• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 34)
  • Autorius
    Įrašai
    Georgas
    GiSi

Primenu,
    LAISVO SKRYDŽIO KLUBO nariams, dalyvaujantiems uz kluba bus sumoketas startinis mokestis.
    Butinai nurodyt (registracijos formoje ir visur kitur) komanda: LAISVO SKRYDŽIO KLUBAS
    Gintaras

FLYeris

O kaip su skraidyklininkais? :)

Mindaugas Morkūnas
    Baisogalos skraidyklių sporto klubas

Termik

o kiek bus startinis , viesbutis nu kainos gal galit pranesti

Georgas
    Bitlas

Pastaba, angliskam variante metus pataisykit i 2010.

Trakai Open 2009, Lithuanian accuracy championship

Darius,
    http://www.Bitlas.com

Rimante

Pilots must register personally at competition office till 14 February, 9:00. Info by e-mail info[at]orosvente[dot]lt

Čia irgi turbūt “till 13 February” turėtų būti?

Evaldas Z

Ar skraidykles gales dalyvauti tikslaus nusileidimo varzybose? ar tik laisva programa parodyti?

Georgas

O kiek bus skraidykliu?

Jei susirinks norinciu, galesim ir jom padaryti varzybas.

Beje, jau uzsiregistravo 22 parasparniai

FLYeris

Kolkas esame tik dviese, bet pameginsiu suorganizuoti daugiau skraidyklininku.

Sania

Bus vien varzybos, ar galima bus pakilt kelis kartus savo malonumui apsidairyt?

jurox

sania,tai savo malonumui kilk ir varzykis. nusausi 2 zuikius vienu suviu

Sania

Neskraidziau nuo Rugpjucio ir tikslaus nusileidimo niekad nesitreniravau. pinigai ismesti tik bus. Kaupiu jegas vasarai :) esu padares 3 XC skrydzius (2 is ju Salose) ir jau 105km esu padares. tikiu kad kiek pasitreniraves gausis nuostabus rezultatai.

Sania

p.s. Mano klausymas liko neatsakytas.

GiSi

tradiciskai pirmumo teise suteikiama varzybu dalyviams, tik po to likusiems
    pronozuojama pastatyt bent 2 pakilimo kompleksu, tai didelis sansas kilnotis ir nevarzybiniams pilotams
    G

Sania Parašė:

> Bus vien varzybos, ar galima bus pakilt kelis
    > kartus savo malonumui apsidairyt?

Tomas Sestokas

Sania, vaziuok i varzybas. Jei tau reikia sutaupyti, gali gyventi nemokamai pas mane. Gyvensi su tarptautine bendruomene is Estijos ir Latvijos :) Varzybos visad yra smagu ir naudinga :-). Ir negalvok, kad busi ne pirmas… ne vidurinis… luzeris… Mokinkis! Ir as mokinuosi! Ir tai SMAGU!!!

donce

Manau Sania uzimtum gera vieta :) beto nesi toks “zalias”. As ir noreciau sudalyvauti, bet ir nedrystu, nes prisipazinsiu kolkas daugiau nei “zalias” esu :d

Marijonas

Vyriokai leisiu sau pacituoti klasika: “kuklumas zmogu puosia, bet kadangi vyrai ne puoseivos, tad nebukim kuklus”…..
    Kuo daugiau dalyvausite, tuo greiciau ir geresni rezultatai bus….

Hau, as viska pasakiau…..

jurox

taigi nieks is jusu nereikalauja tu auksciausiu rezultatu. esme yra suskrist,sudalyvaut ir smagiai praleist laika.

Ramunas1

Baikit taip sneket, nes as tuoj asara isspausiu, antri metai is eiles neiseina sudalyvaut Trakuose, ot likimas negailestingas :) O jau noriu skrist, tai labiau nei ….:D

Rodoma 20 įrašų - nuo 1 iki 20 (viso: 34)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.