• This topic is empty.
Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 43)
  • Autorius
    Įrašai
    Robertas

Klaidų visi daro, 3 taską finišavau kaip čainikas 800m aukštyje, ir mažai trųko, kad Paulius būtų aplenkęs, kuris į finišą varė be rinkimų ir vos nepagerino, t.y. spėjo porai minučių pagerinti, kadangi finišavo kiek anksčiau rekordą 50km greičio trikampio kategorijoje.

Robertas

Ir šiaip užuojauta Pauliui, kuris buvo šiose varžybose vertas medalio, bet paskutinė diena buvo grynai lietuviška, kur daug kas priklausė nuo sekmės ir sujaukė prieš tai buvusių nusistovėjusių atominių dienų ritmą.

paujon

Aciu uz uzuojautas. Bet krastini pratima skridau su prisiuta galva, padariau 2 dideles klaidas. Pirmaja man dar oras dovanojo ir dave sansa pasitaisyti, bet po antrosios pasodino ant zemes. Manau ta diena man suveike fenomenas pokeryje zinomas kaip “tilt” http://en.wikipedia.org/wiki/Tilt_(poker)

Nieko baisaus, cia treniruote pries ateinanti kalnu varzybu maratona :)

Tasas

Vilnius CUP 2014 Klabiniai intro video: http://youtu.be/vS7nZlV9ewc
    Pavydėkit kas nesudalyvavo :P

Hook

Na ir ka tu veiksi su mano pavydu?

Tasas Parašė:

> Vilnius CUP 2014 Klabiniai intro video:
    > http://youtu.be/vS7nZlV9ewc
    > Pavydėkit kas nesudalyvavo :P

artistas

Aš pavydžiu ir tą jausmą pasilieku sau iki atostogų.O tada……

Bitlas
    Georgas

Ačiū organizatoriams už puikias varžybas!
    Džiugina pakilęs pilotų lygis – kiekvieną pratimą finišuoja bent po 20 pilotų, net ir 50km FAI trikampį!
    Šiek tiek gąsdina beprotiškas noras laimėti, net ir saugumo sąskaita…
    (Tęsinys – pilotų forume)

G.

artistas

Tas pasiutęs pienių žydėjimas,debesų grožis,jūsų šypsenos,bendra jūsų visų nuotaika rodo kad ten buvo linksma ir gera.Dėkui už gražius vaizdus.Puikus reportažas.

kipsas

video reportažėlis:

kipsas

rezultatai varžybų tinklalapyje:
    http://www.skrydis.lt/vt/2014/

xriuxa

kažko neatidaro rodo : Not Found
    The requested URL /vt/2014/resultsOverall.html was not found on this server.

Foxhunter

Nežinau kokiu būdu pas tave nuorodoje atsirado “back slash’as”, bet varžybų puslapyje visi linkai veikia.

artistas

Viskas gerai atsidaro,bet kodėl angliškai nesupratau.Čia gi Vilniaus taurė,o ji vyko ne kur kitur-Lietuvoje.

kipsas

Stasiuk, Vilniaus taurė buvo FAI 2 cat tarptautinės varžybos ir turėjome pirma atsižvelgti į užsienio pilotus (nes visada visi skundžiasi, kad nesugebam pritraukti užsieniečių), ir aplamai visiems parasparnistams privalu mokėti angliškai.
    Iš kitos pusės tiesiog buvo labai daug darbų ir visų nespėjome nudirbti.
    Iš trečios pusės (kaip ir buvo su trakais) daugiausiai mėgsta viską kritikuoti tie kurie nei prisideda prie organizavimo, nei aplamai dalyvauja renginyje.

P.S. be Latvijos ir Rusijos šiemet sėkmingai prisijungė ir Lenkijos pilotai kurie liko patenkinti bendrai varžybomis ir organizacija, tik liko nelabai patenkinti sexu ant troso.

Gedis

Su seksu reikia kovoti ir pasistengti kitais metais jo išvengti, nes tai reiškinys, kuris ryškiausiai įsikerta į atmintį.

Hook

Seksas ryskiausiai isikerta i atminti tiems kurie retai ji turi.
    Sveikinu visus su prezidento rinkimo diena!

Bitlas

Po Vilniaus taures kazkoks slidininkas paliko savo kelnes mano masinoj. Tad jei kam reik slidinejimo kelnių, kreipkites i mane.

Darius
    (Bitlas)
    61809659

Marijonas

Dariuk, tu ka orientacija pakeitei, kad jau vyriskos kelnes uzsilieka automobilyje? Na sveikinu tada tave ir su tokia patirtimi, nes ji pastaruoju metu tampa Europoje vis populiaresne….

Tadas

O pas mane automobilyje liko juoda kepurė nuo saulės. Įdomu, kokių interpretacijų dabar sulauksim? :)

Rodoma 20 įrašų - nuo 21 iki 40 (viso: 43)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.