- This topic is empty.
-
AutoriusĮrašai
-
2008 24 spalio @ 11:18 #151681Blocha
Pradedame registraciją jau tradicinei kelionei į TENERIFE.
Po savo pirmo karto pernai mes likome labai patenkinti. Nerealiai graži ir įvairi gamta, įdomūs skraidymai įvairiuose vietose, ekskursijų ir kt. pramogų spektras. Tikras perlas iš visų mūsų kelionių pasiūlymų!
Kelionė tinka pilotams su gera šlaito starto technika (startavietė gali būti ribota, vejas būna ir 0 ir 7 m/s) ir sugebantiems taikliai nusileisti į 50x50m aikštelę. Kas neatitinka šiuos reikalavimus – pasitreniruokite dar Lietuvoje, nes kaktusai ten irgi labai gražūs.
Tenerifės skraidymo vietos pasižymi gana lengvai nuskaitomu kalnų landšaftu, todėl aš galiu rekomenduoti kelionę ir norintiems maloniai paskraidyti maršrutus viduryje žemos, ir tiems, kas tik pradeda ieškoti savo pirmus termikus.
Kelionė geriausiai tinka ir mūsų šeimoms bei draugams – ekskursijos, kelionės po sala, zoologijos sodai, vandens parkai, nardymas, garsusis Las Amerikas miesto naktinis gyvenimas – jiems tikrai nebus nuobodu! Oro temperatūra žiemą – apie 25 laipsnių, vandenyno temperatūra – apie 20.
Taigi, grupė formuojasi, yra jau apie 11 žmonių, kviečiame prisijungti. Dabar veikia nuolaida apie 7% tiems, kas užsisakys kelionę iki Spalio 30 ir apmokės ją iki Lapkričio 5.
Kelialapio kaina su nuolaida (lėktuvas ir oro uosto mokestis, viešbutis su pusryčiais ir vakariene):
7 dienų – 2890 Lt (įprasta kaina 3090 Lt)
14 dienų – 3840 Lt (4120 Lt)
Kitos išlaidos:
ARCUS-mokestis – 300 Lt
Automobilio nuoma – 200-300 Lt
Draudimas – 80-100 Lt
Ekskursijos, pramogos, pigus ispanų vynas, brangus Tenerifės perlai ir kt. – ???Planuojame išskristi Sausio 11. Grįžimas – po vienos ar dvejų savaičių (pasirinktinai).
Čia galima pažiūrėti:
Mūsų viešbučio aprašymas:
http://www.teztour.lt/?lang=LTH&page=Pages%2FSPAIN%2FCatalogue%2FTENERIFE_TENERIFE/Hotels&hotel=HOVIMA+JARDIN+CALETA+(Vieno+miegamojo+apartamentai)+(RO)
Mūsų Arvydo pernai metų kelionės slide-show:
http://www.youtube.com/watch?v=PVFBnKb0000
vokiečių gražus filmukas:
http://www.youtube.com/watch?v=Humy_J3HM8c&NR=1Registruotis prašau El-paštu. Mielai atsakysiu į klausimus.
Jevgenij Blocha
8 699 53878, blokha@paragliding.lt
ARCUS2008 25 spalio @ 20:39 #179212DimaReikia 2 savaitem varyt,nes per viena nespesim sočiai prisiskraidyt ir visu skraidymo ir neskraidymo vieteliu aplankyt.
Ženia,gal tu vietoj savo sparno tandemini paimk,nes turiu tau keleive2008 27 spalio @ 12:29 #179215karpisJei vyksite 2 savaitem i viesbuti HOVIMA JARDIN CALETA siulau susilaikyti nuo vakarienes – asmeniskai man ta pati vakariene ikyrejo per 5 dienas – kitas 5 dienas as geriau eidavau pavalgyti
i aplinkui esancisu restoranelius. Kainos atzvilgiu gaunasi tas pats. Pusryciai gal dalykas ir geras – galima i kisenes buterbrodu prisikimsti – visai dienai.2008 27 spalio @ 16:59 #179217RamasKarpi, del Jardin Caleta visiskai sutinku, bet yra galimybe uzsisakyti tik pusrycius.
2008 27 spalio @ 17:39 #179218DimaKarpis,tu visiškai teisus
,nors man ten pusryčiai daugiau nepatiko,negu vakariene. O tie “buterbrodai”,tai visiškas š.
Geriausias variantas,tai butu paimt su savim Terese. Ir dar vienas minusas,tai tas,kad labai daug žmoniu tame viešbuti
kalba lietuviškai.Aš aišku nieko prieš lietuviu kalba neturiu,bet kartais atrodo,kad tu niekur iš Lietuvos neišvažiavai.
O visais kitais atžvilgiais ten liuks.2008 1 lapkričio @ 14:23 #179318ArmisDima, prajuokinai su situo pasakymu, linksmai cia suskelei, as irgi kai isvykstu kur, o aplink vien lietuvaiciai, ar siaip savi, tai keista buna
Ir dar vienas minusas,tai tas,kad labai daug žmoniu tame viešbuti
kalba lietuviškai.Aš aišku nieko prieš lietuviu kalba neturiu,bet kartais atrodo,kad tu niekur iš Lietuvos neišvažiavai. -
AutoriusĮrašai
- Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.