• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 44)
  • Autorius
    Įrašai
    Tomas Sestokas

Uztat, as pigiai parduosiu Aspena, kiti pardavejai taip pat sureaguos ir pakooreguos kainas, dileriai pranes situacija gamintojams, kris nauju sparnu kainos… va kokia idilija bus. Geriau, nei Vasilkuose gyvensim. O vakarais parasparninkai prie lauzo pasakos legendas apie Geraji Roberta ir Nuostabuji Toma, kurie sia idilija sukure :)
    Kitas variantas, darom sanderi uz 1000, o forume paskelbsim, kad mokejau 3 :)

P.S. kai pasakiau zmonai, kad yra sparnas, kuris dziudamas neuzims viso buto, zmona istrauke 1000 ir padejo i stalciu. Taigi, jei nori, dar 11.00 nebeturesi saugiojo Mercurio.

Robertas

jei žmona 1000 davė, tai tau visai nedaug liko dadėti iš savų, o žmonai gali nieko nesakyti

Tomas Sestokas

Bet, juk sakiau, kad uz savikaina man atsius visiskai nauja sparna. Taigi, teskime pokalbi apie 1000. Ar man jau eit link stalciaus pinigu?

Robertas

Atsiūs, bet ne Mercury, pats supranti, kad mercuris yra “kietas” sparnas, beje mano naujas sparnas greičiausiai irgi bus mercuris M

Tomas Sestokas

Tai kad mane mane mercurys domina ne kaip kietas, o kaip pigus sparnas :)
    Nesupratau, tai kaip ten del stalciaus?

Robertas

Tomai, nepirk pigaus, pirk GERĄ ir pigų.

Tomas Sestokas

Perku. 1000! Davai? Juk as tau ji atveziau! Dar pamenu, kad visas Sopotas is manes juokesi, kad nepazistu Valichiu, is kuriu paemiau si KIETA sparna. JUK TURI PADARYTI NUOLAIDA TIEK ISKENTEJUSIAM ZMOGUI!!! Be to, ir modelis jau pasenes… ir sparnas visai nebenaujas… 1000 ir 30min sparno abziurai! davai?

Tomas Sestokas

Man cia primine, kad Niviukus Ise Peackus gamykla visiskai naujus pardavynejo uz 1100eur pries iseinant sekanciam modeliui. Tai tavo, naudotas, senas. 800 :)

Robertas

vienas toks sparnas buvo. reikejo imt as irgi buciau paemes jei laiku zinociau.

Raimucka
    liotcik

Raimucka Parašė:

> Ice Peaku Kaune Tadas skraido:
    > http://picasaweb.google.com/Pundinas/Netonys200902
    > 08#5300107423810538962

Kalba buvo ne apie Niviuk icepeak Xp, o niviuk PEAK (DHV2/3 en-D)

karolis

Is negatyvo iseina kaip mokyklinis? Saugusis merkuris? Juk sita foruma ir mokiniai skaito…

Robertas

Man po Nova Ra Mercuris tikrai saugus. Patariu, jei kas nori saugiai pereiti ant varžybinių sparnų, susirasti pirmos laidos Ra M dydžio. Geras siv-as garantuotas, nežiūrint, kad turi dhv 2 sertifikacija. Šiandien bandėm naują mercury su 7,5 proilgiu. Idomus labai, primena mano gerajį ir paprastą venusą savo maloniu valdymu, bet skrendant idomiai stropos cypia., atrodo, kad aukšta įtampa stropom varinėja,.

Robertas

Karoli, mokiniai tikrai nepirks baigę mokyklos tokio sparno, beto, jie turi savo mokytojus, kurie yra autoritetas, ir tikrai neklausys motoristo įspūdžių, motoristai dažnai kitaip masto, nekreipkit dėmesio į mano įspūdžius. Čia aš Tomui rašiau.

karolis

Lietuvoje netruksta pavyzdziu kai pilotas paskraides puse metu su “standartu” staiga sugalvoja persokti ant merkurio, nes prisiklause “kompetetingu” draugu patarimu.

Paskutini karta kai as maciau mercury normaliam negatyve, tai baigesi keliu simtu metru kritimu, nutrauktom 3 stropom ir nustebusiu (svelniai tariant) Sauliux’o veidu nusileidus ant zemes :) Merkuris toks pats mokyklinis, kaip as – ufonautas.

Juk smegenis plauti vienas kitam galit ir privaciai :)

Robertas

Tikrai ne mokyklinis sparnas Mercuris, reaguoja labai staigiai pavojingose situacijose, ypač perkrautas. is negatyvo, kaip man pasirode, uz sekundes autorotacija prasidejo, dar uz sekundes klevantos kaip imurytos, jei iskart nebuciau abiem rankom pasikabines ant vienos, buciau taip isisukes, kad sultys iseitu, bet isejo tikrai fantastiskai lengvai ir svelniai, gal del to, kad iki galo neroviau. Mercuris veza :)

liotcik

Robertas Parašė:

> Tikrai ne mokyklinis sparnas Mercuris, reaguoja
    > labai staigiai pavojingose situacijose, ypač
    > perkrautas. is negatyvo, kaip man pasirode, uz
    > sekundes autorotacija prasidejo, dar uz sekundes
    > klevantos kaip imurytos, jei iskart nebuciau abiem
    > rankom pasikabines ant vienos, buciau taip
    > isisukes, kad sultys iseitu, bet isejo tikrai
    > fantastiskai lengvai ir svelniai, gal del to, kad
    > iki galo neroviau.

Tai po vieno nepilno negatyvo gal nevertetu ant visos Lietuvos sakyt kad Mercuris labai saugus ir tt… ?

Su viskuo galima skraidyt saugiai, tik reik atatinkamo priskraidymo (pvz mercury rekomenduoju nuo 200+val terminem salygom)

zvirblis

tai jei cia yra tokiu tupu mokiniu tai is ju is vis licenzijas atimti reik.

Robertas

Viskas uždarom temą, manau Lietuvoje nėra šiuo metu Mercuriui pirkėjo, jei rusai nepaims, liks kaip atsarginis, pigiau nusipirkti lengvą zapaskę, sistema lengvą turiu, pažaisti retkarčiais bus gerai ir pačiam. Pavasaris su aštriais termikais jau čia pat.

karolis

Taigi normalia kaina tau Tomas siule, uz daugiau vargu ar parduosi.
    Paziurek paraglidingforume kiek merkuriu parduoda ir uz kiek :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 44)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.