- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2009 24 vasario @ 13:26 #181321Robertas
Neduoda Tomas tiek, kiek siule. Xebra sezona atskraido, tada pigiai parduoda, pas mane dar kaip naujas.
2009 24 vasario @ 15:27 #181322Tomas SestokasNesupratau? Kaip tai “neduoda Tomas tiek, kiek siule”. Ar tu man kada siulei sparna uz mano siuloma kaina? Tomas siulo atsakingai. Uz tukstanti tu nenorejai ir nesiulei man jo pirkti. O toliau, ivertines savo psichologini bei fizini pasiruosima, t.y. kiek open klases sparnas man atnes naudos, o kiek zalos (siulau visiems taip vertinti), o taip pat rinkos kaina, savo tikslus bei finansines galimybes as siulau 800. Siulau dar syki. Pasiulymas galioja iki sios dienos, vasario 24, 23.00. Na rytoj Kernave. Jei nori, galiu ji pabandyti ir jei jis man patiks, pasiulysiu nuo 900 iki 1000, jei nepatiks arba as issigasiu siulysiu maziau arba visai atsisakysiu.
O del naujumo, tu tiksliai pastebejai, kad jis KAIP naujas. As maciau tave, nuimanti Venusa nuo medelio Valkininkuose. Pardavimo metu, jis irgi buvo “kaip naujas”. O realiai, tavo Mercuriukui jau meteliai tuoj. Taigi, dabar vaziuoju valgyt blynus, o rytoj apie 12-a vaziuoju i Kernave. Jei tau idomus mano pasiulymas – skambink 8 699 54945.
2009 24 vasario @ 19:45 #181326RobertasJei sparnui metai, tai tada tikrai neverta, nes tokiems sparnams kas metus stropas keist reikia, tikrai neapsimoka pirkti. Neparduosiu, pagalvojau, geras daiktas pravers ir paciam. O uz Venusa man pirkejai ligi siol dekingi, nors ir ant medzio buvau pakabines, tiksliau ausis ant sakos berzelio uzkrito bezaidziant. Bet tu ir prisimeni tokias smulkmenas, gera kieta diska turi. . Sekmadieni su mercuriu ir boingu skrendu i Maroka. Sekmes sparno paieskose!
2009 24 vasario @ 21:07 #181329Tomas SestokasRobertas Parašė:
> Jei sparnui metai, tai tada tikrai neverta, nes
> tokiems sparnams kas metus stropas keist reikia,
> tikrai neapsimoka pirkti.O tai kiek jam ?
O uz Venusa man
> pirkejai ligi siol dekingi, nors ir ant medzio
> buvau pakabines, tiksliau ausis ant sakos berzelio
> uzkrito bezaidziant.Mociute mociute, o kodel pas tave tokios dydeles asys
Bet tu ir prisimeni tokias
> smulkmenas, gera kieta diska turi. .Sakai “smulkmena”. As noreciau apie savo sparna zinoti viska. O tu?
Sekmadieni su
> mercuriu ir boingu skrendu i Maroka. Sekmes sparno
> paieskose!Linkiu dideles sekmes, noreciau vaziuoti kartu.
-
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.