• This topic is empty.
Rodoma 16 įrašų - nuo 21 iki 36 (viso: 36)
  • Autorius
    Įrašai
    Marijonas

Man suprantamas mato vienetas 10cm, o kiti ismatavimai kiekvienam: “v meru svojei isporcennosti…”

Kazkaip niekas neuzsiregistravo is trimeriu (tu velnio benzininiu pjovimo agregatu…) turetoju.

Manau talka darome sekmadieni nuo 10 val. Prasom issisakyti savo nuomone.

gerry

ar ora gera papirksit? :)

Smu

Matavimas buteliais man primena rusų milicininkų įprotį Azijoje peilio ilgį matuoti degtukų dėžutėmis (t.y. įvertinimas, ar tai nėra šaltas ginklas). :)

Ivanauskas

Man dar geriau nei šeštadienis. Aš vėl už. Tik, Marijonai, pasirūpink oreliu, a to kažkokį brudą krentant iš dangaus rodo….

karolis

as trimerius tik ant laisvu galu pazistu.
    Is benzininiu aparatu turiu pjukla.
    Tinka?

baubas

Man sekmadienio 10 val. tinka.

Tokiam darbui blogo oro nebūna, būna tik blogas pasiruošimas :)

Tomas Sestokas

Gal ir as busiu, bet uzsiimsiu tik kelmais, jie mane gazdina. O krumai ir medziai ten tik gera darba atlieka. Taigi…

sssvajoklis

dabar greitai temsta gali prireikti…
    http://smotri.com/video/view/?id=v634670ec89

Armis

Deja, jeigu vyks si sekmadieni talka, as ir mano benzininiai irankiai negales atvykti, netiketos nemalonios aplinkybes.
    Galbut dar bus talku…

Marijonas

Visiems dalyvavusiems talkoje didelis aciu!!!!!! Mes labai sauniai padirbejome, slaitas atrodo puikiai, tegu kiti mums pavydi…..
    Su inspekciniu patikrinimu vakar, t.y. gruodziio 10 diena (treciadieni) lankiausi Kernaveje. Pute kreivokas ir siek tiek silpnokas vejas. Isstartavus ir pakilus virs slaito
    is nuostabos net vairus paleidau!!! Dirbome mes dirbome, sukroveme didziules kruvas krumu, kuriuos ketinome gavus leidima per visa ziema deginti, o cia tai bent pokstas –
    krumu ne kvapo… Kelios lauzavietes dar smilko, o krumu nelike…. Taigi ir musu darbas neliko nepastebetas vietiniu tinginiu – funkcionieriu. Dabar gales rasyti ataskaitas,
    kaip jie tvarko slaita, ir ko gero gerus pinigeliu issiskalbs…… Tegu – svarbu, kad mums butu gerai.
    O kad butu dar geriau, mums reiketu organizuotis i dar viena talka ir pasitvarkyti kaires puses slaita. Gal teiksis dalyvauti ir daugiau norinciu, bei galinciu…..
    Prasau issakyti nuomone ir patarti su talkos terminais. Pasisakyti prasau tuos, kas dalyvaus, o ne tuos, kurie tik komentarus visais imanomais klausimais raso.

Bitlas

Šį savaitgalį galiu dalyvaut.

http://www.bitlas.com/

Jola

Oru prognozes artejanciam sekmadieniui skraidymams nieko nezada, gal gruodzio 14? Aisku, jei nepasikeis prognozes. Kuo arciau sventes, tuo daugiau sventiniu rupesciu, susirinkti bus sudetingiau.

Marijonas

Siuo metu laukiame atgarsiu del musu talkos is paties muziejaus direktoriaus. Jeigu atgarsiai bus teigiami ir jis mus palaimins ir toliau visas tas bezabrazijas tvarkyti, mes skelbsime talka.
    Manau, kad geriausiu atveju talka galima bus skelbti 20 arba 21 diena, o jeigu ne tai jau kitais metais. Tikekimes greitai neuzsnigs ir mes sugebesime iki pavasario is pagrindu susitvarkyti.
    Melskimes, kad Grigoraitis pagaliau rastu kalba, arba bent negautu piz…. su muziejaus direktoriumi……

Moon

Faderacijai siulau kitu metu biudzete numatyti eilute Kernaves slaito tvarkymui, konkreciau, reikalingos technikos nuomai ir pan.
    (bo mazolius prisitryniau su sekatorium “rozyna” begenedamas).

Vasara reiketu nors karta slaita nusienauti, rudeni per metus uzaugusius krumoksnius ir rozes (kaip padareme siemet) nusnioti.

Ka manai, Prezidente?

Moon, Kernaves aistruolis

Sigitas

Moon Parašė:

> Ka manai, Prezidente?
    >

> Moon, Kernaves aistruolis

na, jei p. Adamkui adresuota, tai rytoj ar šeštadienį jį pamatysim ant šlaito besitvarkant; kitus prezidentus – taip pat;
    tai kurį prezidentą turėjai omeny, negi Amerikės? :)

http://www.parasparniai.mums.lt

Hook

Pas mane sekmadeniais visada zymiai maziau sansu sudalyvaut talkoje nei sestadeniais. Na ir driegnam orui drabuziu talkai neturiu. Kas liecia artimiausiu sestadieniu, tai del informacijos stokos, kol kas savo dalyvavymo patvirtinti irgi negaliu.

Rodoma 16 įrašų - nuo 21 iki 36 (viso: 36)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.