• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 115)
  • Autorius
    Įrašai
    Sigma

Stasiuk, tu tikras draugas ;), kada nors mes tikrai sparnas i sparna paskriesim!!!

Vakare

Stasiuk,

As vis dar tikiuosi, kad Jus atvaziuosite :)

Vilma

aruns

Reik tiketis kita savaitgali pasals, saindiena niekas net sparno netrauke, ant ledo vien vanduo.

Hook

aruns Parašė:

> Reik tiketis kita savaitgali pasals, saindiena
    > niekas net sparno netrauke, ant ledo vien vanduo.

Organizatorius reike ipareigoti kad saltuku parupintu.

Vakare

Organizatoriai visi laiko atvirus savo saldytuvus :) Kad tik padetu!

V.:)

donce

Pavydziu as jums skraidantieji. Noriu paklausti ar sventes metu imanoma butu paskraidyti tandemu uz pinigus ? Na jei geras oras bus, o tikiuosi, kad jis bus :)

GiSi

Donce,
    viskas priklauso ne nuo pinigu, o nuo ju kiekio :)

GiSi

Siandien ant Galves buvo isbandyta nauja technika. Viskas veikia. Taciau skristi nieks neisdriso, nes slapia, rukas. Artimiausi skraidymai nusimato antradieni. Norintys prasau registruotis pas mane.
    Gintaras

donce

Na cia savaime aisku :)

briedis

Prasau apie “nauja technika” issamiau…

Moon

GiSi Parašė:

> Siandien ant Galves buvo isbandyta nauja technika.
    > Viskas veikia. Taciau skristi nieks neisdriso, nes
    > slapia, rukas. Artimiausi skraidymai nusimato
    > antradieni. Norintys prasau registruotis pas
    > mane.
    > Gintaras

Man taip pat idomu, ir ypac kaip ta nauja technika buvo isbandyta, jei niekas nedriso skristi :)

GiSi

Technarius MUH, sukure naujaji grazintuva. Buvo panaudotos aukstosios technologijos. Komplesas lebiotke/grazintuvas buvo isstatytas ant ledo. Trosas tampomas pirmyn/atgal, be piloto.
    Lebiotkiu ir kt irangos transportavimui per leda isbandytas keturratis sunkvezimiukas. Aciu remejam/partneriam http://www.matomotosportas.com .
    Gintaras

GiSi

Sveiki, jei kas galetu prisidet prie varzybu orgazicijos, prasau rasyti cia.
    Dabar reikia zmogaus, kuris registracijos metu gales atspausdint, ilaminuot varzybu dalyvio pazymejimus. Technika bus. Regintruokites pas mane Gintaras +37069932333 skype: gisipg gintaras@paragliding.lt arba Vilma

ALEX

Dabar ant ledo vanduo, visa savaitę nusimato nulinė temperatura,
    nuo trečiadienio iki šeštadienio šlapdriba. Baisu įsivaizduoti. Prakeikimas.

Vakare

Gerb. Pilotai,

Jei dar kam nors iki Traku varzybu reikia naujo piloto pazymejimo, prasau kreiptis i mane iki sio treciadienio (vasario 11d), nes pazymejimus jau darysiu tik po varzybu ir sventes. Noriu paraginti ypac naujuosius pilotus, kurie neseniai issilaike egzaminus ir dar nera pristate visu dokumentu (egz. lapas, sveikatos pazymejimas, nuotrauka).

Pagarbiai, Vilma

Ivanauskas

Kadangi, Vilmutė man nei seno nei naujo pažymėjimo neduos, tai teks, Gintarai, prisideti prie taves ir skaiciuoti balus :) Cia, matyt, kad iš Antano I vietos nenunesčiau :)

GiSi

Trakuose siandien buvo puiku: ledas, oras, skrydziai, vaizdai ir t.t.

KJ

Vilma, uždaryk šaldytuvą. Pagal termodinamikos teoriją, jei kambaryje laikysi atidarytą šaldytuvą ilgą laiką, o ras sušils, nes šaldytuvo groteles kaista daugiau negu šala oras šaldytuve :)

Vakare

Uzdariau ir spyna pagabinau :)

V.

Hook

Ne, ne, ne, kad visems butu nauda saltytuvas turi stoveti ant balkono slenkscio priekiu i lauka. Matit taip ir buvo padaryta nes biski atsalo. Organizatoriams HIP HIP URAAA!!! 8-)

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 115)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.