• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 115)
  • Autorius
    Įrašai
    Sigma

Stasiuk, atvirai pasakius net susigraudinau beziuredamas ta jurox video klipa,
    apmaudu pasidare, kad nedalyvavau sventeje, neisivaizduoji kaip norisi skristi !!! :)

Zaibas

Stasiuk jeigu Jus mums atsiustumet savo dainu daugiau. igarsintu geresne kokybe nei pas mane kameroj. as manau mes prikurtumem gera klipuka su dar negirdetomis melodijomis ir sauniais kadrais.

artistas

Si daina buvo specialiai kurta skraidunams.Tik pradzioje man kai kas joje nepatiko,radau zmogu kuris pataisys kai ka.Tas bus daroma studijoje,profesionaliai.Nauja varianta paleisim geguzes men Panevezyje.Jei as negaleciau,tai iduosiu didziajam Stasiui.Del klipu as turiu minciu irgi.Susitiksim apsnekesim.

Termik

Nu blin aaaaaaaa sakes kaip grazu ,gaila kad negalejau pabuti kartu ,nu o stasiuko daina tai ka as zinau truksta zodziu jo blin sirpuliukai eina per kuna :D

Vakare

Stasiukai,

Daina tikrai puiki! Butu nuostabu, jei tai taptu musu federacijos himnu….uzsisvajojau :)

Vilma

jurox

o man atrodo,kad kaip ir kiekvienas save gerbiantis, doras pilietis privalo moketi lietuvos himna,taip ir kiekvienas save gerbiantis,doras pilotas turetu moketi federacijos himna.
    siulau itraukti ji i mokymo programa ir neismokusiam jo neisduoti lisenzijos :D

Ramunas1

:D

Vakare

Jurox,
    palauk, palauk…dar niekas nepatvirtino jokio himno. O tu sitaip rasinedamas, oj ikliusi man.
    Islausiu dainoreli is taves, kartu su piloto pazymejimu :)

Vilma

Beje, kur ta GARSIOJI FOTO is sliauztinuku vakarelio? aaa?

Rimante

Aš niekaip negaliu pamiršti to vaizdelio!
    Pulkas paravaikų šliaužia koridoriumi, priešaky Blocha…
    Ir iš kambario išlekia piktas gerb.Grigoraitis.
    Akis visi nuleido, bausmės laukia… Atsistoti baisu , o ir likt klūpėti gėda.

:D :D :D

Georgas

Tai kad iš manęs daugiausiai priekaištų susilaukė… viešbučio administratorė :)
    Kam parasparnistus gąsdina, kad tie iš baimės šliaužte į kambarius keliauja…

G.

jurox

kai tik bus patvirtintas federacijos himnas – iskart pulsiu ji mokytis :D
    pabandysiu siek tiek kadru is traku naktinio gyvenimo imest.

jurox

sssvajoklis

nu grazu.!!!!!!!!!

Vakare

ui

Tomas Sestokas

Jurox’ai, desimties min filmas – na kaip per 10min galima taip prisigert? :)

jurox

nu tam isties reikia neeiliniu sugebejimu :D

Tomas Sestokas

Aga, o tie kadrai filmo gale, kai tave zadino, as, isivaizduodamas tave tuoj uzpludusi galvos skausma, net balsu rekiau: nepabusk nepabusk! :)

Rimante

Taip, kompanija, dabar apsiraminam…

:D

Vakare

uzseivinam :D kur nuotrauka, noreciau isireminti…

jurox

del nuotrauku reikia i ta dariaus drauga skraidyklininka (lygtais Stasys) kreiptis. jei kas turi jo kontaktus tai but gerai,kad paprasytu is jo nuotrauku.nes ten jis visus tuos ivykius fiksavo. as irgi noreciau tai pamatyt :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 81 iki 100 (viso: 115)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.