• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 115)
  • Autorius
    Įrašai
    Georgas

Yra 2 naujienos, nuo kurios pradėti?

Gerai, nuo blogos:
    Visi, dalyvaujantys FAI II kat varžybose Trakuose, turi pristatyti į LAK savo nuotrauką ir 40LT ir pasigaminti naujo pavyzdžio FAI licenziją.

O gera naujiena ta, kad Trakuose bus kubilas su vandeniu (šiltu). Nutrūktgalviai kviečiami per uždarymo šventę pataikyti į jį su parasparniu. Kai kas žada, kad kubile bus ir gražuolių!

G.

Georgas
    Termik

Sita o parapro3 negales sudalivauti ?

Georgas

gales

G.

Georgas

Gyvensime buvusioje dinamo sporto bazėje. Už viešbutį reikės susimokėti patiems: 40Lt žmogui už naktį. Kambariai dviviečiai, triviečiai. Vietos turėtų užtekti visiems.

Registracija šeštadienį ryte, viešbučio antrame aukšte.

Pusryčiai – 7Lt žmogui
    Pietūs – 8Lt žmogui
    Bus rezervuota valgykla. Kam mažai, bus galimybė užsisakyti papildomai.

Aptarnaujančiam personalui numatyti dienpinigiai.

G.

Georgas

Viešbučio telefonas: 852 853 825
    Rezervuokite vietas iš anksto!

G.

GiSi

Tikiuosi si ir kt. naudinga info bus ir oficiolioj svetaineje http://www.orosvente.lt
    P.S. Ar tikrai reik keist FAI licencija i naujo pavyzdzio?
    G

Georgas

Jau pernai reikėjo keist, bet dar išsiprašėm kol kas leist naudot senas. Šiemet aš vėl prašysiu, bet nežinau, ar pavyks išprašyti. Kas galit, geriau susitvarkykit.

G.

Georgas

Pataisymas: dėl viešbučio telefonu registruotis nereikia, nebent norėtumėte mokėti brangiai. Viešbučio reikalus tvarkysim registracijos metu.

G.

Jola

Pats keitimas seno pavyzdzio FAI licenzijos i nauja uzima max 20 minuciu, ir tai vien del to, kad laukiama, kol LAK’o antspaudas isdzius. Suprantama, laiko pareikalaus nuotraukos padarymas + nuvaziavimas iki bustines + vietos parkavimui paieska. Uztat ten galima sutikti idomiu zmoniu, pvz. Valeriju Machnorylova, pradejusi nuo parasparniu ir nuejusi kelia iki Boeing lektuvo…

simas

Jis pradėjo nuo Boeingo.

KJ

Kita gera naujiena. Su FAI suderinta, kad top pilotams FAI licenciją galima pratęsti nemokamai su LSPSF lipduku.

Sigitas

simas Parašė:

> Jis pradėjo nuo Boeingo.

taip, boingai, ar kiti mech žaisliukai – tik juokas;
    viršūnė – parasparniai; būti parasparnistu ir dar skraidyti – jėga; taip kad visiems mums tik: nosis aukštyn ir pirmyn :)

Armis

Juozai, o kas bus tie top pilotai? Cia gal ir man puse licenzijos prates?

Georgas

Kažkodėl aš apie nemokamas FAI licenzijas nieko negirdėjau

G.

GiSi

Trakai nuo siandien. Kvieciu pilotus. Oras leis, lebiotkes veiks. Parkuokites kompaktiskai ant kranto cia: http://www.maps.lt/map/query.aspx?action=showobject&objID=simple%24x0c1be57ac7a0bcc2
    arba irklavimo bazeje.
    Gintraras 869932333
    http://www.orosvente.lt

Sigma

Ar man leisit dalyvaut varžybose……? :)

KJ

Leisim. Chatabyčius niekada nemoka :D

Sigma

Ačių, Juozai, tai aš jamu 1-ą vietą :D

artistas

As salia taves,Antanai,bet neakyvaizdziai.Man Trakai-su dideliu klaustuku.Bet jei skrisciau,tai sparnas i sparna greta ir tiesiai i rata,na gal koki karta ir i nuliuka.

Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 115)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.