• This topic is empty.
Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
  • Autorius
    Įrašai
    Andrenas

Sveiki,gal ka nors ir suerzinsiu,bet turiu pasakyti,kad siandien Zubiskese puikiai veze,nuo 10 iki14.00 nuostabiai paskraidem,vejukas 6-11 metriuku ciongino,kai tuo tarpu
    Vilniuja lijo,VA. :)

aruns

aisku sita reikia 2 kart parasyti, kad sitie ,kurie dirba zinotu.

Smu

Jo, pagaliau sulaukėme normalaus oriuko. O tai vieną dieną vėjas kreivas iš vakarų, kitą dieną – iš rytų, trečią – tiesus, bet lyja. O ketvirtą – ir vėjas tiesus, ir nelyja. O ir sparnų ore nedaug. :)

Marijonas

Jo, si savaitgali Zubiskes veze….
    Sestadieni, kai daugumas mane, kad lis lietus, mes t.y. Saulius B., Virgis, Marius ir Jusu nuolankus tarnas – fantastiskai paskraideme. Buvo ir neptenkintu, kaip pvz Vitalis – nes ji nuolat ispusdavo, tai susinervines susirinko savo “meskeres” ir isvaziavo namo…. Asmeniskai as ore isbuvau virs 2 valandu.
    Sekmadieni, is pat ryto atlikes pas uosviene visus ir t.t. arklio (akejau bulves pats isikinkes i akecias) darba 12 val. buvau jau ant slaito. Ciongino gerai 12-15m/s. Pabendravom keliata valandu, retai kada tenka ramiai pabendrauti su pilotais, pasigirti tarpusavyje atliktais nerealiais skrydziais ir t.t. Vejas siek tiek aprimo, Tadas S. atliko su mano sparnu demo skrydi ir mes visi, o susirinko geros 2 desimtys pilotu pakilome i ora. Be abejo i ora sukilo toli grazu ne visi, nes putimas buvo ant ribos. Bet veze ir krate – uch kaip fain…. Skraideme 3 aukstais, nors pakilti auksciau 400-500m ko gero nelaibai kam ir pavyko… Daznai teko naudoti spyda, nes uzputimai buvo stiproki ir be spydo tektu pabegioti ar pasiristi pievomis.
    Namo grizau nusikales kaip suo, pradejo jaustis ir rytines akecios ir dienos darbas su sparnu…

Tai ben paskridome! Jeigu ir pamelavau tai labai, labai mazai…..

Tomas Sestokas

sekmadieni demo atliko Gradientas, ne Advance’as :) O sestadieni, kol neatvaziavo neaiskios kilmes sparnai (ne is EU), du chekiski grazuoliai lakste po ausytems nezinomas aukstybes. o visa kita teisybe. net keista, kaip is taip zemai, taip gerai viska pastebejai.

:)

Rodomi 5 įrašai - nuo 1 iki 5 (viso: 5)
  • Prisijunkite, jei norite atsakyti į šią temą.