbu Wouxun KG-UVD1p,it nė kart nepavedė.,,Vakariečiai”visi tokias turi dar ir po Lietuvą paleidau kokią dešimtį,nieks nesiskundžia.Turi ir daug priedų,kurie yra vietoj.Akumo man,dirbant išvilktuvu,užtenka visai dienai.Geriau brangesnė,bet garantuota.

Marijonas

Tai atsiusk man vipras@takas.lt ar marijonas@dremler.lt aprasyma ir paveiksla, nepamirsk nurodyti kainos ir tiekimo termino…

teroristas

Įeik ,,GPSSHOP” ir rasi viską.Tai Vilniuj randasi ir priedų krūva

jedas

Tokią raciją naudoju jau porą metų. Jautrumas neblogas, bet yra viena kliūnanti savybė: netgi išjungus raciją, naudoja pakankamai nemažai srovės, kad visiškai nusodintų akumuliatorių per kelias savaites. Vienintelis sprendimas: nenaudojant, laikyti akumuliatorių išimtą.

teroristas

Na man taip nepasitaikė dėl iškrovimo.Žiemai,kai neskraidau,tikrai nuimu akumą,na,o sezono metu tris kart per savaitę kraunu,tad ir neseku.

teroristas
Rodomi 7 įrašai - nuo 1 iki 7 (viso: 7)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.