• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 58)
  • Autorius
    Įrašai
    Vakare

O debesys…:)) Norisi paliesti…

mad

Nieko man neatsitiko, visas sveikas gyvas ir laimingas. :)

O buvo taip – bandziau iejima i SAT. Ieidinejau traukdamas desine. Beveik paguldziau sparna ant horizonto, tada dar labiau uztraukiau bet turbut tasyk per mazai. Ir tada vietoj to kad svoriu spustelt isorine puse, gal kiek truktelt isorine Klevanta* ir po to prilaikant desine iseit per “peili” i normalu skrydi bei bandyt dar, palikau svori toj pat desinej ir bandziau is pradziu traukt abi. Po to savo paties nuostabai nutariau kad reik stipriai traukt desine. Kadangi esu stipras ir drutas, is giluteles spirales pervedziau Mamboosika i SAT’a. Pasisukau koki 10 ratu toliau bandydamas dar stipriau traukt desine ir po truputi mazejant perkrovoms man pavyko – petraukiau i negatyva ir tvarkingai isejau ~200m aukstyje.

Is klaidos pasimokiau ir dabar pazadintas nakti galeciau pasakyt kokia iejimo ir isejimo is SAT teorija. :)

Klevantas Matuliauskas

* – Klevanta – tai parasparnio stabdis o ne mano drauge.

sauliux

ale kokiu masinyciu prisipirkom …. RC…. tai dabar namie ne ka veikiu tik saules paisau :)

mad

Nu va, sudejau fotkes: http://mad.lt/gallery/oludeniz2007

Ir padariau filmuka su savo garsiuoju SAT’u: http://www.youtube.com/watch?v=ROyRCeC7nFA

Rimante

Super Ultra Fantastiska… ::D

Armis

Taip…. gerai ten jums visai :)

Dima

Vakar atskridom is Turkijos :) Pasakisiu atvirai,tiek daug teigiamu ispudziu neturejau niekada gyvenime.
    Viskas buvo SUPER!!! Oras puikus +30,vanduo šiltas kaip vonioj.Skridziai virs debesu-FANTASTIKA.
    Per SIVa adrenalino pilnos kelnes.Atvaziavau i Turkija su 15kg!!! perkrautu sparnu.
    Visi rezimai darosi gana lengvai,bet NEGATIVE ira savizudibe.Nors ir atleidau pilnai kruties dirzus,
    sparnas i negativa iejna su tvistu ir po to nere po kojom,nors ir kompensoji nerima.
    Koroce 15kg perkrautas sparnas negative labai agresivus.Aciu Karoliui,kad dave savo sparna (kuri ikroviau per viduri)
    islaikiti egzamena.
    Su juo sparnu visos negativines sperales išejo puikiai.КАРОЛИСУ-РЕСПЕКТ и УВАЖУХА :)
    A po skraidimu kaip visada KULTURINE PROGRAMA :) Linkejimai visai hebrai su kuria puikiai leidom laika :)
    Na o kadangi nekas iš mokiniu nenukrito i jura,uz tai padekodami mes imetem (su rubais) musu instruktorius
    Zenia ir Tada i viešbucio baseina(linkejimai Zeniai ir Tadui) :) O paskui soledariai ir pates ten šokom.
    Kelione i Oludeniza,tai ispudingiausia kelione mano gyvenime :) Geguzi butinai vel tenai vaziosiu.

P.S Tadai patalpink savo nuotraukas.

Dima

Praeitome pranešime,kur skaiciai buvo parašita rusu kalba KAROLISU-RESPEKT I UVAŽUHA
    Bet kaškodeltai pasirode skaiciai.I foruma negalima rašiti kalba kuria kalbejo LENINAS :)

karolis

tau negatyvai su mano sparnu gerai isejo nes salmas toks pats kaip mano!
    Sparnas nesuprato kad pilotas pasikeite :D

O siaip jis toks kartais su charakteriu biciukas…

Vakare

Gerai, kad si karta, kai metet Zenia i vandeni manes nebuvo…:))) vis ne as kalta;)))

Dima

Vilma,Kanarose tikiosiu busi ;)

karolis

uploadinau savo fotkes:

Sumazintos [800×600]: 5MB
    http://pg.lt/photo/2007-10-oludeniz/2007_10-lq.zip

Originalios [3072×2304]: 100MB
    http://pg.lt/photo/2007-10-oludeniz/2007_10-hq.zip

ten yra mariuko ir dariuko stallai nufotografuoti is gana arti. Ir siaip visokios pievos, nieko gero.

originalios dar siunciasi, turetu baigti uz kokio pusvalandzio.

karolis

Dima

Karoli,paskolink savo rubus.Vel abgausiu tavo sparna.Itariu kad tada ne tik negatyvai,bet ir SATas išeis :)

Vakare

Dima, tai, kad tu visas aplink kvietei, o manes nea…:)
    O ka, ir vel zadate Zenia maudyt?:)

KJ

> O ka, ir vel zadate Zenia maudyt?:)

Tai jau tampa gera tradicija :)

Dima

Vilma,jeigu aš visas kveciau,tai reiške buvau labai girtas.O prisigeriau del to,kad tu Paneveži mane viena palikai,
    o pati išvaziavai toliau su Vytu linksminties :( O blaivas tik tave viena kveciau :) Del tos priezasties teko ir i
    Turkija su kita išvazioti.Bet mano sazine pres tave švari.Aš kada ja buciavau,isivaizdavau tave :)

Vakare

Dima, man jau raudonuot? Ir reikejo cia garsiai ,,ant visu” pasakyt ka buvome sutare:)))

p.s. o tuo metu tu buvai blaivus?:)

Dima

Taip,beveik blaivas buvau :) Kam raudonuot?Vistiek mus kartu anksciau ar veliau pamatitum zmones :)
    Svarbu kad tik Vytas mus neuzpasintu.Tikiosiu jis neturi kompjuterio ir šio forumo neskaito :)

karolis

Dima, tu geriau tikekis kad ir tavo mergaite neturi kompiuterio.
    Priesingu atveju taves laukia toks “bojevoi razvorot”, kad i negatyvus ir tvistus pradesi ziureti su nostalgija… :)

Dima

Karoli,mano mergaite abgauti dar lengviau negu tavo sparna :) Aš jai pasakisiu,kad su Vilma draugauju
    tik del to,kad gauti PARA PRO 4 licenzija,o jinai ir patikes,nes zino kad mano gyvenimo tikslas ira ta
    licenzija :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 58)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.