• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 44)
  • Autorius
    Įrašai
    Robertas

Gal kam reiktų tik 10 dienų pravedinto mercurio, už labai nedidelę kainą. tel. 8699 24442. Skambinti iki kovo 1d..

GiSi

Robertai,
    kodel neisimylejai M???

Tomas Sestokas

Robertai, koks tavo skyp?

Robertas

robertas5444 skypas, bandziau pernai Gesto M Mercury, tai jo galai skrendant siubavo, pagalvojau, kad nedakroves, bet skraidyti su juo labai patiko, nutariau imt Mercury, o prisiskaites kietu pilotu atsiliepimu, kad kompetishina reikia uzkrauti iki galo, kad stabilesnis butu, nusipirkau S, bet galai vistiek siubuoja, cia tikriausiai visi didelio proilgio sparnai taip elgiasi, tai kad tikrai neverta kompetishinu perkraudineti, nebent skraidant kalnagubriais, kur visur kelia ir reikia didelio greicio ar prie stipraus vejo.

Tomas Sestokas

Na nezinau Robi kaip tu sparna iki 105kg gali perkrauti. Kas cia per iranga tokia 30kg sveria. O gal seniai tave maciau ir krizes metu tu priaugai 10-20kg :)

Robertas

105 bendras buvo kai pirkau, o tu apsirenk pasiimk prietaisus ir pasisverk pas mane, jei dar 0.5l vandens isimetu 30kg.

Tomas Sestokas

Na pas mane tai taip gaunasi:
    75 nuostabiu kilogramu manes+
    6kg sparnas (jei neparduosi savo mercurio uz 1000, teks pirkti sparna, sverianti netoli 8 (bet afigennnas apratas))+
    8kg pakaba su zapaske+
    2kg prietaisai su sokolodukais (nu gerai jau gerai…. pagavai… su skardine alaus).
    Batai(2)+drabuziai(5)+gerymai(2)+ greitmaisiai 1+kuprines1.
    = 26kg, bet realiai gaunasi 17-18 (nes nemegstu vandens ir skraidau su laaaabai lengva avaline)

P.S. tiesa, pamirsau pinigine! nu, siuo metu manoji sveria apie 10g, joje tik 3 licencijos ir nei vieno pinigo :)

Taigi, man tavo sparnas pukiai tiks. Jei siandien atvaziuotum su juo i svecius, kartu paziuretume kiek sveria zmonos pinigine. Manau, tukstantuka rastume :)

karolis

Tomai siulau pries perkant praskristi;
    Merkuriai labai smarkiai skiriasi priklausomai nuo laidos.

Moon

Tomai,

salmo, aisku, tu nepamirsai :)

Sigitas

Tomai – kompetišenas tau?; ar blaiviai mastai, ar kieno čia įtaka, kad taip jo nori? :)

Tomas Sestokas

Moon Parašė:

> Tomai,
    >
    > salmo, aisku, tu nepamirsai :)

X(

Tomai – kompetišenas tau?;

Sigi, tu asmeniskai siuliai man savo aparata dar pries IT. Nuo to laiko praejo dauk laiko ir apie 100h patirties.

ar blaiviai mastai, ar kieno čia įtaka, kad taip jo nori?

Suprantu tai kaip bandyma apsaugot. Aciu, bet prasau, nedaryk tai zemindamas mano ir TAVO drauga.

Karoli, dekui uz ispejima. As ir pats bijau ir tikejausi, Robertas neparduos.

ROBI, BET JEI PARDUODI, ZMONA JAU MIEGA, PINIGINE PAS MANE – GALIM PADARYT BIZNIUKA ;)

karolis

as turejau omeny kad tau naujas merkuris gali visai nepatikti, nes valdymas labai skiriasi nuo seno.

O ar tau reikia SKUTEKLIO (termino autorines teises priklauso mano mamai), tai jau pats spresk :)

Tomas Sestokas

“SKUTEKLIS”? Saunuole moteriske!!! Bet “axis” man atrodo tokia chebra, kurioj kiekvienas atskirai paimtas sparnas gali skirtis labiau, nei metu modeliai :)
    Ar man to reikia? Tik perskaiciau Maslenikovo istorija. Brrrrr…… Kaip man skrisis su skutekliu irgi nezinau. Puikiai suvokiu, kad Robertas yra is tu pilotu, kuri sunku isgazdinti (as – priesingai). Taip pat itariu meksikietiskos zvejybos priezastis. Kiekvienas susikuria savo prioritetus ir tikslus. ir kiekvienas nusipiesia savo kelia link savo tikslu. ar jis teisingas, bus matyt. faktas tas, kad mano sparnas man jau per senas. o dabartiniai D, su proilgiu 6.5 man nekelia pasitykejimo. sunku patiketi, kai matai to pacio gamintojo sparnus su proilgiu 6.5 ir 5.5 vienodus ivertinimus asimetriniam luzy. na, bet neragaves, negali kritikuoti…

liotcik

Tomai rekomenduoju isbandyt Avax xc2 ir Niviuk Peak. (pats neskridau nei su vienu bet zmones daznai kompetitionus su jais apskraido)

Moon

Pritariu Liotcikui, jei dabar buciau “subrendes”, sie sparnai butu tarp mano favoritu.
    O ir abu galima isbandyti Lietuvoje.

P.S. Ir vel “sujaukeme” tema, sorry Robertai :)

Tomas Sestokas

Bandziau. Man abu visiskai nepatiko, bet gal reika paskristi dar karteli, bo zmones istiesu totaliai, kaip vienas giria siuos sparnelius.

Tomas Sestokas

Peak’o nera.

Moon

Tomas Sestokas (SKY) Parašė:

> Peak’o nera.

Man pasirode, kad Netonyse maciau, sodriai raudonas.

Robertas

Tomai, Mercuris krutas sparnas, as su juo lindau Meksikoje i rotorines zonas ir nieko baisaus nebuvo, isskyrus kai vienas paklaikes del rezultato vos neuzleke ant manes, nes pamate, kad as paciam termiko centre paguldes sparna renkuosi, atleke tiesiai i mane ir as vengdamas susidurimo issokau is siauro termiko, gavau galinga asimetrini su slipsu, negatyvas, o is negatyvo isejau kaip su mokykliniu, tai, kad tikrai geras sparnas, nesitikejau, kad tokioj situacijoj be kaskadu iseisiu.

Robertas

jei uz 1000 parduosiu toki gera ir beveik nauja sparna, mane kiti parasparnistai sues, kurie taip pat laikas nuo laiko parduoda. O as uz ramybe :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 44)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.