Stasiuk, atvirai pasakius net susigraudinau beziuredamas ta jurox video klipa,
apmaudu pasidare, kad nedalyvavau sventeje, neisivaizduoji kaip norisi skristi !!!
Stasiuk jeigu Jus mums atsiustumet savo dainu daugiau. igarsintu geresne kokybe nei pas mane kameroj. as manau mes prikurtumem gera klipuka su dar negirdetomis melodijomis ir sauniais kadrais.
Si daina buvo specialiai kurta skraidunams.Tik pradzioje man kai kas joje nepatiko,radau zmogu kuris pataisys kai ka.Tas bus daroma studijoje,profesionaliai.Nauja varianta paleisim geguzes men Panevezyje.Jei as negaleciau,tai iduosiu didziajam Stasiui.Del klipu as turiu minciu irgi.Susitiksim apsnekesim.
Nu blin aaaaaaaa sakes kaip grazu ,gaila kad negalejau pabuti kartu ,nu o stasiuko daina tai ka as zinau truksta zodziu jo blin sirpuliukai eina per kuna
Stasiukai,
Daina tikrai puiki! Butu nuostabu, jei tai taptu musu federacijos himnu….uzsisvajojau
Vilma
o man atrodo,kad kaip ir kiekvienas save gerbiantis, doras pilietis privalo moketi lietuvos himna,taip ir kiekvienas save gerbiantis,doras pilotas turetu moketi federacijos himna.
siulau itraukti ji i mokymo programa ir neismokusiam jo neisduoti lisenzijos
Jurox,
palauk, palauk…dar niekas nepatvirtino jokio himno. O tu sitaip rasinedamas, oj ikliusi man.
Islausiu dainoreli is taves, kartu su piloto pazymejimu
Vilma
Beje, kur ta GARSIOJI FOTO is sliauztinuku vakarelio? aaa?
Aš niekaip negaliu pamiršti to vaizdelio!
Pulkas paravaikų šliaužia koridoriumi, priešaky Blocha…
Ir iš kambario išlekia piktas gerb.Grigoraitis.
Akis visi nuleido, bausmės laukia… Atsistoti baisu , o ir likt klūpėti gėda.
Tai kad iš manęs daugiausiai priekaištų susilaukė… viešbučio administratorė
Kam parasparnistus gąsdina, kad tie iš baimės šliaužte į kambarius keliauja…
G.
kai tik bus patvirtintas federacijos himnas – iskart pulsiu ji mokytis
pabandysiu siek tiek kadru is traku naktinio gyvenimo imest.
nu grazu.!!!!!!!!!
ui
Jurox’ai, desimties min filmas – na kaip per 10min galima taip prisigert?
nu tam isties reikia neeiliniu sugebejimu
Aga, o tie kadrai filmo gale, kai tave zadino, as, isivaizduodamas tave tuoj uzpludusi galvos skausma, net balsu rekiau: nepabusk nepabusk!
Taip, kompanija, dabar apsiraminam…
uzseivinam kur nuotrauka, noreciau isireminti…
del nuotrauku reikia i ta dariaus drauga skraidyklininka (lygtais Stasys) kreiptis. jei kas turi jo kontaktus tai but gerai,kad paprasytu is jo nuotrauku.nes ten jis visus tuos ivykius fiksavo. as irgi noreciau tai pamatyt